Makeup Revolution I ♡ Makeup Naked Chocolate

IMG_0039

Een oogschaduwpalette in de vorm van een chocoladereep kennen we inmiddels wel. Too Faced is met deze hype begonnen, maar er zijn uiteraard merken die het product kopiëren; of in elk geval goed kunnen laten lijken op the real deal. Makeup Revolution is zo’n merk die daar erg om bekend staat. Eerder reviewde ik al het I Heart Chocolate palette en ik vergeleek deze ook met het echte palette van Too Faced.

IMG_0031

IMG_0032

Makeup Revolution kwam eerst met de bruine chocoladereep, maar nu is er ook een witte verkrijgbaar voor de liefhebbers! De inhoud van het palette is trouwens niet hetzelfde, er zitten andere mooie kleuren in.

IMG_0033

IMG_0034

Ziet het palette er niet uit om op te eten? Ik heb een zwak voor mooi-ogende palettes; deze pronken mooi bij mijn andere palettes. Ergens ziet het palette er best realistisch uit; mijn vriend vroeg kort geleden aan me waarom ik een chocoladereep op mijn bureau had liggen, haha!

IMG_0035

IMG_0038

De binnenkant van het palette is natuurlijk nóg mooier! Over de kleuren ligt een doorzichtig blaadje met de namen van de oogschaduws. Leuk en origineel! Alle namen hebben ook wel iets te maken met chocolade, i like!

De kleuren in het palette zijn voornamelijk naturel, dus als je daar van houdt dan is dit palette zeker wat voor jou. Op het eerste gezicht lijken veel kleuren op elkaar, maar dit is zeker niet het geval.

IMG_0041

IMG_0043

IMG_0045

Het pigment is geweldig mooi, wauw! Er zitten een paar prachtige kleuren in waar mijn hart een sprongetje van maakt. Ik moet zeggen dat er weinig matte kleuren in zitten, dus dat is wel een beetje jammer. Maar de kleuren dìe erin zitten, zijn pretty!

murchocolate2

IMG_0050

IMG_0049

Er zijn natuurlijk tientallen combinaties die ik kon maken met het palette, maar ik ging uiteindelijk voor deze look. Ik ben de laatste tijd echt into naturelle looks als deze, het is zo lekker draagbaar! Bruin is altijd goed en het staat mooi bij mijn oog- en haarkleur.

De oogschaduws zijn wel wat korrelg en zorgen voor vrij veel fall-out, maar verder valt er goed mee te werken. Dit palette voeg ik met veel liefde toe aan mijn collectie!

IMG_0039

Ik kocht het palette via de officiële webshop van Makeup Revolution voor £7,99. Maar het palette is ook verkrijgbaar op de Nederlandse webshop Makeupmusthaves.nl voor €9,99.

Liefs, Leonie

21 Responses to “Makeup Revolution I ♡ Makeup Naked Chocolate”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube