New in: 26 kleuren palette van Lightinthebox.com

palettelightinthebox (2)

Twee weken gelden kon je in mijn Unboxing video al zien dat ik een prachtig palette had besteld bij Light in the box. Normaal gesproken review ik niet snel een product dat uit het (verre) buitenland komt, aangezien het gewoon niet makkelijk verkrijgbaar is. Maar jullie vroegen massaal om een review over dit palette, en wie ben ik dan om dat te weigeren?

Ik bestelde het palette op de webshop Light in the box, een webshop uit Azië. Ik betaalde er €16,49 voor, wat niet eens heel goedkoop is. Ik heb wel gezocht naar goedkopere versies, maar die kon ik niet vinden. Misschien geeft de prijs wel aan dat het palette van iets betere kwaliteit is gemaakt, ik heb geen idee. Maar ik werd verliefd op de foto’s en de kleuren uit het palette, dus ik had er wel 17 euro voor over!

Ik krijg regelmatig vragen over de verzendkosten bij deze webshop. Bij de meeste producten staat er ‘Gratis verzending’ onder, dus daar betaal je niks voor. Onder dit palette stond niks, dus daar moest ik wel verzendkosten voor betalen. Ik bestelde nog meer dingen, en al met al betaalde ik rond de €4 verzendkosten. Dus dat is goed te doen!

palettelightinthebox (3)

Het palette werd geleverd in een zwart kartonnen doosje. Er staat verder niks op, ook niet op het palette. Ik kan jullie dus niet vertellen van wat voor merk het palette is, maar cosmetica uit Azië is vrijwel altijd merkloos, het is pure productie werk gok ik.

Zelf heb ik er weinig problemen mee, het palette ziet er goed uit. Het heeft een A5 formaat en het materiaal is wel redelijk stevig.

palettelightinthebox (4)

palettelightinthebox (5)

 

De inhoud ziet er in real life gelukkig net zo mooi uit als op de webshop. Op internet, en vooral op sites als Light in the box, is het soms lastig om in te schatten wat voor kleuren het palette heeft. Afbeeldingen zijn niet altijd even helder en duidelijk, maar bij dit palette wist ik gewoon zeker dat ik het mooi zou gaan vinden.

Ik ben de laatste tijd echt meer aan het spelen met make-up. Een maand geleden droeg ik 6 van de 7 dagen een ‘natural eye’ look, maar de laatste weken probeer ik wat meer kleur te dragen. Ik doe het nog wel rustig aan en pak veel roze tinten. Het palette bevat zowel roze, bruine en paarse tinten. Eigenlijk bevat dit palette alle kleuren waar ik van houd!

palettelightinthebox (6)

 

palettelightinthebox (8)

 

Ahh, wat vond ik het heerlijk om dit palette te swatchen! Ik word sowieso blij van nieuwe palettes swatchen, maar bij elke kleur uit dit palette maakte mijn hart weer een klein sprongetje omhoog. Wát een prachtige kleuren zeg! Het palette bestaat uit 21 kleuren oogschaduw en 5 kleuren blush.

In de titel van het product op de webshop stond dat alle kleuren glanzend zijn, maar er zitten zeker 5 matte oogschaduws tussen. Daar ben ik overigens heel erg blij mee, daarmee kan ik een look geheel compleet maken. Er zijn natuurlijk altijd kleuren uit het palette wat eruit springt en welke ik meteen geweldig vind. Maar ik vind eigenlijk álle kleuren uit dit palette prachtig!

palettelightinthebox (9)

 

Dit is één van de looks wat ik met het palette heb gemaakt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat ik het ontzettend lastig vond om met het palette te beginnen. Zoveel mooie kleuren om uit te kiezen! Het is echt zo’n palette waarbij je alle kleuren met elkaar kunt combineren, het past allemaal!

De look is vrij rustig en heb een zalm-roze kleur op het bewegend ooglid aangebracht zodat de look wat meer ‘open’ lijkt. Daarbij bracht ik een matte bruine kleur aan in de arcadeboog, iets wat ik wel vaker doe. Een matte bruine kleur is daarom voor mij echt onmisbaar en ik ben blij dat dit palette meerdere matte bruine tinten bevat.

palettelightinthebox (10)

Zachte roze lippen maakt de look helemaal af. Dit is trouwens de lipstick van YSL Rouge Volupté in de kleur Nude beige. Ik draag graag dit soort looks, omdat het heel erg geschikt is voor overdag naar school/werk maar het geeft de look toch net even wat extra’s.

Ik ben super blij met het palette, en die €17 is het dan ook echt dubbel en dwars waard! Ik kan niet wachten om meer looks te maken met het palette, want ik weet zeker dat ik er veel plezier mee ga beleven.

Het palette is dus te koop op de webshop van Lightinthebox.com. Je kunt er alleen met Creditcard of Paypal betalen, maar als je dit niet hebt kun je altijd om hulp vragen bij je ouders/familie/kennissen/vrienden.

Liefs, Leonie

 

16 Responses to “New in: 26 kleuren palette van Lightinthebox.com”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube