Essence Stay matt lip cream

P1030953
Sinds februari heeft Essence haar assortiment uitgebreid met wat nieuwe producten. Toen ik voor het vernieuwde schap stond, viel mijn oog gelijk op deze Stay matt lip creams. Ik kende deze lipglosjes al wel, maar nog niet in de matte variant.


P1030956
Er zijn in totaal 4 kleuren, waarvan ik er 3 meegenomen heb: 01 Velvet rose, 02 Smooth berry en 03 Soft nude.
Ik wil graag jullie kennis maken met deze lip creams, mocht je ze nog niet gekocht hebben..
P1030959
Dit zijn de swatches van de kleuren op mijn hand in volgorde van kleur, dus Velvet rose, Smooth berry en Soft nude.
Zoals je kunt zien is de pigmentatie echt goed! Ik vind de geur ook wel prettig, het ruikt wat naar snoepjes! Eens even kijken hoe ze op de lippen staan :)
P1030971 P1030996
01 Velvet rose is zoals de naam het al zegt, een zachtroze kleur. Het ziet er vrij natuurlijk uit, en het maakt mijn lippen mooi lief roze. Het is niet een heel opvallend kleurtje, en daar hou ik wel van. Verder dekt hij goed, en smeert hij fijn uit over mijn lippen. De cream droogt wat op, maar het droogt niet lelijk op. Een prima kleurtje voor bij een neutrale look!
P1030989 P1030995
02 Smooth berry is een wat opvallende kleur. Het is niet echt vuurrood, hij neigt ook wat naar donkerroze. Ik vind de kleur erg mooi, al zou ik deze kleur niet gauw overdag dragen. Misschien in de zomer bij een gekleurd outfit. Maar voor nu zal ik ‘m meer ’s avonds gaan dragen als ik een avondje op stap ga. Deze lipcream ruikt ook lekker en smeert ook lekker uit over de lippen. Hij blijft ook nog eens goed zitten! Ik wilde de cream verwijderen van m’n lippen na deze swatch, en hij blijft gewoon echt goed zitten! Een grote pluspunt dus.
P1030976 P1030994
03 Soft nude is mijn favoriete kleur van deze 3. Ik ben echt dol op nude lipsticks of lipglosses. Het past gewoon overal bij! Deze kleur is wat donkerder dan de ‘normale’ nude. Maar ik hou ook niet van die Kim Kardashian lippen.. Deze cream ruikt wederom erg aangenaam en smeert ook heerlijk uit! Met stip op nummer 1 mijn favoriet!

Essence Stay matt lip cream is te koop bij Kruidvat en kost €1,99 per stuk.. Geen geld toch?!

Q: Wat vinden jullie van deze Stay matt lip creams? En welke is jouw favoriet?

Liefs, Leonie

 

6 Responses to “Essence Stay matt lip cream”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube