E.l.f Matte Lip Colour ‘Tea Rose’

IMG_6438

IMG_6439

Een lip product in de vorm van een jumbo potlood, je ziet het steeds meer! Veel merken komen met dit product, ook al is het allemaal begonnen bij Clinique. Ook ben ik verslaafd aan matte lip producten, het liefst spaar ik ze in alle soorten en maten van verschillende merken. En laat E.l.f (Eyes Lips Face) nu nét een product hebben waarin beide wensen verwerkt zit?

Toen ik een tijdje terug weer eens ging shoppen bij E.l.f, kwam ik de Matte Lip Colours tegen. Dat zag er interessant uit! Helaas was ik niet de enige wat het product ontdekt had, bijna alle kleuren waren uitverkocht! In totaal zijn er 6 kleuren verkrijgbaar, maar alleen Tea Rose was nog beschikbaar. Zonder enige twijfel gooide ik deze in mijn digitale winkelmandje.

E.l.f Matte Lip Colour – €4,00 via de webshop

IMG_6440

IMG_6441
Het potlood, voor zover ik het zo kan noemen, ziet er leuk uit. Ik vind het lastig om dit soort producten te omschrijven. Het is een lipstick, maar in de vorm van een potlood. Ik houd het maar gewoon op lipstick, dat maakt het reviewen wat makkelijker!

De verpakking ziet er leuk en strak uit. Ook is de huls vrij dun, je kunt het sowieso niet vergelijken met het formaat van een lipgloss. Qua lengte misschien wel, maar deze lipstick is veel dunner en dat maakt het handiger om mee te nemen. Het merk en het type product staat op de huls geschreven en aan de onderkant is de kleur te zien.

IMG_6442

Wanneer je de dop eraf trekt, zie je een puntig potlood. Ik heb meerdere lipbalm/sticks en die zijn veel groter en lomper. Deze is kleiner, waardoor je nauwkeuriger kunt werken. Ik houd daar wel van! Het product kun je met de huls nog uitdraaien, wat ook een handig systeem is.

elfmatte2

Ik vind het een prachtig kleurtje! Hij had wat mij betreft iets lichter mogen zijn, maar ik vind het matte effect prachtig. Ik houd wel van dit soort kleurtjes, het is echt een hele mooie oud-roze kleur.

IMG_6445
De lipstick brengt heel gemakkelijk aan, wat ik al verwachtte. Juist doordat de punt kleiner is, kun je veel preciezer werken en schiet je minder snel uit over de rest van je gezicht. Hoewel de lipstick mat is, droogt het mijn lippen totaal niet uit en het plakt gelukkig ook niet!

Matte lip producten staan erom bekend dat ze langer op je lippen blijven zitten. En dat bewijst dit product ook weer! Ik kan het product met gemak 4 uur op mijn lippen laten zitten zonder dat er iets meer gebeurt. Een maaltijd en een drankje overleeft hij ook wel, al zie je wel dat de kleur aan de binnenkant wat versleten is. Maar even bijstiften is geen enkel probleem!
Wanneer ik weer wat ga bestellen bij E.l.f, dan koop ik zeker nog meer kleuren van deze Lip Colours. Ze zijn echt leuk!

Q: Ben jij ook zo dol op matte lip producten?

Liefs, Leonie

13 Responses to “E.l.f Matte Lip Colour ‘Tea Rose’”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube