MAC lipstick ♥ Runway Hit

IMG_1561

De zoektocht naar de perfecte lipstick voor everyday lijkt oneindig. Ik heb een prachtige collectie aan lipsticks en er zitten mooie dagelijkse kleuren tussen, maar tóch maakt mijn hart een sprongetje als ik weer een nieuwe kleur gevonden heb. Dit had ik dus met MAC Runway Hit.

IMG_1563

IMG_1564

IMG_1568

Toen ik met Stijn een weekend in Groningen was, kon ik het niet laten om even bij de MAC counter te snuffelen. Ik had namelijk een aantal twijfelproducten op mijn wishlist staan; deze producten wilde ik eerst gaan swatchen om te kijken of ze wel echt zo mooi zijn. De foto’s op internet kunnen soms nogal afwijken en ik koop niet graag iets op de gok, daar is MAC gewoon te duur voor.

Ik twijfelde heel erg tussen Kinda Sexy en Runway Hit. Ik neigde veel naar Kinda Sexy, maar thank god dat ik ‘m in de counter getest heb op mijn lippen. Hij stond me vreselijk! Zelfs Stijn keek me met een vies gezicht aan, hihi. Toen bracht ik Runway Hit aan en ja, ik was meteen verkocht! Deze kleur ging met me mee naar huis.

IMG_1573

Runway Hit is een Retro matte lipstick. Dit zou betekenen dat hij nog iets matter zou zijn dan de normale matte lipsticks van MAC. Maar heel eerlijk gezegd merk ik hier weinig van. Ik had ook Ruby Woo, wat ook een Retro matte lipstick is. Deze finish vond ik echt veel te stroef, ik vond het vreselijk om deze lipstick te dragen en heb ‘m daarom verkocht. Met Runway Hit is dit gek genoeg niet het geval, iets waar ik wel bang voor was.

IMG_1575

De lipstick brengt zacht aan op de huid, maar je ziet wel meteen dat het een matte finish heeft. Maar het voelt totaal niet stroef en droog aan, gelukkig! De kleur zou ik omschrijven als peachy-nude met een warme ondertoon, maar zeker niet oranje!

IMG_2268

IMG_2264

Ik ben gaan houden van deze kleur! Het past nu ook zo enorm goed bij mijn warme haarkleur. Het is een hele naturelle kleur, maar doordat hij meer peachy is, maakt het ‘m wat meer speciaal. En daarnaast geeft de matte finish ook een heel natuurlijk effect. Als ik twijfel over een kleur lipstick bij m’n outfit, dan kies ik 9 van de 10 keer voor Runway Hit.

Matte lipsticks blijven over het algemeen langer zitten dan bijvoorbeeld een hele zachte. Runway Hit blijft bij mij zo’n 5 uur mooi zitten, daarna begint de binnenkant van m’n mond wat te vervagen en wordt het droog. Dat kan een nadeel zijn van een matte lipstick. Je kunt dit oplossen door van tevoren een lipprimer of lipbalsem aan te brengen, of je dipt tussendoor wat lipbalsem op je lippen met je vingertop zodat het minder droog is.

Een MAC lipstick kost €19,50

Liefs, Leonie

16 Responses to “MAC lipstick ♥ Runway Hit”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube