I’m back! Terug van Tunesië!

DSC_3812

Wauw, het voelt als een eeuwigheid geleden dat ik een artikel geschreven heb. De afgelopen 2 weken was ik op vakantie naar Tunesië en daarvoor had ik al mijn artikelen ingepland, zodat ik op vakantie niks hoefde te doen. Mijn blog was 2 weken in handen van Marloes; zij beheerde de comments en antwoordde waar nodig was. Zo kon ik met een gerust hart op vakantie zonder dat ik me druk hoefde te maken over mijn blog. Nu kon ik volop genieten van onze welverdiende vakantie in de warme zon en dit hebben we ook zeker gedaan! Het WiFi in ons hotel was ook niet altijd even goed (schijnt luxe te zijn in Tunesië), maar zo af en toe kreeg ik de kans om mijn blog en Social Media te checken.

Hoe onze vakantie was? Heerlijk! We zijn 15 dagen weggeweest en we hebben erg genoten van het land, het weer en van elkaar. Hoewel we van actieve vakanties houden, waren we in Tunesië vrij rustig en hebben we ook dagenlang aan het zwembad in de zon gelegen. We hebben één grote excursie gedaan, een 2-daagse excursie naar de Sahara. Dit was heel intens en we moesten zeker 2 dagen daarna bijkomen, maar het was ongelooflijk mooi om het mee te maken! Verder werd er elke avond in ons resort een leuke entertainment-show georganiseerd, dus er was altijd wel iets te doen.

DSC_3812

Binnen ons resort liep er een fotograaf rond die ook fotoshoots deed. Op onze laatste avond besloten we dit ook te gaan doen. Op het eerste gezicht ging het helemaal goed en waren de foto’s prachtig; zo af en toe liet hij op zijn camera een foto zien en deze was dan inderdaad prachtig. Hij maakte in totaal 75 foto’s en omdat we niet konden kiezen besloten we maar alles te kopen op een cd-rom. Hij maakte voor ons een mooi prijsje waar we zelf ook tevreden over waren. Eenmaal thuis in Nederland hebben we de foto’s bekeken, want we hadden geen laptop mee op vakantie om ze te kunnen bekijken. Bij het zien van de foto’s sloeg de stemming jammer genoeg wat om. Zeker 10 foto’s waren bewogen of onscherp en bij veel foto’s lijkt het alsof ik zwanger ben.

Op het moment zelf hadden we het niet door, maar hij liet ons in veel poses staan waarbij Stijn achter mij stond met de handen om mijn middel, zodat onze handen samenkomen op mijn buik. Terplekke hadden we geen idee hoe dat op de foto eruit zou zien, maar toen we ze later bekeken leek het ècht een zwangerschapsfoto. Ik kon wel huilen!! Er zitten wel een paar leuke foto’s bij zoals de foto hierboven, maar zeker niet meer dan 10. Ontzettend jammer.. Ik durf de foto’s niet op Facebook of Social Media te zetten omdat ik dan bang ben dat mensen denken dat het een zwangerschapsaankondiging is o.i.d. Jammer dat de fotograaf ons deze foto’s niet liet zien, maar misschien was het wel naïef van onszelf om de foto’s niet eerst te bekijken. Ach, een les voor de volgende keer. :) En zoals mijn neefje van 6 zegt: “Dan heb je alvast een foto van jullie samen als jullie wèl zwanger zijn!” Daar moest ik dan wel weer om lachen, haha ;)

IMG_0301

Zondagmiddag kwamen we weer in Nederland, en het regende! Bah!! ’s Middags kregen we verjaardagsvisite van familie, dus konden we meteen onze verhalen vertellen. Maar oef, wat waren we moe. We moesten ’s ochtends om 03:55 klaarstaan in de lobby om naar het vliegveld gebracht te worden, dus zondag was een lange dag voor ons. ’s Avonds gingen we daarom maar wat eerder naar bed om lekker bij te slapen, in ons eigen bed. Yeah!

Stijn bleef nog een paar dagen bij mij, dat vond ik wel fijn. Gisteravond is hij naar huis gegaan en het afscheid nemen is dan extra moeilijk na zo’n lange vakantie. Stijn en ik hebben een lange-afstand-relatie, dus het afscheid nemen zijn we inmiddels wel gewend. Maar na een vakantie waarbij je 15 dagen elke dag samen bent is het toch wel moeilijker..

Vandaag is mijn enige vrije dag nog, morgen moet ik weer aan het werk! Het is nog steeds druk op het werk, dus ik mag nog avonddiensten werken waar ik echt blij mee ben! Zo kan ik overdag bezig met de laatste dingen uitpakken en opruimen en het bloggen weer oppakken. Want geloof me, dat is best zwaar na 2 weken vakantie, haha!

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de hele vakantie heb gevlogd. Ja, elke dag! Het was een grote uitdaging, but I did it! Ik heb véél beeldmateriaal en met name de 2 excursiedagen in de Sahara leverden veel videobeelden op. De komende week zal ik ongelooflijk druk zijn met het bewerken van de vlogs, zodat de eerste vlog zondag online komt. Op zondag was onze eerste dag in Tunesië, dus het lijkt me leuk dat de dagen gelijk lopen. Zijn jullie al benieuwd naar de vlogs? Ik wel!!

Liefs, Leonie

21 Responses to “I’m back! Terug van Tunesië!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube