Miss Sporty Insta Glow Collectie

IMG_4476

Miss Sporty komt weer met een nieuwe collectie, ze zijn goed bezig! De naam van deze collectie, Insta Glow, vind ik ontzettend leuk en origineel. Dankzij deze producten zou je geen filter meer hoeven te gebruiken over je foto’s. In vier stappen creëer je een #naturalglow en #perfectskin. Kijk je mee?

IMG_4445

Miss Sporty is natuurlijk al een heel oud merk, maar ze brengen steeds vaker collecties uit. De producten zijn vaak gericht op de jongere meiden, maar ook ik ben groot fan en zelfs mijn moeder heeft er een aantal lipsticks van.

De Insta Glow collectie bestaat uit een primer, 4 kleuren foundation, twee kleuren bronzers en 6 kleuren blush. Genoeg keuze!

IMG_4459

IMG_4460

Miss Sporty Insta Glow Primer – €3,99

Een primer is een grote musthave voor een longlasting make-up look. Het zorgt er niet alleen voor dat de make-up langer blijft zitten, maar het geeft je gezicht ook een egale basis voor de foundation waardoor de finish mooier is.

IMG_4463

IMG_4464

De primer heeft een romige substantie en smeert heel fijn uit. Mijn huid voelt ook enorm zacht aan nadat ik het aangebracht heb. Ik breng een primer meestal aan op plekken waar mijn make-up het snelst slijt; rond mijn neus en kin.

IMG_4465

IMG_4469

Miss Sporty Insta Glow Foundation – €4,99

De foundation is verkrijgbaar in 4 kleuren, waarvan ik er twee ontving. Voor mijn lichte huid is het altijd moeilijk om een geschikte kleur te vinden, dus ik ben altijd weer nieuwsgierig naar een nieuwe foundation.

De verpakkingen vind ik er super leuk uit zien, maar daar staat Miss Sporty natuurlijk ook wel om bekend. Deze foundation is gericht op een huid met onzuiverheden en belooft een goede dekking te hebben.

IMG_4470

IMG_4472

Kleuren 001 Ivory en 002 Light zijn de twee lichtste kleuren uit de collectie. De lichtste kleur is voor mij licht genoeg, yes! Dit zie je niet vaak bij budgetmerken, dus ik was meteen enthousiast. Goed nieuws voor de porseleinen huidjes onder ons!

De foundation is licht en makkelijk te verdelen op de huid. Er zit geen geur aan het product, wat ik zelf wel fijn vind.

misssporty

Op de foto links draag ik geen make-up, op de foto rechts heb ik de primer en foundation aangebracht.

De foundation heeft een medium dekking. Ik heb veel rode vlekjes op mijn wangen, maar de foundation dekt deze bijna volledig. De lichtste kleur matcht perfect met mijn huid, waar ik heel blij om ben!

Wel accentueert deze foundation droge plekjes op mijn gezicht. Ik heb hier normaal niet zo’n last van, maar ik gebruik momenteel een medicijn voor mijn huid en de bijwerking hiervan is dat mijn huid uitdroogt. Vooral aan de zijkanten van mijn neus is dit goed te zien. De primer zou dit kunnen voorkomen, maar dit is bij mij niet het geval. Misschien dat de foundation over een tijd weer mooier zit, als ik het medicijn niet meer gebruik. Ik vind de finish in elk geval wel heel erg mooi en het voelt heel licht aan op mijn gezicht.

IMG_4483

IMG_4484

Miss Sporty Insta Glow Bronzer – €3,99
Miss Sporty Insta Glow Blush – €3,49

De primer en foundation zorgen natuurlijk voor een egale basis voor het gezicht. Met een bronzer en blush kun je wat meer vorm en kleur aan de look geven. De bronzer is verkrijgbaar in 2 kleuren, waarvan ik kleur 001 Sunkissed Blonde kreeg.

Een blush gebruik ik elke dag, ik kan niet meer zonder. Er zijn maarliefst 6 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik kleur 002 Radiant Mocha en 005 Beaming Peach heb.

IMG_4487

IMG_4491

De verpakkingen en het printje in het product ziet er heel erg leuk uit. Het geeft een soort van 3D-effect, super gaaf! De swatches zien er ook goed uit, al heb ik wel mijn twijfels over de bronzer. Deze ziet er vrij donker en oranje uit, dus deze zal ik niet snel gebruiken om mijn gezicht mee te shapen. Wel zal deze mooi zijn als een blush, voor een bronzy en sunkissed look.

IMG_4498

IMG_4506

#001 Sunkissed Blonde

Deze bronzer is inderdaad meer geschikt als een blush. Ik heb eerst geprobeerd om ermee te contouren, maar door de grote hoeveelheid glitters in het product liet ik dit toch maar achterwege. Als blush vind ik ‘m wel oké, maar naar mijn mening is de kleur toch iets te warm voor mijn lichte huid. Wellicht is deze kleur meer geschikt in de zomer als mijn huid iets meer gebruind is.

IMG_4500

IMG_4508

# 002 Radiant Mocha

Deze kleur blush vind ik erg mooi in de herfst en winter. Het is een vrij donkere, oud roze kleur. Het product is heel goed gepigmenteerd, dus hier moet je zeker voor oppassen. De blush heeft wel een mooie glans, waar ik erg van houd!

IMG_4505

IMG_4510

#005 Beaming Peach

Dit kleurtje is mijn favoriet van de drie. Ik ben de laatste tijd echt into perzikkleurtjes op mijn gezicht en deze blush is dan ook perfect. Daarnaast heeft de blush een prachtige glans, wat in het zonlicht helemaal tot z’n recht komt.

IMG_4455

Een leuke collectie, de Insta Glow! De primer vind ik fijn, al heb ik gemengde gevoelens over de foundation. Ik blijf het de komende tijd gebruiken, wie weet zit het binnenkort wel mooier op mijn huid. De bronzers zijn leuk als je houdt van de sunkissed look en de blushes zijn zeker een aanrader om even bij te kijken.

De Miss Sporty Insta Glow producten zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Etos en DA.

Liefs, Leonie

♥ Deze producten zijn gekregen zijn van een merk/bedrijf ter review

9 Responses to “Miss Sporty Insta Glow Collectie”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube