Make-up Revolution I ♥ makeup Blushing Heart

IMG_4054

Nog niet zo heel lang geleden ontdekte ik het merk Make-up Revolution. Het merk staat bekend om haar goede dupes van dure high end producten. Zo reviewde ik laatst nog een dupe van het Too Faced Chocolate bar palette en ik kocht nog meer producten die verdacht veel op de echte producten lijken.
Zo ook deze blush, de Blushing Hearts Triple Baked Blusher. Dit product lijkt verdacht veel op de Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush. Deze blushes van Too Faced kosten rond de €25 en die van Make-up Revolution ongeveer €6. Ik heb jammer genoeg die van Too Faced niet, dus ik kan ze niet vergelijken. Maar ik kan jullie wel vertellen of deze blush van Make-up Revolution aan te raden is of dat je ‘m beter kunt laten liggen.

IMG_4055

Op de webshop van Make-up Revolution zijn er 3 kleuren blushes verkrijgbaar van deze serie. Daarnaast verkopen ze ook nog 2 bronzers en een highlighter ervan, ook in dezelfde verpakking. Ik kocht kleur Candy Queen of Hearts, omdat de kleuren ervan mij het meest aanspraken. De andere 2 waren ook prachtig hoor, maar ik mocht van mezelf eentje kiezen. Je weet van tevoren namelijk nooit of een product wat je niet kent goed is.

IMG_4056

IMG_4058

De blush komt geleverd in een lief roze doosje. Maar het leukste zit binnenin natuurlijk! Toch vind ik de buitenkant van een product bijna net zo belangrijk als de binnenkant. Het hartje ziet er toch super lief uit, niet?

De verpakking voelt wel wat goedkoop aan en ik denk dat het kartonnen hartje niet lang mooi zal blijven. Daarnaast heeft het ook een lastige vorm om makkelijk op te bergen, maar daar vind ik vast wel een oplossing voor. En anders zet ik ‘m ergens in het zicht neer buiten mijn stash kast; het oog wil ook wat, toch?

IMG_4061

De blush bestaat eigenlijk uit 3 kleuren. Je zou ze individueel kunnen gebruiken, maar ik vind dat persoonlijk onhandig. Ik denk juist dat de 3 kleuren samen een prachtig resultaat zullen geven op het gezicht. Over de kleurtjes zit een mooie glans, dus de blush is niet mat. Een gebakken blush is meestal glanzend en dat vind ik juist heel mooi. Het geeft een natuurlijke glow zonder dat het te heftig is.

IMG_4064

IMG_4067

De eerste kleur is roze en heeft een koele ondertoon. De andere 2 kleuren zijn wat warmer en hebben een (zalm)roze kleur. Het pigment is goed, met één veeg over de blush kreeg ik al voldoende kleur.

revolutionblush2

Wauw! Wat mij meten opviel is de glans, heel mooi! Als je deze blush gebruikt hoef je in elk geval geen highlighter meer te gebruiken aangezien er zoveel glans vanaf komt. Maar het is niet te heftig en daar ben ik blij om. Op de plekken waar het licht kaatst, daar zie je de glans, dus met name op het hoogste punt van mijn jukbeenderen.
De kleur zelf vind ik ook erg mooi. Ik ben blij dat de kleur niet te koel is, aangezien dat niet zo mooi past bij mijn huidskleur. De blush brengt ook fijn aan. Ik ga met een blushkwast over het gehele hartje heen en tik het goed af. En ik vind de 3 kleuren samen het mooist.

IMG_4076

Ook op deze foto kun je zien hoe zo’n prachtige glans deze blush heeft. Heb ik al prachtig gezegd? Hahaha! ;)

IMG_4063

Ik ben verliefd op deze blush! Die van Too Faced stond op mijn lijstje, maar dat is wat mij betreft niet meer nodig. Die van Too Faced zal ongetwijfeld beter zijn of meer pigment hebben, maar ik ben meer dan tevreden over deze blush. En daarnaast is deze blush véél goedkoper!

Deze blush is te koop op de webshop van Make-up Revolution, dus helaas alleen online. Het is een Britse webshop en je kunt jammer genoeg alleen betalen met Paypal. Maar er is vast wel iemand in je vrienden/familiekring die je daarbij kan helpen. De blush kost £4,99, wat omgerekend ongeveer €6,- is. Daarbij komt nog wel ongeveer €6 verzendkosten bij, maar ik bestel altijd meerdere producten in één keer of ik bestel samen met iemand anders zodat je de verzendkosten kunt delen.

Liefs, Leonie

21 Responses to “Make-up Revolution I ♥ makeup Blushing Heart”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube