Essence ‘Happy girls are pretty’ Limited Edition

IMG_1758

Essence heeft weer een nieuwe collectie, ‘Happy girls are pretty’. Ik ben het helemaal eens met de naam van deze collectie en de producten stralen het ook uit. Ik was helemaal verrast! Ik nam een aantal producten mee om te testen voor jullie.

IMG_1759

De collectie bestaat uit veel mooie producten, maar niet alles sprak mij aan. Zo liet ik de nagellakjes en oogpotloden staan en ook de nagelvijl leek me niet geweldig. Gelukkig was het schap nog goed aangevuld en had ik de keus uit alle andere producten.

IMG_1765

IMG_1767

Essence Happy Girls Are Pretty eyeshadow palette – €3,59

02 Happiness is … Following Your Heart

Mijn oog viel meteen op dit prachtige palette. Er zijn 2 soorten palettes verkrijgbaar, maar deze kleuren spraken mij het meest aan. Ik pakte een al geopend palette en begon met swatchen in de winkel. Ik wil eerst zeker weten of het pigment goed is, voordat ik het ga kopen. En met Essence kan het alle kanten op gaan, dus vandaar dat ik het eerst test.

IMG_1770

Het pigment was fantastisch, dus daar hoefde ik geen moment over te twijfelen! Het palette bevat hele natuurlijke tinten en het doet me heel erg denken aan de herfst. De oogschaduws zijn wel wat zacht en kruimelig, maar de kleuren zijn prachtig!

IMG_1778

IMG_1781

Essence Happy Girls Are Pretty contouring set – €3,39

01 Happiness is … A Way Of Life

Ik ben verslááfd aan contour setjes en duo’s. Ze trekken altijd mijn aandacht en al helemaal als de kleur bronzer me goed bevalt. Ik heb de bronzer en highlighter ook geswatched in de winkel en ook dit zag er goed uit. De bronzer was niet te warm en oranje, gelukkig!

IMG_1783

Op de foto lijkt de bronzer wat oranje, maar in het echt is dit stukken minder. Voor mijn porseleinen huidje is de kleur perfect. De highlighter is wat gelig van kleur, dus dat is even uitvinden hoe je dit het beste kunt aanbrengen. Het mag niet te overheersend zijn, maar de glans moet wel goed overkomen natuurlijk.

IMG_1784

IMG_1786

Essence Happy Girls Are Pretty multi colour blush – €2,99

01 You Sweeten My Day!

De blush lag als eerst in mijn winkelmandje. Mijn hemel, wat heb ik een zwak voor mooie blushes! Ook deze blush heb ik in de winkel geswathched, om thuis teleurstelling te voorkomen, hihi.

IMG_1787

IMG_1789

De blush bestaat eigenlijk uit meerdere kleuren; lichtroze met aan de binnenkant een donkerroze hartje. De eerste twee swatches zijn de 2 kleuren afzonderlijk van elkaar en bij de 3e swatch heb ik beide kleuren gemengd. Ik zelf vind de kleur van de laatste swatch met mooist, dus in vervolg zal ik de blush altijd mengen.

IMG_1790

IMG_1791

Essence Happy Girls Are Pretty sheer lipbalm – €2,39

01 Pretty You!

En om deze review compleet te maken, kocht ik ook een sheer lipbalm. Ik ben hier normaal niet zo’n groot fan van, maar ik vond het pigment verrassend goed! Er zijn 2 kleuren verkrijgbaar, maar deze, kleur 01 Pretty You vond ik het mooist.

IMG_1794

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik lees veel negatieve review over lipbalsem kleur 02, maar deze 01 is fantastisch! Het voelt zacht aan op de lippen, de kleur is goed gepigmenteerd en het ruikt lekker. Ik vind de kleur onwijs mooi! Doordat de balsem heel zacht en romig is, is de houdbaarheid natuurlijk niet zo lang. Na een hapje en drankje blijft er weinig meer van over, maar ik stift dan graag nog wat extra bij.

essencehappygirls3

Op de eerste foto draag ik alleen foundation en poeder. Op de tweede foto heb ik de bronzer aangebracht en op de derde foto de highlighter. Zie je hoe mooi deze combi is? Ik hou van bronzer/highlighter combi’s, het geeft zo’n glowy uitstraling!

IMG_1880

IMG_1874

De oogschaduwkleuren uit het palette zijn goed te gebruiken. De kleuren brengen fijn aan en ze zijn makkelijk te blenden tot één geheel. Ik vind m’n ogen nog wel vrij ‘kaal’ zo zonder eyeliner of een ander donker lijntje langs m’n wimperrand, maar dit heb ik puur gedaan om de oogschaduw goed te kunnen laten zien voor de review. De blush heb ik heel lichtjes aangebracht op de appeltjes van mijn wangen, anders werd het too much. En de lipbalsem maakt de look helemaal compleet!

Wat vinden jullie van de producten uit deze nieuwe collectie? Heb jij nog wat gekocht?

Liefs, Leonie

13 Responses to “Essence ‘Happy girls are pretty’ Limited Edition”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube