Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

img_9017

Ben jij al bekend met de Etos Botanical Boost productlijnen? Ze geven je de mogelijkheid om die most-wanted wellnessbeleving en ongeëvenaarde kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren. Dat gemak willen we toch allemaal? Ik maakte kennis met de producten uit de Orange Blossom & Ginger lijn en ik zeg je, ze zijn overheerlijk!

img_9019

Oranjebloesem is geliefd vanwege haar zonnig geurende, zachte olie die de stemming positief beïnvloedt en een gevoel van vreugde geeft. Gember is een krachtige plant en staat bekend om haar verwarmende effect op lichaam en geest.

Speciaal voor de wintermaanden breidt Etos tijdelijk haar succesvolle Botanical Boost wellness concept uit met een limited edition lijn: Orange blossom & Ginger. Een verkwikkende én ontspannende wellness boost voor ieder moment van de dag. De lijn bestaat uit een shower foam, body soufflé, handcream en scented sticks.

img_9020

img_9022

Etos Botanical Boost Shower Foam | €4,99 (200 ml)

Ik ben dol op shower foams! Het voelt luxe om te gebruiken en het is zo heerlijk zacht. Ook Stijn is er dol op en kan het niet laten om eens in de zoveel tijd mijn douche foam te gebruiken.

De geur van deze lijn is overheerlijk, het is een typische wintergeur! Dit komt waarschijnlijk door de gember, wat een kerstachtige geur geeft. Maar de oranjebloesem maakt de geur wel een stuk frisser, heel erg lekker.

img_9024

img_9026

De verpakking heeft een kleine opening waar je goed gedoseerd mee kunt werken. De douche foam zelf is heel erg romig en voelt heel zacht aan. Wat een verwennerij voor de huid, ik ben fan!

img_9027

img_9028

Etos Botanical Boost Body Soufflé | €4,99 (200 ml)

Na het douchen is het van groot belang dat je je huid weer goed hydrateert. Ik ben een grote voorstander van producten uit dezelfde lijn gebruiken, zodat je de geur extra lang blijft ruiken op je lichaam. Een body soufflé is rijkelijk en intensief voedend voor je huid, maar hij trekt veel sneller in je huid dan bijvoorbeeld een butter.

img_9030

img_9031

De soufflé is lekker romig en de geur is wederom fantastisch! Het is een genot om mezelf in te smeren met dit product, het voelt zo lekker aan. Mijn huid voelt zacht en soepel aan na het insmeren, heel erg fijn!

img_9032

Etos Botanical Boost Hand Cream | €3,49 (75 ml)

Kort voordat ik de collectie opgestuurd kreeg, maakte ik al kennis met deze handcrème. Priscilla had ‘m namelijk al gekocht en liet hem mij proberen toen we op weg waren naar Amsterdam. Ik was meteen verkocht! Niet alleen ziet de verpakking er super leuk uit, ook de handcrème zelf is heerlijk.

img_9035

De handcrème is heel rijkelijk, maar het smeert wel heel makkelijk uit en je handen worden er niet vettig van. Niets is zo vervelend om vettige handen te hebben van handcrème waardoor je de eerst komende tijd niks kunt vastpakken. Gelukkig is dat met deze handcrème niet het geval! Deze tube zit nu standaard in mijn handtas, ik gebruik ‘m met veel plezier!

img_9038

Etos Botanical Boost Scented Sticks | €7,99

Aangezien ik al helemaal verliefd ben geworden op de geur, was ik enorm blij dat er ook geurstokjes in deze lijn zitten. Geurstokjes zijn natuurlijk niet geheel onbekend en veel merken hebben het. Ik vind het leuk dat Etos ook aan deze rage mee doet!

img_9040

In de verpakking zit een plastic flesje met hierin de geur, afgesloten met een dopje en een ringetje en 5 geurstokjes. Het dopje draai je van het flesje, het ringetje schuif je weer terug en de stokjes zet je vervolgens in de vloeistof. Hierdoor wordt er een heerlijke geur verspreid in de ruimte. Mijn tip is wel om het flesje in een niet al te grote ruimte neer te zetten, anders ruik je er niet zoveel van. Bij ons staat hij momenteel op de Malm-kast in de hal, dus bij binnenkomst komt er een heerlijke geur ons tegemoet.

img_9019

Ik ben groot fan van deze lijn van Etos! De showerfoam is nu bijna op aan het raken en ook de handcrème is al flink gebruikt. Binnenkort maar even wat extra producten in huis halen, aangezien deze lijn Limited Edition is voor de wintermaanden. Dus als je nog wat wil proberen van deze lijn, moet je er snel bij zijn!

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube