L’Oréal Elvive Extraordinary Oil met fijne kokosolie

Kort geleden ontving ik een heel leuk pakketje met daarin nieuwe haarproducten van L’Oréal Elvive. De Extraordinary Oil lijn klinkt jullie ongetwijfeld bekend in de oren, maar dit is een vernieuwde lijn met fijne kokosolie voor nóg meer verzorging. Klinkt goed, niet? Ik testte de producten en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind.

In de laboratoria van L’Oréal Paris hebben ze een formule ontwikkelt met fijne kokosolie voor intensieve voeding, zonder te verzwaren. Daar teken ik voor, want mijn fijne haren hebben het soms flink te verduren na gebruik van bepaalde producten wat mijn haar te zwaar maakt waardoor het al snel futloos lijkt. De producten uit de lijn hebben een verzorgende light textuur zonder siliconen en met fijne kokosolie. Het verzacht en ontwart de haarvezels en geeft je lokken een subtiele geur door de heerlijke geur van kokosnoot.

 

Nu ben ik geen groot fan van een kokosgeur in verzorgingsproducten voor zowel het lichaam als haar, maar deze is gelukkig niet heel sterk aanwezig in deze producten! De Extraordinary Oil Fijne Kokosolie bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker.

L’Oréal Elvive Extraordinary Oil Fijne Koksolie Shampoo | €4,49

 

Ik ben een grote liefhebber van de originele Extraordinary Oil producten van L’Oréal, dus ik kon niet wachten om de producten te proberen! De producten en substanties zijn in principe hetzelfde, alleen de geur is anders. Ook merk ik dat mijn haar nóg zachter is na het wassen.

 

De shampoo is geschikt voor normaal tot droog haar, dus veel vrouwen zullen hier waarschijnlijk gebruik van kunnen maken. De geur van de shampoo is hemels! Mijn haren ruiken na het wassen heerlijk fris en de geur blijft nog heel lang hangen. Verrukkelijk! Verder maakt het mijn haar goed schoon en voelen mijn lokken weer luchtig aan zonder dat het zwaar is. Een top shampoo dus!

L’Oréal Elvive Extraordinary Oil Fijne Koksolie Conditioner | €4,49

 

De shampoo in combinatie met de conditioner is helemaal hemels. De geur is exact hetzelfde, maar de substantie is anders. De conditioner is wat lobbiger van substantie en brengt daardoor fijn aan in het haar. Ik breng een conditioner enkel aan in de lengtes van mijn haar, zodat de aanzet niet vettig kan worden.

Na gebruik voelen mijn lokken super zacht aan, kam ik het binnen no-time door en blijft de geur ook nog heerlijk hangen.

Deze foto laat nog even zien hoe de substanties eruit zien van zowel de shampoo als conditioner. De shampoo is transparant van kleur en heeft een luchtige structuur. De conditioner is duidelijk anders en heeft een wat meer crème-achtige substantie en is ook dikker.

L’Oréal Elvive Extraordinary Oil Fijne Koksolie Masker | €7,49

 

Kan je haar wel een boost gebruiken? Probeer dan eens een masker! Ik gebruik 1 keer per week een masker en dit bevalt me heel goed. Soms breng ik in de lengtes van mijn haar een conditioner aan en tegelijkertijd een masker alleen in de punten. Op die manier concentreer ik me voornamelijk op de punten, aangezien deze bij mij altijd vrij droog zijn. Maar je kunt het masker natuurlijk ook op de gehele lengtes aanbrengen, wat jij wilt!

Het masker heeft een nog wat dikkere structuur dan de conditioner, wat je vaak ziet bij een masker. Dit masker kun je echter op twee verschillende manieren gebruiken! Je kunt het op de gebruikelijke manier aanbrengen, dus op gewassen haar. Even in laten trekken en vervolgens goed uitspoelen. Maar je kunt het ook aanbrengen als een verzorgende crème na het wassen, dus op handdoekdroog haar. Je hoeft het dan niet uit te spoelen. Ik ben daar zelf niet zo’n grote voorstander van, omdat ik het idee heb dat mijn haren dan juist gaan verzwaren. Maar de optie is er dus wel!

 

Na gebruik van het masker, op de normale manier in dit geval, voelt mijn haar súper zacht aan. Doorkammen is geen struggle meer en mijn haar krijgt een prachtige glans wanneer het droog is.

Alleen maar positieve woorden over deze lijn! Ik ben verkocht, hoe zit dat bij jou? Ik heb de producten nu al een aantal weken in de douche staan en gebruik ze met heel veel plezier. Ik merk dat ik er echt naar uit kijk om mijn haren te wassen, haha!

 

Deze Elvive Extraordinary Oil Fijne Kokosolie is vanaf nu verkrijgbaar in de drogist. Nog een tip: momenteel zijn de producten 1+1 gratis bij Kruidvat! ;)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

 

 

Dit artikel bevat producten die zijn gekregen van een merk/bedrijf

5 Responses to “L’Oréal Elvive Extraordinary Oil met fijne kokosolie”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube