MAC Magic Of The Night Extra Dimension Skinfinish | Oh, Darling

IMG_2438

De Limited Editions van MAC zijn altijd razend populair, maar elk jaar wachten we met z’n allen op de meest spectaculaire collectie van het jaar: de Kerstcollectie! Met smart zat ik te wachten op deze collectie en vorige week was het dan eindelijk zover. De collectie was grotendeels al binnen een paar minuten (echt waar!) uitverkocht, maar het is mij gelukt om het product te krijgen die ik graag wilde hebben.

IMG_2436

Nog nóóit was ik zo zenuwachtig voor een collectie. Heel logisch natuurlijk, want de Kerstcollectie is altijd in no-time uitverkocht. Op de dag van lancering moest ik helaas werken, maar vriendinnetje Marloes was zo lief om de website in de gaten te houden, aangezien zij het product ook graag wilde hebben. Bij MAC is het altijd onduidelijk hoe laat een collectie precies online komt, dus Marloes heeft zowat de hele dag de pagina lopen refreshen. Mèt resultaat, want toen de collectie eindelijk online stond, heeft ze 2 producten kunnen bestellen. Binnen 30 seconden!!

MAC Magic Of The Night in Extra Dimension Skinfinish – Oh, Darling | €34,50

“In Extra Dimension Skinfinish geeft je huid een prachtige glans. De vloeibare-poeder highlighter met prisma-effect is ontworpen om je gelaatstrekken te accentueren en te highlighten voor een stralende en perfecte finish. Deze crèmeformule blijft tot 10 uur lang zitten. De speciale verpakking heeft prachtige metallic kleuren.” (bron: MAC)

IMG_2440

Nog nooit heb ik een Extra Dimension Skinfinish gehad van MAC. Ik ben alleen bekend met de normale Mineralize Skinfinishes, ook wel bekend als de populaire highlighters zoals Soft & Gentle en Lightscapade. Maar een Extra Dimension Skinfinish schijnt nóg meer glans te hebben.

IMG_2447

De Magic Of The Night collectie heeft 2 Extra Dimension Skinfinishes: Shaft of Gold en Oh, Darling. Beide kleuren vond ik prachtig, maar voor mijn huidtype vond ik de laatste, Oh, Darling het mooist. Mocht je benieuwd zijn naar Shaft of Gold, vriendinnetje Melissa heeft daar een prachtige review over geschreven. Dus daar kun je even gaan kijken mocht je twijfelen over de kleuren.

IMG_2454

De verpakking vind ik niet het allermooiste aan deze collectie. Het mooiste zit natuurlijk binnenin. Blauw is niet zo mijn kleur en al helemaal niet als het een metallic gloed heeft. De verpakking had wat mij betreft mooi zwart mogen blijven, maar ach, voor een speciale Kerstcollectie mag alles. Het heeft wel wat speciaals en het valt op!

De verpakking voelt wel goedkoop aan. Het is van plastic, maar minder stevig dan de normale Mineralize Skinfinishes.

IMG_2453

IMG_2461

Dan de Extra Dimension Skinfinsh zelf. Wat een prachtige kleur! De glans is overweldigend, maar het bevat gelukkig geen glitters. Het pigment is geweldig en het geeft naast de hoeveelheid glans, ook veel kleur af. Het is een hele licht-gouden kleur. Maar wauw, ik ben nu al verliefd op de glans!

mackerst2015

Omdat ik natuurlijk niet wist wat voor effect het op mijn gezicht zou geven, bracht ik het product aan met een waaierkwast. Achteraf gezien was dit een goed keus, want het gaf nu al voldoende af. Met een meer compacte kwast was de glans te heftig geweest en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Voor een feestje kan het mooi zijn, maar voor een dagelijkse look is het al gauw too much.

IMG_2510

Hoewel de kleur op mijn arm behoorlijk goud was, was ik even bang dat de kleur ook zo goud op mijn gezicht zou zijn. Maar gelukkig valt er van de gouden kleur bijna niets meer te zien. Wat er overblijft is een hele mooie glans.

IMG_2513

Of ik nu verschil merk tussen een Extra Dimension Skinfinish en een Mineralize Skinfinish? Naar mijn idee niet zo. Het verschil wat ik merkte is dat de Extra Dimension Skinfinish meer gepigmenteerd is, waardoor ik minder aan hoef te brengen op mijn gezicht. Maar het effect is vrijwel hetzelfde. Het geeft mijn gezicht een frisse uitstraling door de glans, iets wat ik dagelijks toevoeg aan mijn make-up look.

Ik voeg dit pareltje met liefde toe aan mijn collectie en ik ga ‘m zeker weten ook met Kerst gebruiken!

De Magic Of The Night collectie is op de officiële webshop van MAC vrijwel helemaal uitverkocht. Wil je toch nog iets bemachtigen uit de collectie? Dan moet je a.s zaterdag 7 november naar de Douglas gaan of de webshop in de gaten houden.

Liefs, Leonie

13 Responses to “MAC Magic Of The Night Extra Dimension Skinfinish | Oh, Darling”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube