MAC Lipsticks: Creme cup, Make me gorgeous & Russian Red

IMG_0727

IMG_0730

Samen met blogvriendinnetjes hebben we een groepsapp op Whatsapp. Een paar weken geleden pakte ik mijn telefoon uit mijn tas in een pauze ’s avonds op werk en mijn telefoon was zowat ontploft. MEGA veel berichtjes in ons groepsgesprek. Waarom? MAC was in de aanbieding. Douglas heeft regelmatig van die kortingen op lipproducten, maar MAC is één van de merken die daarvoor uitgesloten is. Maar die avond ging de korting ook van MAC lipproducten af, wow! Blijkbaar was het een foutje van Douglas, want de volgende ochtend was de korting al verwijderd voor MAC. ’s Nachts na werktijd ben ik als een speer naar huis gereden en bestelde ik op de valreep nog 3 lipsticks, mèt korting, Hoppa!

IMG_0735

IMG_0736

Ik had sowieso 2 lipsticks in mijn hoofd zitten die ik graag nog eens zou willen hebben: Creme cup en Russian Red. Deze 2 kleuren had ik dus al gauw in mijn winkelmandje zitten. Veel kleuren waren al uitverkocht door deze foutieve korting, dus ik had geluk. Toen zag ik tot mijn grote verbazing dat lipstick Make me Gorgeous gewoon op ‘leverbaar’ stond. Deze lipstick uit de MAC is Beauty collectie wilde ik zó graag hebben, maar was uitverkocht toen ik het wilde bestellen. Ik wist dus niet wat ik zag en twijfelde geen moment. Drie mooie lipsticks on my way, yeah!

IMG_0741

IMG_0743

Zien ze er niet prachtig uit naast elkaar? Alle 3 de lipsticks zijn totaal verschillend van kleur. Creme cup is een zachtroze nude kleur, Make me Gorgeous een felle koraalkleur en Russian Red is een klassieke rode kleur.

IMG_0745

Alle lipsticks zijn goed gepigmenteerd en de eerste 2 lipsticks hebben een mooie glans. De derde lipstick (Russian Red) is een matte lipstick, maar hij is gelukkig niet zo stroef en smeert zacht over de huid.

IMG_0760

IMG_0763

Creme Cup – Cremesheen finish

Creme Cup is een heel natuurlijke lipstick maar niet super nude. De kleur is meer roze en daardoor heel draagbaar. Zo’n zachtroze kleur als deze zal veel meiden mooi staan, het is dan ook een vrij populaire kleur! Cremesheen finishes vind ik erg fijn. De lipstick voelt zacht aan op de lippen en het pigment is goed.

Doordat de lipstick wat zachter is, blijft het niet zo lang zitten als bijvoorbeeld een satin of matte lipstick. Maar deze kleur blijft zeker wel 4 tot 5 uur op mijn lippen zitten.

IMG_0766

IMG_0770

Make me Gorgeous – Amplified finish

Oh my, wat ben ik blij dat ik deze lipstick nog heb kunnen scoren! Wat een heerlijk kleurtje voor de zomer is dit! Deze lipstick heeft een Amplified finish en voelt ook lekker aan op de lippen. Het is een lekker knalkleurtje en ik moet zeggen dat geen 1 kleur uit mijn MAC stash hier op lijkt. Een goede aanwinst dus!

Deze lipstick blijft bij mij iets langer zitten, waarschijnlijk omdat de kleur wat feller is en daardoor langzaam aan vervaagd. De kleur blijft 6 uurtjes op mijn lippen zitten, maar de kleur is dan wel vervaagd.

IMG_0772

IMG_0779

Russian Red – Matte finish

Russian Red stond al zó lang op mijn wishlist, maar nooit bestelde ik hem. Ik heb Ruby Woo, maar deze draag ik nauwelijks omdat ik de substantie veels te stroef vind. Toch vind ik rode lipstick prachtig, dus ik zocht een andere. Ik hoor veel goede verhalen over Russian Red, dus ik moest er ook maar aan geloven, hihi. Nu snap ik waarom iedereen ‘m zo geweldig vind, de kleur is zo mooi! Ik vind niet alle rode kleur mooi, maar Russian Red is een mooie, klassieke rode kleur. De finish is mat, maar het voelt totaal niet stroef aan. I love it!

Deze lipstick blijft mij mij gigantisch lang zitten, niet normaal! Na 7 uurtjes is de lipstick wel vervaagd, maar de kleur is nog wel zichtbaar.

Ik koop lipsticks van MAC altijd via Douglas. De lipsticks kosten €19, maar omdat ik nog kon profiteren van de korting, betaalde ik ‘slechts’ €14,25 per lipstick. Wat een mazzel! :)

Liefs, Leonie

 

20 Responses to “MAC Lipsticks: Creme cup, Make me gorgeous & Russian Red”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube