I Heart Chocolate Salted Caramel Eyeshadow Palette

IMG_6778

De I Heart Chocolate palettes zijn de laatste maanden ontzettend populair. Het begon ooit met één palette, wat een dupe van het Too Faced Chocolate Bar bleek te zijn. Inmiddels zijn er 6 verschillende palettes verkrijgbaar uit de I Heart Chocolate collectie. Vandaag review ik mijn nieuwste aanwinst, Salted Caramel Eyeshadow Palette. Een palette om op te eten!

IMG_6773

IMG_6775

De I Heart Chocolate collectie valt onder de I Heart Makeup collectie en wordt weer verkocht door Makeup Revolution. Het klinkt allemaal wat ingewikkeld, maar het gaat allemaal om de Chocolate palettes. Ik heb ze nu alle 6 en ik vind ze stuk voor stuk geweldig!

De leuke verpakking maakt dat ik alle palettes wil hebben. Ook is het pigment van alle palettes goed, dus ik weet dan ook zeker dat ik ze daadwerkelijk veel zal gaan gebruiken.

IMG_6782

IMG_6785

Het Salted Caramel Eyeshadow Palette bevat veel warme, natuurlijke tinten. Ook dit palette is geïnspireerd op het Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar. Ik heb dit palette zelf niet om te kunnen vergelijken, maar uit andere reviews kan ik opmaken dat dit palette een goed dupe is!

In het palette zitten 16 kleuren oogschaduw met zowel matte als shimmery tinten. Ook zit er een sponsapplicator bij, maar deze gooi ik meteen weg. Ik gebruik het niet en daarnaast valt hij altijd uit het palette wat een grote ergenis is. De oogschaduws hebben een eigen naam, wat ik erg leuk vind. Het water loopt me in de mond bij het zien van de originele namen!

IMG_6792

IMG_6793

IMG_6794

Het pigment is zoals we gewend zijn van de Chocolate Palettes. De kleuren zijn zacht van structuur en soms wat korrelig. Maar hierdoor ontstaat er wel een prachtige tint op de huid. De shimmery kleuren doen het over het algemeen beter dan de matte. Maar ook deze zijn verrassend goed gepigmenteerd.

IMG_6833

IMG_6835

Ik heb geprobeerd om een wat meer warme look te creëren met het palette. In de arcadeboog bracht ik een warme, bruine tint aan en op het bewegend ooglid een glanzende kleur. Dit gaf een heel leuk en speels effect. Ook bracht ik de warme tint aan onder mijn oog, zodat de kleur wat meer terug komt in de look. Een vloeibare eyeliner kan natuurlijk niet ontbreken, dat maakt de look voor mij helemaal af!

IMG_6839

IMG_6840

De look is heel draagbaar voor overdag en daarom vind ik dit palette zo fijn. Ik merk dat ik de laatste maanden meer neig naar natuurlijke ooglooks; de tijd van de felle oogkleuren heb ik een beetje gehad. Er zitten wel een aantal kleuren in het palette waarmee je uit de comfortzone kunt stappen, dus je kunt er alle kanten mee op!

IMG_6789

Het I Heart Chocolate Salted Caramel Eyeshadow Palette (jeetje, een mond vol!) is te koop bij o.a Makeupmusthaves.nl (€9,99) en op de officiële webshop van Makeup Revolution (£7,99).

Liefs, Leonie

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “I Heart Chocolate Salted Caramel Eyeshadow Palette”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube