Kruidvat Blossom foam douche

P1050194


Zoals jullie misschien al wel op de hoogte zijn door o.a andere beautybloggers, komt Kruidvat binnen nu en 2 maanden met een aantal nieuwe producten. Heel veel producten zijn nog niet verkrijgbaar in de winkel, maar deze Blossom Foam douche al wel.. dus die nam ik gelijk mee! Er zijn veel merken die een douche foam hebben, zoals Rituals en de dupe-rituals van de Action. De naam zegt het al, het is een schuim voor onder de douche, dus geen douchegel. Je zou het kunnen vergelijken met een scheerschuim.
P1050198 P1050209
De fles heeft een grappige spuit, wat me weer doet denken aan een scheerschuim. De fles is lief roze, echt een vrouwelijke fles! De beschrijving belooft dat deze foam zorgt voor een unieke douche sensatie, en het reinigt en verzorgt de huid op milde wijze. Er zit zonnebloem- en olijfolie in, wat zorgt voor een heerlijke zachte huid. Daarnaast zit er glycerine in, wat helpt de huid te hydrateren.
P1050202 P1050206
Eerst schudden voor gebruik.. kom maar op met het schuim! Wat me gelijk opvalt, is dat er een heerlijke geur vanaf komt. Het is vrij geparfumeerd, maar dit maakt het juist wel erg lekker! Het ruikt lekker bloemig, erg vrouwelijk! Het schuim voelt zacht aan, en ook onder de douche is het een genot. Ook na het douchen is mijn huid lekker zacht, en de geur.. heerlijk!

Deze Blossom Foam douche is te koop bij Kruidvat en kost €2,49 (200ml)

Liefs, Leonie

4 Responses to “Kruidvat Blossom foam douche”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube