Kate Moss ‘Lilabelle’ Eau de Toilette

IMG_0026

IMG_0027

Als ik ergens niet zo goed in ben, dan is het wel in parfums reviewen. Ik heb ongelooflijk veel parfum en ze zijn allemaal verschillend. Maar als het gaat om de geuren beschrijven, dan lijken ze ineens weer veel op elkaar. Verder dan ‘zoet, bloemig, fris en sterk’ kom ik niet. Ik vind het gewoon ontzettend lastig!

Toch wilde ik een review schrijven over deze geur van Kate Moss, Lilabelle genaamd. Ik kwam het geurtje tegen bij de Action en het roze doosje trok gelijk mijn aandacht. Misschien komt het ook door de vormgeving en de goud/zwarte details. Het ziet er lief en vrouwelijk uit. Gelukkig stond er een tester klaar, dus kon ik de geur meteen gaan proberen op mijn huid.

IMG_0030

IMG_0033

Ik kon geen andere reviews vinden over deze parfum, maar na wat langer speuren kon ik de geurnoten toch vinden.

Topnoten:

Bovennoten zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. Deze geuren zijn vooral belangrijk bij de verkoop van het parfum, na een minuut of tien zijn ze niet of nauwelijks meer te ruiken. De bovennoten van een geur zijn bedoeld om aandacht te trekken en stralen de eerste en verrassende indruk van een geur uit.

♥ Mandarijn
♥ Freesia
♥ Osmanthus

Hartnoten:

Middennoten zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo’n tien minuten na het opbrengen.

♥ Witte lelie
♥ Jasmijn
♥ Plumeria

Basisnoten:

Grondnoten zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal één à twee uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren geur af blijven geven.

♥ Sandelhout
♥ Amber
♥ Musk

IMG_0039

IMG_0037

Het parfum flesje zelf ziet er ook heel erg schattig uit. Het lettertype en printje van het doosje komt weer terug op de fles, dat vind ik erg leuk gedaan. De inhoud is 30 ml is, wat ik een prima inhoud vind. Het formaat is daarom ook wat handiger om mee te nemen, je hoeft niet met een grote lompe fles te sjouwen in je tas. Daarnaast heb ik zó ontzettend veel parfums, dat ik een flesje groter dan 30ml bijna nooit op zal krijgen.

IMG_0040

IMG_0045

Het flesje heeft leuke details, ik ben gek op de kleurencombinatie goud/roze. Het staat vrouwelijk en chique tegelijk!

Als het gaat om de geur zelf, dan is het echt helemaal mijn ding! Ik ben dol op bloemige geuren, en dat ruik ik echt terug doordat er Freesia, Witte lelie en Plumeria in zit. Daarnaast maakt de Mandarijn de geur wat frisser en wat aangenamer. Daarnaast ben ik ook dol op houtgeuren, de geur Dsquared She Wood is lang favoriet geweest van mij door de aanwezige houtgeuren.

Het is een Eau de Toilette, dus de geur is niet al te sterk en blijft wat minder lang hangen. Maar daardoor is het wel een heerlijke luchtige lente/zomer geur, en daar was ik nog naar op zoek! Al met al zal ik de geur omschrijven als jong-vrouwelijk, maar ook voor jonge meiden zal deze geur echt geschikt zijn. Ik zal er zeker even aan gaan snuffelen in de Action als je ‘m tegen komt!

Kate Moss Lilabelle (30 ml) is te koop bij de Action en kost €9,99.

Liefs, Leonie

11 Responses to “Kate Moss ‘Lilabelle’ Eau de Toilette”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube