DUPE voor Marc Jacobs Daisy | 4 euro

IMG_3687

Daisy van Marc Jacobs is één van de bekendste parfums. Of het nu komt door de prachtige flacons of de heerlijke geuren, ik ben in elk geval groot fan. Jammer genoeg is deze parfum niet voor iedereen betaalbaar, maar ik heb een budget variant gevonden van de beroemde geur. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

1

Maak kennis met Daisy van Marc Jacobs. Deze bloemige geur is razend populair, ik denk dat bijna iedereen deze geur wel eens geroken heeft in de winkel. Ik heb zelf niet de originele Daisy geur, maar de Eau so Fresh versie. Deze is iets luchtiger en frisser, maar toch lijken de geuren erg veel op elkaar. Voor deze parfum betaal je al snel zo’n 60 euro, wel iets om over na te denken.

IMG_3678

IMG_3679

Maak nu kennis met de budget variant! De lay-out van het doosje is zeker afgekeken van Marc Jacobs; een zwart doosje met een bloemenprint. Hier en daar is er natuurlijk wel verschil, maar het is zeker leuk na-gemaakt.

De naam, Floral Bloom, is natuurlijk afgeleid van Daisy (madeliefje), wat ook een bloemsoort is.

IMG_3681

IMG_3684

Zie je al gelijkenissen? Ik wel! Ik kan met zekerheid zeggen dat deze budget parfum een na-aper is van Marc Jacobs. De vorm van de flacon is wel verschillend, maar de dop is zeker afgekeken van het origineel. Het zijn dan weliswaar geen bloemen, maar je snapt het idee. Ik vind de flacon prachtig er uit zien en al helemaal voor een budget parfum!

IMG_3688

Geuren zijn lastig te omschrijven, maar toen ik de geur rook in de winkel, moest ik meteen denken aan Daisy. De topnoten (de geuren die je meteen ruikt als je de parfum op spuit) zijn bijna identiek gelijk aan de originele Daisy. Wanneer de parfum ongeveer 10 minuten op je huid zit, ontstaat er een geur met hartnoten. Ook deze geur is exact hetzelfde als Daisy. Uiteindelijk blijven de basisnoten over en hierin merk ik wel wat verschil. Deze budgetvariant is iets warmer van geur en dit is dus de geur die overblijft. De geur van Marc Jacobs blijft bij mij de hele dag fris en bloemig ruiken.

IMG_3692

Ik heb de budget parfum, Floral Bloom, vergeleken met Marc Jacobs Daisy Eau so fresh. Of het een exacte dupe van Marc Jacobs Daisy is, dat kan ik niet met alle zekerheid zeggen. Maar de parfum is wel bijna exact hetzelfde als de Eau so fresh versie. Maar zoals ik al zei, vind ik niet dat er veel verschil zit tussen Daisy en Daisy Eau so fresh. Ik merk wel dat er verschil zit in houdbaarheid tussen het origineel en deze budget variant, maar dat is ergens ook wel logisch.

De budget parfum, Floral Bloom, is te koop bij de Op=Op Voordeelshop en kost maar €3,99! Voor deze prijs kun je de parfum zeker eens gaan proberen. Sowieso de moeite waard om eens aan deze geur te snuffelen. Weet je niet of er bij jou in de buurt een Op=Op Voordeelshop is? Ga dan een naar deze link, dan kun je alle filialen bekijken.

Liefs, Leonie

14 Responses to “DUPE voor Marc Jacobs Daisy | 4 euro”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube