Dove Shower Mousse

Na een lange en vermoeide dag, vind ik het heerlijk om lekker lang onder de douche te staan. Ik kijk er dan ook echt naar uit welke producten ik kan gaan gebruiken, heb jij dat ook? Ik gebruik het liefst een rijk en zacht doucheproduct, en de geur is ook niet gehele onbelangrijk! Dove komt met een nieuwe Shower Mousse. Niet geheel nieuw, zo’n shower mousse, maar deze mousse heeft wel iets extra’s voor een ultiem verwenmoment onder de douche waardoor je hem graag wilt proberen. Lees je mee?

Naast dat we een goede moeder, partner en vriendin zijn, is het vaak lastig om tussen de dagelijkse hectiek een moment voor jezelf in te plannen. Dove begrijpt dit maar al te goed en introduceert daarom nu Shower Mousses, een nieuwe milde huidverzorgingslijn voor onder de douche, verrijkt met essentiële oliën. Het zachte, rijke, romige schuim van de mousses zorgt voor een ultiem relaxmoment en een heerlijke geurbeleving onder de douche.

De Shower Mousses komen in drie varianten met verschillende essentiële oliën: Rozenolie, Arganolie en Kokosolie. De mousses zijn net zo mild als water en zorgen voor een gehydrateerde huid. Door de rijke formulering voelt je huid, tot 24 uur na gebruik, zijdezacht aan. Het stevige, romige schuim en de heerlijke geuren maken iedere douche, op elk moment van de dag, een bijzondere ervaring.

 

Ik vind alle 3 de geuren heerlijk! Wat ik overigens niet verwacht had, want normaal gesproken ben ik niet zo van de geur van rozen. Maar deze is heel subtiel en toch wel bloemig. De mousse met Kokos is mijn favoriet van de drie. Hij ruikt heerlijk fris en heeft de herkenbare kokosgeur, zonder dat hij overheersend is. Ga je liever voor wat neutraals? Dan is die met Argan olie geschikt voor jou. Deze heeft met name een heel verzorgende geur, heel vertrouwd ook. Een tip: op de dop zit een ‘wrijf etiket’ zodat je alvast kunt snuffelen hoe de mousse ruikt. Het staat misschien een beetje gek in de drogist, maar het kan dus wel!

Wat deze mousse zo bijzonder maakt, is dat je hem perfect kunt gebruiken als scheerschuim! Door de essentiële oliën verzorgt het je huid ook meteen, en irriteert het je huid niet tijdens het scheren. Ik heb het getest op mijn benen en ik kan je verzekeren, het werkt perfect!

 

Het schuim is heel rijk, vol van structuur en ongelooflijk zacht! Ik gebruik er altijd lekker veel van, waarom ook niet? De verpakking is handig in gebruik, de pomp is makkelijk in te drukken, ook onder de douche als je handen nat zijn. Ik denk dat hij wel zuinig in gebruik is, maar dat zullen we vanzelf zien!

De Dove Shower Mousses zijn vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en een fles van 200ml kost € 6,99. Tip: Bij de Kruidvat (t/m 25 maart) kun je deze Shower Mousse met 50% kopen. Ideaal om ze eens uit te proberen!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Dove Shower Mousse”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube