MAC Lipstick ♥ Rebel

IMG_6848

Vandaag heb ik weer een ouderwetse MAC lipstick review voor jullie. Lang geleden, niet? Deze lipstick heb ik al wel een tijdje, maar ik wil ‘m alsnog graag met jullie delen. Hij zit namelijk in het vaste assortiment, dus gewoon verkrijgbaar!

Soms kom ik op mijn laptop productfoto’s tegen waar ik vervolgens nooit een review over schreef. Zonde! Omdat ik de laatste tijd ontzettend druk ben en ik de afgelopen 2 dagen ook nog eens ziek thuis zit met buikgriep waardoor ik niks kan doen, zijn dit soort back-up foto’s ineens super handig! Zo sta ik niet onder druk om foto’s te maken voor een artikel, maar is het alleen kwestie van foto’s bewerken en een artikel schrijven. Gelukkig kan dit gewoon vanuit mijn bed terwijl ik Netflix kijk. Multitasken, yeah!

MAC Lipstick – €19,00

IMG_6850

IMG_6851

Ik heb het over kleur Rebel, een prachtige dieproze, bijna paarse kleur. Deze lipstick heeft een satin finish, wat mijn favoriete finish is van MAC. De lipstick is daardoor (semi) mat, maar voelt totaal niet droog aan op de lippen en het pigment is super!

IMG_6857

IMG_6866

Op het eerste gezicht lijkt de lipstick paars, maar ik moet zeggen dat schijn bedriegt. Daarom is het ook super belangrijk om lipsticks te swatchen voordat je ze koopt. Je kunt natuurlijk ook swatches op het internet vinden als je twijfelt om een lipstick online te bestellen. Hoewel de lipstick dus paars lijkt, is hij op de lippen meer roze. Maar de kleur is alsnog prachtig!

rebel2

Satin lipsticks staan erom bekend dat ze goed gepigmenteerd zijn en goed blijven zitten. Nou, deze swatches bewijzen dat wel! De kleur is prachtig en goed gepigmenteerd en ik kreeg de swatch vervolgens met geen mogelijkheid meer van mijn huid. Goed teken!

IMG_6870

IMG_6873

IMG_6872

Ik vind de kleur zo prachtig! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu in de zomer deze kleur te weinig draag en dat ik het meer een herfst/winter lipstick vind, but still. De kleur is nu ook weer niet tè donker, dus het zou prima kunnen. Misschien een kleurtje voor op zwoele zomeravonden? Ik vind de kleur in elk geval geweldig en note to myself: deze kleur moet ik vaker gaan dragen! ;)

Ik koop mijn MAC lipsticks meestal online bij Douglas. Bestellen gaat heel makkelijk en je betaalt geen verzendkosten. Altijd een voordeel!

Liefs, Leonie

22 Responses to “MAC Lipstick ♥ Rebel”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube