Golden Rose Jolly Jewels – 113 & 116

IMG_6396

IMG_6397

Nooit was ik echt geïnteresseerd in nagellakjes van Golden Rose. Ik vond ze nooit bijzonder genoeg, totdat ik swatches voorbij zag komen van Happilyeverafterx en Pinkypolish. Dat zag er zo mooi uit, dat moest ik ook gaan proberen!

Op Alice&Jo bestelde ik 2 Jolly Jewels, voor maar €3,95 per stuk. Golden Rose is dan ook niet een heel duur merk.

IMG_6399

IMG_6398
Ik bestelde nummer 113 en nummer 116. Ik wilde eigenlijk dolgraag nummer 109 hebben, een favoriet lakje van Charlotte (PinkyPolish). Maar deze kleur kon ik op de webshop niet vinden, helaas.

Ik wist eigenlijk niet goed wat ik van deze lakjes moest verwachten. Zouden ze goed dekken? Of zijn het enkel topcoats? Ik heb natuurlijk wel reviews gelezen en zag foto’s voorbij komen, maar dan weet ik niet hoe de lak precies is aangebracht. Tijd om het zelf te proberen!

IMG_6401
Ik vind het jammer dat de lakjes geen kleurnamen hebben, enkel een nummer. In dit geval is het nummer 113. Ik bracht eerst een baby-roze nagellak kleur aan op mijn nagels, omdat ik wel door had dat de Jolly Jewels niet dekkend genoeg waren om ze alleen te dragen.
Over de roze nagellak bracht ik een laagje Jolly Jewels aan.
Ik vind het een heel leuk effect! Ik had er weinig moeite mee om de glitters en stipjes te verdelen, er zat genoeg aan het kwastje.

IMG_6402
Nummer 116 is een rode versie met rode, zilveren en zwarte glittertjes en stipjes. Ook deze kleur is niet dekkend genoeg, dus bracht ik eerst een rode nagellak aan voordat ik de Jolly Jewel aanbracht.
Ook met deze lak had ik totaal geen moeite om het goed te verdelen over de nagels.

Ik zelf vind de roze versie het leukst, deze is net wat unieker en specialer! Ik wil nog dolgraag nummer 109 hebben, want die lijkt me helemaal prachtig! Dus die zet ik op mijn wishlist, haha!

Q: Heb jij ook Jolly Jewels van Golden Rose?

Liefs, Leonie

11 Responses to “Golden Rose Jolly Jewels – 113 & 116”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube