Essence Cubanita Jumbo Highlighter (Limited Edition)

Limited Editions van Essence, het trok me al een tijd niet meer echt. Ik vond de producten saai en eentonig en wilde er mijn duurzame centen niet aan uitgeven. Tot ik vorige week in Kruidvat was! Melissa tipte mij op een nieuwe Limited Edition en liet een prachtige highlighter zien, daar moest ik ook naar kijken! Eenmaal daar hoefde ik er niet lang over te twijfelen en had ik geluk; er lag nog maar één onaangeraakte highlighter in het schap, die was van mij!

Cubanita is de nieuwste Trend Edition, oftewel Limited Edition van Essence. Deze collectie is verkrijgbaar in juli en augustus, maar wees er snel bij, want op=op natuurlijk!

 

Met de nieuwe Trend Edition reist Essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke cadillacs. De collectie bestaat daarom ook uit zomerse producten met sprekende kleuren en prints. Ik kocht enkel de jumbo highlighter, omdat deze mij het meest aansprak en zeg nu zelf; je kunt nooit genoeg highlighters hebben, toch?

Het mooie aan deze highlighter is niet alleen dat het een grote verpakking is met een inhoud van 20 gram, maar ook het printje in de poeder ziet er fantastisch uit. Het schreeuwt zomer! Wel zal de print langzaam vervagen naarmate je het vaker gebruikt, maar dat nemen we maar voor lief. Je kunt in elk geval lang vooruit met deze poeder.

De highlighter is vrij poederig viel mij op. Met één veeg met je vinger of kwast neemt het veel poeder op en laat ook veel product achter in de verpakking. Hierdoor zal de poeder niet heel zuinig in gebruik zijn, dus het is maar goed dat het een jumbo variant is. Het pigment van de highlighter is in elk geval goed, al is de kleur wel vrij warm. Jammer genoeg zie je dit op de huid ook terug en blendt hij niet zo makkelijk in de huid met de rest van de make-up.

Highlighters zijn altijd lastig te fotograferen, maar ik heb mijn best gedaan. De glans is mooi en naturel, maar niet te aanwezig. Ik zou willen dat het product meer glans zou bevatten, waardoor het echt een wow-effect geeft. In plaats daarvan laat het een mooie, natuurlijke glans achter. Ook niet verkeerd natuurlijk, maar je snapt wat ik bedoel. Ik houd van highlighter, dus het mocht van mij wel iets dramatischer! Voor een basic make-up look is deze highlighter zeer geschikt, maar verwacht er niet al te veel van.

Deze highlighter leek mij fantastisch en de verpakking en product zien er heel mooi uit, maar qua werking laat het te wensen over. Het is een leuke collectors item voor de liefhebbers, maar eerlijk gezegd heb ik mooiere highlighters in mijn stash liggen die ik liever gebruik.

 

De Jumbo highlighter uit de Cubanita Trend Edition is vanaf nu verkrijgbaar en kost €3,29, wat een mooie prijs is voor een product met zoveel inhoud.

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Essence Cubanita Jumbo Highlighter (Limited Edition)”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube