MUA Luxe Velvet Lip Lacquers

IMG_6978

Het is bijna zomer, de lippen mogen weer gezien worden. Daarom breidt MUA de Lip Lacquer-collectie uit met wel vijf nieuwe, onweerstaanbare kleuren. Door de matte finish blijven ze ook nog eens lang zitten. Ik ontving 3 nieuwe kleuren om aan jou te laten zien. Kijk je mee?

IMG_6971

IMG_6976

Deze liquid lipsticks geven een onmiddellijke pop van kleur en perfectioneren de lippen voor een hele dag vol colour confidence! Een musthave voor iedere make-up tas. Ze blijven niet alleen perfect zitten, ze geven ook die matte finish waar Kylie Jenner jaloers op zal zijn!

Tranquility, Vivacity, Moxie, Zest, Reckless en Kooky zijn de 6 nieuwe kleuren die MUA onlangs toevoegde aan de Lip Lacquer collectie. Ik ontving kleuren Tranquility, Reckless en Kooky.

IMG_6991

De lacquers hebben een kleine spons applicator, die ik overigens heel fijn in gebruik vind. Het brengt de vloeibare lipstick snel en makkelijk aan op de lippen.

IMG_6994

De Velvet Matte Lacquers zijn op het eerste gezicht vloeibaar, zo zien ze er ook uit op de swatches. Wel drogen ze snel op, dit is te zien aan de eerste swatch. Na het swatchen van de laatste kleur, was de eerste al mat opgedroogd. Zo snel gaat dat dus!

IMG_7254

Tranquility

Dit is de meest neutrale kleur van het stel en ik moet zeggen dat ik ‘m erg mooi vind. Even was ik bang dat de kleur te warm zou zijn voor mijn lichte huid, maar uiteindelijk viel het mee! Het is een mooie nude kleur voor elke dag.

IMG_7262

Reckless

Mooi rood is niet lelijk, zeggen ze toch? Niet alle rode kleuren staan mij goed, maar ik vind deze tint prachtig! Mijn lippen lijken er net iets voller door en het staat heel classy. I love it!

IMG_7264

Kooky

Kooky is een heel speciale kleur. Ik lachte mezelf uit in de spiegel, dit staat gek! De kleur vind ik wel heel erg gaaf, maar ik denk dat ik deze kleur niet zou durven dragen. Jij wel?

IMG_6983

Leuke producten, deze nieuwe kleuren uit de Velvet Lip Lacquer lijn! De eerste twee kleuren vind ik echt prachtig en ik zal ze zeker vaker gaan dragen. De paarse kleur is heel tof, misschien kan ik deze eens gebruiken voor een look. De lacquers drogen mat op en hierdoor voelen ze wat stroef aan op de lippen. Hier moet je wel van houden. De kleur blijft hierdoor wel langer op de lippen zitten, zeker 4 tot 5 uur. Wel moet je uitkijken dat je niet teveel ‘wrijft’ met de lippen over elkaar, want hierdoor gaat de lacquer snel korrelen wat ik heel vies vind. Verder vind ik het top producten!

De MUA Velvet Matte Lip Lacquers zijn te koop bij Kruidvat en kosten €4,99 per stuk.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “MUA Luxe Velvet Lip Lacquers”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube