Little Diva Sweet Pink | Shower Foam en Body Butter

IMG_7427

Het merk Little Diva kende ik tot kort geleden nog niet, dus dat maakt het voor mij extra leuk om de producten te testen. Ik vind het leuk om nieuwe merken te leren kennen en de producten ervan te proberen. Ik ontving van het merk een lekkere Shower foam en een Body butter om uit te testen. Lees je mee?

IMG_7431

Little Diva is een lifestyle label dat staat voor alles waar jonge vrouwen naar verlangen. Dit Nederlandse merk zorgt ervoor dat je je sexy voelt, geliefd en een tikje ondeugend, maar bovenal laat Little Diva vrouwen zichzelf zijn.

De producten die ik kreeg komen uit de Little Diva Sweet Pink collectie. Deze geur is zoet en de verpakking is roze. Genoeg redenen voor mij om deze lijn lekker te vinden, haha! Ik mocht twee producten uit de collectie kiezen en ik ging voor de Shower Foam en Body Butter. Deze producten zal ik vaak gebruiken en ook in combinatie met elkaar.

IMG_7436

IMG_7438

Little Diva Shower Foam – €6,95 (180 ml)

Little Diva Sweet Pink shower foam is een heerlijk verfrissende shower mousse met een sensuele, zoete geur. In contact met water verandert de shower foam in een rijk verzorgend schuim. Gebruik na het douchen Sweet Pink body lotion of Sweet Pink body butter voor een extra verzorging van de huid met dezelfde geursensatie.

Shower foams vind ik ontzettend fijn in gebruik. Het voelt als een luxe douchegel en het is heel zacht voor de huid.

IMG_7439

IMG_7442

De verpakking heeft een handig pomp-systeem waarmee je makkelijk de foam kunt doseren. Showergels en foams gebruik ik altijd rijkelijk, want ik vind dat je er optimaal van moet kunnen genieten. Ik gebruik dan ook een grote dot met foam en dit werkt perfect. Ik vind ‘m ontzettend fijn in gebruik en de geur is heerlijk!

IMG_7444

IMG_7445

Little Diva Body Butter – €7,95 (450 ml)

Little Diva Sweet Pink body butter is een rijke, verzorgende body butter die de huid intensief hydrateert en heerlijk zacht maakt. De body butter heeft een heerlijke zoete geur. Sweet Pink body butter smelt op de huid en trekt snel in.

Een body butter is altijd lekker en al helemaal als het in dezelfde geur is als de douchegel die je ervoor gebruikt hebt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen trouwe smeerder ben, ik vergeet het heel vaak! Met deze grote pot kun je wel even vooruit, dat dan weer wel.

IMG_7447

IMG_7448

De body butter heeft een lichte substantie en is lekker romig, maar niet dik. In de winter gebruik ik het liefst een dikke body butter, omdat deze meer voedt. Maar in de zomer wil ik mezelf snel in kunnen smeren en is het een must dat het snel intrekt. Dat is bij deze bodybutter gelukkig het geval! De geur is lekker, maar niet overheersend. Het smeert fijn uit over de huid, het ruikt lekker en het trekt snel in. Wat wil je nog meer?

 

Little Diva is te koop bij Parfumania.nl.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Little Diva Sweet Pink | Shower Foam en Body Butter”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube