Essie Fall 2017 Collectie

De eerste herfst-review is een feit! Wellicht zijn jullie het er nog niet helemaal mee eens, aangezien er nog gehoopt wordt op fantastisch zomerweer. Maar hier kón ik gewoon niet langer mee wachten. Ik ontving namelijk de herfstcollectie van Essie, dus je begrijpt dat ik stond te trappelen om ermee aan de slag te gaan! In de collectie zitten 6 rebelse kleuren waarmee jij door het nieuwe seizoen komt. Ik review ze voor jullie, kijk je mee?

De nieuwste Essie collectie toont de rebelse geest van de jaren ’90 met kleuren die variëren van lichtroze tot knallend donkerpaars. Ik vind alle collecties van Essie natuurlijk geweldig, maar ik vind nu oprecht echt álle kleuren prachtig! Vaak zitten er kleuren tussen die je niet snel zult dragen, maar dit is nu niet het geval. Ik vind het een geweldige collectie. Nu al!

Alle kleuren van links naar rechts:

Mixtaupe – As if! – Saved by the Belle – Girly Grunge – Knee-high Life – Dressed to the Nineties

 

De volgende swatches zijn gemaakt met allemaal 2 lagen nagellak.

Mixtaupe

 

Met een kleur als Mixtaupe sla je niet snel de plank mis. Deze kleur past werkelijk overal bij! Essie omschrijft de kleur als ‘Ivory’ met een vleugje roze. Een mooie, melk-achtige kleur met een goede dekking.

As if!

 

Deze poederblauwe kleur past helemaal in deze collectie, het steekt namelijk wat af tegenover de lichte en paarse tinten. Ik draag niet vaak een blauwe kleur op mijn nagels, maar áls ik het draag, dan het liefst een kleur als deze.

Saved by the Belle

 

Allereerst, wat een fantastische naam! Moest jij ook meteen denken aan Belle en het beest? Lichtroze kleuren draag ik ontzettend graag en voeg deze kleur daarom graag toe aan mijn collectie. Het is trouwens een koele roze kleur met een subtiele blauwe ondertoon.

Girly Grunge

 

Een metallic nagellak is normaal gesproken niet zo aan mij besteed, maar ik vind deze kleur wel heel erg mooi! Deze metallic lakken staan erom bekend dat ze snel streperig aanbrengen. Hoewel dat bij deze kleur ook wel een beetje zo is, vind ik het uiteindelijk nog wel meevallen. De lichtpaarse kleur is in elk geval prachtig en zal veel mensen mooi staan!

Knee-high Life

 

Met een diepe rode wijn kleur zit je altijd goed. Ik heb meer van dit soort kleuren in mijn collectie liggen, dus heel vernieuwend vind ik hem niet. Maar mocht je nog niet zo’n kleur in je bezit hebben, dan kan ik het je zeker aanraden!

Dressed to the Nineties

 

De donkerste kleur uit de collectie, maar zeker niet de minst mooie. Integendeel, ik vind deze kleur fantastisch! Jammer genoeg komt het effect niet goed over op de foto, maar deze donkerpaarse kleur bevat namelijk mooie groene en blauwe glitters. Zonder twijfel de meest bijzondere kleur uit deze collectie!

Als ik alle kleuren zo op een rij zie, dan vind ik kleuren Mixtaupe, Girly Grunge en Dressed to the Nineties het meest bijzonder. Deze springen er voor mij wel echt uit, al vind ik de andere kleuren natuurlijk ook fantastisch! Zoals ik in het begin al vertelde, vind ik elke kleur uit deze collectie mooi. Toch wel uniek!

De Essie Fall Collectie 2017 is vanaf  nu te koop bij verschillende drogisterijen en ze kosten €9,99 per stuk.

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Essie Fall 2017 Collectie”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube