Catrice Kaviar Gauche Limited Edition

img_8820

Mijn hart begon sneller te kloppen na het zien van deze nieuwe Limited Edition van Catrice. Deze collectie met elegante kleuren en luxe verpakkingen trokken in elk geval mijn aandacht. Ik kocht 3 producten en in dit artikel laat ik ze aan jullie zien.

img_8821

Bloem van de Nacht. Ogenschijnlijk gewichtloos kant, zachte silhouetten en elegante kleuren vormen de inspiratie voor de Limited Edition “Kaviar Gauche” by CATRICE, het resultaat van de laatste samenwerking van CATRICE en het ontwerpersduo Kaviar Gauche. De producten van deze limited edition, die verkrijgbaar zullen zijn in Oktober en November 2016, combineren bloemen en wonderlijke details met elegante kleuren als donkerrood, roze en nude.

De collectie bestaat uit veel mooie producten; een oogschaduwpalette met 4 kleuren, een highlighter, 2 kleuren lipsticks, 4 nagellakken, een cream eyeshadow en een mooi make-up tasje voor je favoriete producten. Een veelzijdige collectie! Ik kocht het oogschaduwpalette, de highlighter en een lipstick.

img_8833

Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow Palette – €4,99

Gouden Bloesem. Drie matte poeder oogschaduws in perfect op elkaar afgestemde trendy kleuren en een parelroze tint. Met het geïntegreerde spiegeltje en de prachtige gouden bloesemprint is dit palette een echte eyecatcher.

img_8835

Het doosje is prachtig vormgegeven en het fluwelen materiaal op de deksel maakt het nog specialer. De binnenkant is natuurlijk nog veel mooier, dat is de reden waarom ik het palette uiteindelijk kocht.  Ik houd van taupe/grijze tinten met bordeaux rood en het past helemaal bij dit seizoen.

img_8836

Het pigment is oké. Het is niet slecht maar ik krijg er ook geen ‘wauw’ gevoel van. De poeders zijn zacht van structuur maar ook ietwat korrelig. Zou het goed genoeg zijn voor een mooie ooglook?

img_8839

Catrice Kaviar Gauche Highlighter –  €4,59

Zijdezachte weerspiegeling. Dankzij de lichtreflecterende pigmenten ben je met de twee-tinten poeder highlighter verzekerd van een elegante glow. De zijdezachte textuur in de vorm van een bloesem is perfect voor alle huidtinten en geeft je gezicht een frisse look. De prachtige verpakking met gouden accenten en een uniek bloesem design maakt het een echte eyecatcher.

img_8844

Wat een prachtige highlighter, hier heb ik altijd een zwak voor! Het printje in de poeder is heel erg mooi en ik kan nu al zien dat het een prachtige glans bevat.

img_8845

De highlighter bevat veel pigment, is wel wat poederig maar hierdoor krijg je een prachtige glans.

img_8847

Catrice Kaviar Gauche Lipstick – €3,99

Bloemenjurk. Twee lipsticks: roze met een glanzende finish en donkerrood met een matte textuur. De crème-lipstick verdeelt makkelijk over de lippen – voor een speciale glam factor! De gouden verpakking geeft de lippenstift een speciaal en elegant voorkomen.

In de collectie zitten 2 kleuren lipstick en hoewel ik ze beide mooi vond, nam ik er toch maar één mee.

img_8849

De lipstick bevat niet veel pigment, maar is eerder een milky, glanzende lipstick in een mooie perziktint. Ik houd van dit soort kleuren!

img_8850

img_8851

img_8854

Het oogschaduwpalette pakte uiteindelijk toch goed uit, ondanks dat ik niet super enthousiast was over het pigment. Ik vind met name de lichte kleur op het bewegend ooglid heel erg mooi en dit in combinatie met de donkere tinten maakt het de ooglook heel classy.

De highlighter is vrij subtiel op het gezicht omdat de structuur vrij poederig is. Desondanks vind ik het resultaat heel erg mooi! De lipstick vind ik ook heel erg mooi, hij is niet heel opvallend maar je ziet wel dat er iets op de lippen zit. Erg lang blijft de lipstick niet zitten door de glanzende finish, maar dit neem ik voor lief.

img_8825

Wat een heerlijke collectie van Catrice! Ik krijg er echt een luxe gevoel bij. De producten zijn momenteel te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Ga jij nog wat aanschaffen van deze collectie?

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Catrice Kaviar Gauche Limited Edition”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube