Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

De Rouge Velvet lipsticks van Bourjois zijn al een aantal jaren te koop en ze zijn super populair geworden! Dit komt komt mede door de hoeveelheid kleuren en de fijne finish. Maar de collectie breidt uit met 12 nieuwe kleuren onder een andere naam: Rouge Velvet The Lipstick. Met deze elegante lipstick wil Bourjois nog meer vrouwenharten voor zich winnen, zal het ze lukken? Ik test in dit artikel 5 van deze nieuwe kleuren, lees snel verder!

Bourjois gaat de uitdaging aan met deze Rouge Velvet The Lipstick lipsticks. De lijn bestaat uit 12 uiteenlopende kleuren, dus voor ieder wat wils! Daarnaast belooft het een matte lipstick te zijn die tot wel 24 uur zou blijven zitten.

Matte lipsticks staan er vrijwel altijd om bekend dat ze vrij droog zijn en stroef aanvoelen op de lippen. Daar heeft Bourjois wat op bedacht! De lipstick bevat namelijk een hybride formule die zorgt voor hydratatie en een perfecte balans vormt tussen een hoge pigmentatie en essentiële oliën.

 

De vijf kleuren die ik je laat zien zijn verschillende kleuren, dus van nude naar donkerrood. Een mooie selectie dus! De kleuren heten:

 

– 01 Hey Nude!
– 04 Hip Hip Pink
– 07 Joli Carmin’ois
– 09 Fuchsia botté
– 12 Brunette

Zoals stiekem al wel verwacht, hebben de lipsticks een geweldige pigmentatie. De structuur is mat, maar met een fluweelzachte finish waardoor hij letterlijk over de huid glijdt. Fantastisch! De lipsticks hebben wel een ietwat overheersende geur, iets waar ik even aan moest wennen. Maar als je je lippen een keer af dept op een tissue, is de geur wel grotendeels verdwenen. Laten we naar de swatches op de lippen gaan kijken!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick | 01 – Hey Nude!

 

Deze beige ‘nude’ blijft niet onopgemerkt en geeft je look een elegante touch. Toch merk ik dat de kleur niet heel erg mooi matcht met mijn huidskleur, de kleur is toch net iets te warm en te bruin, helaas!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick | 04 – Hip Hip Pink

 

Deze lipstick is een een helder roze kleur voor een modieuze look passend bij elke gelegenheid. Ik draag heel graag dit soort kleuren, juist omdat ze bij zoveel outfits past! Hij is lekker roze, maar niet tè opvallend.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick | 07 – Joli Carmin’ois

 

Deze kleur is een levendig oranjerood voor een stralende glimlach. Witte tanden krijg je er zeker van, al ben ik zelf niet zo dol op dit soort kleuren! Op de een of andere manier vloekt het heel erg met mijn lichte huidskleur en warme haarkleur.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick | 09 – Fuchsia botté

 

Een mooie fuchsia kleur kan natuurlijk niet ontbreken in een collectie. Deze lipstick heeft een blauwe ondertoon wat hem heel draagbaar maakt voor mij. Ik vind hem fantastisch!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick | 12 – Brunette

 

Wat een prachtige kleur, het past ook helemaal bij het seizoen! Deze donkerbruin/rode kleur staat heel erg classy en daarnaast dekt hij ook heel goed.

Helemaal blij met deze lipsticks van Bourjois, ik vind ze zelfs nog fijner dan de originele Rouge Velvet varianten! De geur is even wennen, maar de kleuren, finish en houdbaarheid vind ik top! Of ze echt 24 uur blijven zitten? Nee, en om eerlijk te zijn draag ik nooit zo lang make-up om dat te kunnen testen, haha. Bij normaal gebruik (praten, eten, drinken etc.) blijft de kleur ongeveer 6 uur mooi op mijn lippen zitten. Helemaal prima!

 

De Bourjois Rouge Velvet The Lipstick is te koop in geautoriseerde Bourjois verkooppunten en ze kosten €14,19 per stuk.

 

Deze producten heb ik ontvangen ter review

9 Responses to “Bourjois Rouge Velvet The Lipstick”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube