MAC Flamingo Park | Spring Flock Blush & Pearl Blossom Beauty Powder

IMG_4806

Ongeveer twee weken geleden bracht MAC een nieuwe collectie uit: Flamingo Park. Ik had al persberichten gezien over deze collectie en de lieve en zoete kleurtjes trokken mijn aandacht. Ik had een aantal producten op mijn wishlist staan, waar ik er twee van heb kunnen scoren. Ik kocht een blush en een beauty powder waar ik nu al verliefd op ben. Kijk je mee?

IMG_4783

IMG_4790

‘Een picknick, een parkje, een onbezonnen meisje dat van zoet houdt, onverwachte bezoekers en een nieuwsgierige flamingo! De lente is één groot avontuur met M·A·C Flamingo Park! Laat je verleiden door verrukkelijke kleuren voor ogen en nagels. Hap toe, maar vergeet niet te delen!’ bron: MAC

De collectie zou officieel pas te koop zijn vanaf 5 maart, maar we kennen MAC inmiddels zo goed dat we weten dat dit 9 van de 10 keer eerder is. Ergens is dit wel vervelend, want de kans dat je te laat bent met bestellen is heel erg groot. Zo greep ik mis bij een kleur lipstick die ik graag wilde hebben, maar kon ik nog op tijd de Blush en Beauty Powder van mijn wishlist bestellen.

MAC Powder Blush | Spring Flock – €22,50
MAC Beauty Powder | Pearl Blossom – €22,50

IMG_4800

IMG_4805

De verpakkingen zijn standaard en hebben jammer genoeg geen speciale lay-out. Toch jammer, een snoepige roze verpakking met flamingo’s erop was wel leuk geweest! Ik heb nog niet eerder een Beauty Powder gehad van MAC, dus dat is voor mij nieuw.

IMG_4810

IMG_4811

Spring Flock is een blush met een matte/satijnen finish. Op internet wordt gezegd dat het een satijnen blush is, maar op de verpakking staat toch echt dat hij mat is. De kleur vond ik heel verrassend, zo’n kleur had ik nog niet en is voor mij echt out of the box. Het is een lichte, frisse koraalkleur; perfect voor de lente en zomer!

Pearl Blossom is een beauty powder, wat je zowel als een blush en highlighter kunt gebruiken. Ik ben helemaal into glanzende blushes, ik gebruik ze bijna elke dag. Vooral in de lente en zomer gebruik ik dit soort blushes standaard, de glans is zo mooi!

IMG_4818

De blush is niet geheel mat, het heeft inderdaad een satijnen finish. Ik vind de kleur prachtig! Ook de beauty powder is prachtig op mijn huid. Even was ik bang dat de kleur te koel zou zijn, maar gelukkig is dit niet het geval.

macflamingo

Op de foto links heb ik enkel blush Spring Flock aangebracht op de appeltjes van mijn wangen voor een frisse look. Door de satin finish ontstaat er een subtiele glans, want ik erg mooi vind.

Op de foto rechts heb ik beauty powder Pearl Blossom aangebracht als een highlighter in combinatie met de blush. Hoewel beide producten een andere tint hebben, zijn ze heel goed samen te gebruiken! De beauty powder kun je natuurlijk ook op zichzelf gebruiken als een blush. De glans is prachtig en heel subtiel, precies waar ik van houd!

IMG_4858

IMG_4916

Ik ben groot fan van de Glowy Look, en deze 2 producten zijn daar dan ook super geschikt voor. Beide producten zijn los van elkaar geweldig, maar in combinatie met elkaar zal ik ze ook gaan gebruiken. Ik ben vooral verrast door de frisse kleur van de blush, want ergens had ik niet verwacht dat het me zou staan. MAC did a good job!

IMG_4815

De collectie is momenteel te koop op de webshop van MAC. De blush is nog verkrijgbaar, maar jammer genoeg is de beauty powder al uitverkocht. Ik kan geen informatie vinden of deze collectie ook verkocht gaat worden bij Douglas. Laten we hopen van wel, zodat ik de lipstick alsnog kan scoren, hihi!

Heb jij wat uit deze collectie gekocht? Let me know!

Liefs, Leonie

12 Responses to “MAC Flamingo Park | Spring Flock Blush & Pearl Blossom Beauty Powder”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube