Calvin Klein ‘Obsessed’ Eau de Parfum

Obsessed, de nieuwe geur van Calvin Klein, geïnspireerd op de welbekende Obsession geur. De geur is in een nieuw jasje gestoken ter herinnering aan de alweer 25 jaar oude geur Obsession! Meer weten over deze frisse geur? Lees dan verder!

Het is alweer 25 jaar geleden dat de bekende geur Obsession van Calvin Klein op de markt kwam met het gezicht van Kate Moss in de campagne. Deze geur veroverde veel vrouwenharten en nog steeds is de geur te koop. Dat zegt al genoeg. Zelf heb ik deze ‘oude’ geur nooit gehad, dus des te nieuwsgieriger was ik naar de geur Obsessed!

De flacon van Obsessed oogt vernieuwend en frisser dan de voorganger. Zo is gekozen voor een transparante fles en is de vorm ronder en voller. Eerlijk is eerlijk, het is geen spannende flacon. Maar ergens heeft het ook weer wat! En natuurlijk gaat het om de geur zelf, toch? Calvin Klein zegt dan ook dat de concentratie bij deze geur ligt in het oproepen van de herinnering door de geuren zelf.

Calvin Klein omschrijft de geur Obsessed als een oriëntaalse, aromatische groene geur met vrouwelijke warmte.

 

Topnoten | Heilige Citroen, Neroli-essence, Elemihars
Hartnoten | Viooltjesblad, Witte Lavendel, Paarse Salie
Basisnoten | Musk Helvetolide, Ambrette, Muscenone

 

De geur vind ik zelf lastig te omschrijven, maar het is wel een heel herkenbare geur. Het is zeker een vrouwelijke geur met een pittig randje door de musk. Maar ik ruik ook zeker iets fris en bloemigs. De geur blijft in elk geval een heel poos hangen, wat een voordeel is. Ik vind het een heerlijke geur voor overdag!

Deze geur van Calvin Klein heeft eigenlijk niet heel veel woorden nodig. Ik zou zeggen, probeer hem eens in de parfumerie-winkel! Hij staat momenteel op het dressoir in de hal, zodat ik hem snel even kan sprayen als ik de deur uit loop. Een lekkere, gangbare geur voor elke dag!

 

Calvin Klein Obsessed is vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen. De geur is verkrijgbaar vanaf €49,- (30 ml), maar ook in de formaten 50 ml en 100 ml.

 

Dit product heb ik ontvangen ter review

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Calvin Klein ‘Obsessed’ Eau de Parfum”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube