Catrice Highlighting Powder ♥ 020 Champagne Campaign

IMG_1101

Zeker nu de herfst begonnen is, kan mijn huid wel een extra gezonde glans gebruiken. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel highlighters verkrijgbaar, in alle soorten, maten en kleuren. Maar welke moet je nu kiezen? Ik heb er eentje gevonden die èn een mooie glans geeft èn lief is voor je portemonnee.

IMG_1103

Wat betreft budget make-up blijft Catrice bij mij toch wel bovenaan staan. De foundations vind ik geweldig, de lipsticks zijn er in mooie kleuren en dit alles voor een mooi prijsje. Door de jaren heen is Catrice wel wat duurder geworden, maar het is nog altijd goedkoper dan bijvoorbeeld MAC.

IMG_1104

IMG_1105

De verpakking van de Highlighting Powders vind ik erg mooi. Maar het mooiste zit natuurlijk binnenin. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: 01 Stardust, een wit/roze highlighter en 02 Champagne Campaign, een wit/gouden highlighter. Deze laatste kleur sprak mij het meest aan, omdat je deze eigenlijk overal mee kunt combineren.

IMG_1106

IMG_1108

Wauw, wat is het printje mooi! Het luxe patroon gaf mij de doorslag om ‘m te kopen. So pretty!

IMG_1109

De kleur is perfect, ook voor de lichtere huidtypes. De glans is prachtig en het bevat gelukkig geen grove glitters.

catricehighlighter3

Op de eerste foto heb ik alleen wat bronzer en blush aangebracht. Op de tweede foto heb ik de Catrice Highlighting Powder aangebracht. Zie je het verschil? Het geeft mijn wang meteen een gezonde glow. Ik heb de highlighter aangebracht met een smalle blushkwast van EyesLipsFace, de ELF Blush Brush.

IMG_1424

Ik gebruik een highlighter ook vaak onder mijn wenkbrauwen, zodat ze wat meer ‘gelift’ lijken. Daarnaast geeft het natuurlijk ook een hele frisse uitstraling. Je kunt een highlighter natuurlijk ook even aanbrengen in je binnenste ooghoeken voor een frisse oogopslag.

Wat een prachtige budget highlighter! Als ik een weekend weg ga en ik vind het zonde om mijn dure MAC producten mee te nemen, dan neem ik deze van Catrice mee. Mocht hij kapot gaan door het reizen, dan hoef ik niet in een hoekje te zitten huilen. Ergens ben ik nu ook wel nieuwsgierig geworden naar de andere kleur, hihi.

Catrice is te koop in de drogist. Deze Highlighting Powder kost €3,99. Dit product is wel alleen verkrijgbaar in het extra grote Catrice make-up schap.

Liefs, Leonie

13 Responses to “Catrice Highlighting Powder ♥ 020 Champagne Campaign”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube