Blushingbeauty.nl bestaat 2 jaar!! + WINACTIE [gesloten]

IMG_9366

Tijd voor een feestje, want Blushingbeauty.nl bestaat alweer 2 jaar! Jeetje, wat zijn de jaren ongelooflijk snel gegaan zeg. Ik kan het echt niet geloven! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik vandaag een beetje vergeten was. Door alle drukte en hectiek was ik helemaal vergeten dat vandaag de dag was! Ik wist dat het ergens in Februari zou zijn, maar wanneer, geen idee.

Op 21 Februari 2013 schreef ik mijn eerste blogpost. Ik kijk regelmatig oude artikelen terug om bepaalde informatie te vinden of om gewoon even te kijken hoe ik ‘eerder’ artikelen schreef. Lachwekkend eigenlijk wel, als ik kijk naar de kwaliteit van foto’s en de schrijfstijl. Ik kan oprecht zeggen dat ik daar door de jaren heen veel beter in ben geworden. Dit heeft natuurlijk deels te maken met nieuw apparatuur wat ik aangeschaft heb, maar ook de ervaring en het veel oefenen heeft enorm geholpen.

Mijn YouTube-kanaal bestond al iets langer. Een paar maanden eerder, op 12 november 2012 om precies te zijn, heb ik mijn eerste video geüpload. Super gênant om dat nu terug te zien en het liefst verwijder ik ‘m meteen. Maar héy, zo ben ik wel begonnen en vanuit daar ben ik mezelf gaan verbeteren en ben ik waar ik nu sta.

Vandaag is dus mijn Blogverjaardag, wat ook best gevierd mag worden! De kwaliteit van mijn blog loopt misschien wat achter in vergelijking met mijn YouTube kanaal, en met name de Lay-out. Ik heb hier totaal geen verstand van en ik verslons het een beetje. Zolang ik maar artikelen kan tikken, dan ben ik al bij! Maar ik moet daar binnenkort eens serieus mee aan de slag gaan en iemand zien te regelen, want het is wel een visitekaartje. Ik ben ontzettend trots op mijzelf hoe ik alles heb bereikt binnen 2 jaar. Met YouTube gaat het allemaal lekker en zit ik rond de 12.000 abonnees en ik heb ook nog steeds plezier in het bloggen!

♥ Winactie ♥

IMG_9366

Om deze ‘verjaardag’ toch een klein beetje te vieren, heb ik voor jullie een leuk pakket samengesteld, al zeg ik het zelf. De afgelopen weken ben ik bezig geweest om leuke items te verzamelen, zowel uit Nederland als uit Duitsland. Want zoals jullie weten ben ik groot fan van de DM Drogist en het huismerk Balea. Dus ook daar zullen jullie wat producten van verwachten.

Wat moet je nu precies doen om dit pakket te kunnen winnen?

Ik wil de winactie laagdrempelig houden, dus dit betekent dat ik niet veel eisen stel. Ik ben al ontzettend blij met deze mijlpaal en ik weet dat jullie mijn blog zullen volgen naar jullie zin. Ik zal jullie dus ook niet verplichten om voor bepaalde Social Media aan te melden, speciaal voor deze winactie. Maar mòcht je  Twitter, Instagram, Bloglovin’ en een YouTube account  hebben, dan zou ik het wel leuk vinden als je mij daarop zou volgen! :)

Twitter
Instagram
Bloglovin’
YouTube

Deze winactie zal ook op Instagram verschijnen als een Deel-en-win actie, zo maak je natuurlijk wel meer kans!
Wat WEL belangrijk is, is dat je een reactie onder dit artikel achterlaat dat je meedoet aan deze winactie. Vergeet daarbij niet een geldig e-mail adres in te vullen (dit is anoniem en alleen voor mij zichtbaar). Ook lijkt het met leuk om in de reactie te lezen hoelang jij mij al volgt en hoe je op mijn blog/YouTube kanaal terecht bent gekomen. Daar ben ik ontzettend nieuwsgierig naar! :)

De winactie zal een maand duren, dus je kunt t/m zaterdag 21 maart meedoen aan deze winactie. Op zondag 22 maart neem ik per e-mail contact op met de winnaar. Dus hoor je zondag 22 maart niks, dan heb je helaas niet gewonnen.

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie enthousiasme en alle lieve/leuke reacties de afgelopen 2 jaar! Dat jullie elke keer weer de moeite nemen om een reactie te plaatsen onder een video of artikel, dat waardeer ik enorm en ik mag in mijn handjes knijpen met zoveel leuke volgers! :) Op naar de volgende 2 jaar!

Liefs, Leonie

256 Responses to “Blushingbeauty.nl bestaat 2 jaar!! + WINACTIE [gesloten]”

 • simone:

  gefeliciteerd .ik doe graag mee.ik heb het ook gezegd op instagram dat ik graag meedoe

 • gefeliciteerd. ik doe graag mee.

 • Debbie:

  Leuke actie weer, gefeliciteerd ik doe graag mee.

 • jessica:

  Wauw gefeliciteerd ‘
  Ik volg je al een tijdje ! En doe graag mee!

  Liefs

 • Jody:

  Hee
  Leuke win actie en van harte gefeliciteerd!
  Je maakt altijd super leuk vlogs en filmpje!
  Je bent echt een voorbeeld voor mij!
  Leuk dat je ook budget producten hebt die kan ik zelf kopen!
  Groetjes Jody

 • anne:

  Super gefeliciteerd. Ik doe mee ! Heb op insta ook al de foto gedeeld met #blushingbeauty2jaar.
  Groetjes !!

 • mandy:

  Ik doe graag mee.
  ik volg je blog al vanaf het begin en ik zou hem ook delen op instgram.
  En hoe je de filmpjes maak is perfect
  Ps. Op instagram heet ik peacemandy

 • Quinty:

  Gefeliciteerdd! Ik doe mee :)

 • Melonie:

  Leuke win actie
  Ik doe zeker Mee!!!

 • janet:

  Ik doe heel graag mee! Gefeliciteerd

 • Lotte:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee! Ik volg je al een jaar en als er een nieuwe video is kijk ik hem meteen!❤

 • Nynke:

  Gefeliciteerd zeg! Ik volg je nu denk ik ruim een jaar en ben via bloglovin via een ander blog bij die van jou terecht gekomen en blijven hangen. Ga zo door! Ik doe mee hoor.

 • Anouk:

  Gefeliciteeeeerd
  Ik weet nog wel dat ik je blog volgde en dat ik je eerste make-up stash bekeek wat toen nog niet heeel veel was.Toen zei ja altijd dat je veel van budget producten hield, maar dat is nu wel flink veranderd met je Mac lippenstiften stash

 • Jules:

  Whoohoo! Gefeliciteerd! Ik kwam bij je blog en youtube kanaal door het filmpje DIY twee lelijke lipsticks een mooie lipstick maken, ontzettend leuk filmpje! Sindsdien volg ik je trouw!❤️

 • Anouk:

  Gefeliciteeeeerd
  Ik weet nog wel dat ik je blog volgde en dat ik je eerste make-up stash bekeek wat toen nog niet heeel veel was.Toen zei ja altijd dat je veel van budget producten hield, maar dat is nu wel flink veranderd met je Mac lippenstiften stash

 • Iris:

  Hii leonie!
  Wat super voor je dat je nu al 2 jaar bezig bent! En het dan ook zo lang volhoud!
  Ik zelf volg je het meest op je youtube kanaal want jou stem is zooo fijn om naar te luisteren!
  Ik ga zometeen ook even op Instagram liken en delen!
  Lieverd, nog vele vele jaren! En hopelijk nog heel veel youtube filmpjes!
  Anyways: Ik doe mee!

  X Iris

 • Gefeliciteerd, toffe mijlpaal!! Ik doe graag mee :)

 • Jules:

  Ennee.. Ik doe mee❤️ Was ik vergeten te zeggen bij mijn reactie❤️

 • Lisa:

  Hey Leonie,
  Gefeliciteerd! Ik ben via YouTube op je blog gekomen, ontzettend leuk!
  Blijf vooral zo door gaan! Ik doe graag mee aan deze leuke winactie :)
  Liefs, Lisa <3

 • Wat leuk, gefeliciteerd! Ik doe mee, en ik volg je op instagram, blogloving en op youtube. Twitter heb ik niet dus daar kan ik je niet volgen. :)

  Ik ben op je blog/youtube kanaal terecht gekomen via jouw instagram. Ik volg je al een lange tijd en via daar ben ik op je youtube kanaal terecht gekomen en dan nadien op je blog!

 • Nomi:

  Hooii
  Gefeliciteerd!
  Leuk dat je om het te vieren een winactie geeft, ik zou graag willen meedoen,
  Xx

 • Lena Keulemans:

  Ik doe mee. Wat een zeer leuke winactie. Profuciat met 2 jaar bloggen

 • Jules:

  Even dan een héle reactie.. Ik doe mee!❤️ Ontzettend leuke winactie! Whoohoo! Gefeliciteerd! Ik kwam bij je blog en youtube kanaal door het filmpje DIY twee lelijke lipsticks een mooie lipstick maken, ontzettend leuk filmpje! Sindsdien volg ik je trouw!❤️

 • Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan!!! wat gaat dat hard heh!!

 • Mariska:

  Ik volg je nog niet zo heel lang, ik kwam je tegen op instagram een half jaar terug! Ik doe graag mee aan de winactie! Ik heb ook gedeeld op instagram (mardotje) Gefeliciteerd met je 2 jarige jubileum!

 • Eline:

  Gefeliciteerd!!
  Ik volg je blog nu denk ik al een jaartje, als het niet langer is.
  Ik kijk iedere dag als er niks nieuws op je blog staat, want je schrijft echt over make-up, dat is het geen dat mij ook interesseer!

  Doe zo zeker verder! :)
  Xxx Eline

 • Janneke van de Kolk:

  superleuke actie!ik doe graag mee :)

 • Famke van heck:

  Wat een super leuke Winactie ik doe zeker mee je bent echt een favorite youtuber van mij en ben heel trots op je dat je zo goed doorzet met je blog en je YouTube kanaal ❤️❤️
  Xx famke

 • Gefeliciteerd, ik weet niet precies hoe lang ik je al volg. Geen twee jaar maar ik denk wel langer dan een jaar. Je hebt een hele leuke blog. Verder volg ik overal behalve twitter want daar heb ik geen account. Ik doe graag mee aan je winaktie.

 • Gefeliciteerd!! Hele mooie mijlpaal! Ik volg je nu denk ik ongeveer een jaar! Ik ben (natuurlijk) als geabonneerd op YouTube en ik volg je ook al op Bloglovin’
  Ik doe ook graag mee met de winactie :)
  x

 • Kayleigh:

  Aw, gefeliciteerd!
  Ik volg je nog niet zo heel lang, ongeveer een maandje denk ik? Ik ontdekte je door je beautygloss party vlog :)
  En ik vind de layout van je blog juist superfijn! Lekker simpel en alles is makkelijk te vinden :)

  Hoop je nog vele jaren te volgen <3
  Liefs,
  Kayleigh

 • Ulrike:

  Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Echt een belangrijke mijlpaal! Ik volgde je al op alle genoemde kanalen. Ik weet niet meer precies wanneer ik je blog ontdekt heb eigenlijk. Volgens mij was het vorige zomer. Ik weet wel dat ik jou ontdekt heb via je video’s op Youtube en dan ben ik zo terecht gekomen op je blog. Ik zou zeggen: doe vooral verder met bloggen, want ik lees je posts en kijk je video’s heel graag! Nogmaals gefeliciteerd!

 • Stephanie:

  Ik doe heel graag mee! Gefeliciteerd met je 2- jarig jubileum! Ik heb ook meegedaan via instagram (steefjuh90), waar ik voor het eerst een bericht van je zag waarna ik je blog ben gaan volgen, en volg je ook op twitter.

 • Kelsey:

  Gefeliciflapstaart!!!

  Ik volg jouw blog nu ongeveer 1,5 jaar met plezier! Ik heb je een grote groei zien maken op het gebied van belichting en de setting maar ook hoe je tegen ons spreekt. Heel leuk om te zien! :)

  Btw, ik doe ook mee! :)

 • Cynthia:

  Gefeliciteerd! Ik doe mee! Ik volg je YouTube video’s elke keer weer, oh wat ben ik dol op je smaak, qua make-up, mode etc. Ik ben ongeveer een jaar tot anderhalf jaar geleden begonnen met kijken, en ik hou mog steeds van je video’s! Ik heb foto’s van je insta op mijn kamer hangen, wat me erg inspireert! Ga zo door, op na de 3 jaar! Ik ben trots op je ;)

 • isabel:

  Gefeliciteerd!!! Ik heb je ontdekt toen ik op YouTube je vlog van de beautygloss party tegenkwam :)

 • Cynthia:

  Gefeliciteerd meid met dit mijlpaal!
  Ga zo door!

  Ik volg je al via fb, instagram en natuurlijk via youtube.
  Hoelang ik je volg? Pfoeh dat is denk ik inmiddels anderhalf jaar zo’n beetje. Ben via via op je youtubekanaal terecht gekomen. Volgens mij was het met een primark shoplog weet het niet zeker meer haha.

 • Dounia:

  Hoiii leonie ik volg je nu precies een jaar en ik vid je youtube kanaal super leuk ik geef bijna elke dag een duimpje omhoog door dat ik naar heel veel andere youtubers keek vond ik jou kanaal aanbevolen het sprak me direct aan want ik hou van beauty videos xxx dounia

  • Dounia:

   Hoii leonie gefeliciteerd ik doe zeker mee aan deze winactie ik vind je videos super leuk je ebt het echt verdiend ik volg je op instagram youtube en bloglOvin

 • Suzanne:

  Hee,
  Super leuk dat je al zo lang blogt!
  Ik ben je begonnen te volgen door je vlogs over het beautygloss vriendinnenweekend. Ik volg Mascha al zo’n 3 jaar en was niet naar het weekend geweest, maar ik vond het super leuk om er dingen over te lezen, en toen ontdekte ik jouw blog! Dus ik volg je sinds september denk ik, met dank aan Mascha haha :)
  Ik heb geen twitter meer dus daar kan ik je niet op volgen, maar op de andere 3 dingen volg ik je geloof ik al wel! Leuke winactie, ik doe graag mee.

  X Suzanne

 • selma alagic:

  Super leuk gefeliciteerd ik doe mee ik volg je al op YouTube instagram bloglovin en dagelijks op de blog!

 • stephanie:

  gefeliciteeeerd !!! :D
  ik doe zeker mee

 • Esther:

  Hoi leonie, wat een leuke winactie, ik doe mee ! Ik volg je ook op instagram en youtube, maar twitter heb ik helaas niet. Je video’s vind ik echt super en ik kan elke keer weer niet wachten tot er een online is ! Je doet het super goed ga zo door !

 • GEFELICIFLAPSTAART!!!!! Ik ben super blij voor je!! Ik volg je nu ongeveer 1 jaar en 2 maanden op YouTube. Ik ben pas ongeveer 7 maanden op je geaboneert maar dat komt omdat ik niet precies snapte hoe YouTube toen werkte want ik kijk pas ongeveer 1 jaar en 2 maanden YouTube. Eerst had ik niks met YouTube maar ik ging me meer met make-up bezig houden. Ik zocht op hoe je lipstick moest maken en kwam op een filmpje van jou terecht. Ik ging toen op je kanaal kijken en zag dat je regelmatig filmpjes uploaden. Ik keek elke dag serieus of je weer wat had geüpload, maar dat was helaas niet altijd zo haha. Door jou ben ik YouTube filmpjes gaan kijken en ben ik verder gekomen met make-up. Ik wil jou dus ook super erg bedanken. door jou volg ik ook veel meer mensen op YouTube zo`n 20 Youtubers haha. Maar jij blijft echt mijn favoriete en dat zal ik ook bij andere erbij zetten (Bijv. winactie, ik doe verder eigenlijk nooit mee met winacties bedenk ik me nu). Ik hoop oprecht dat je veel meer subs krijgt en dat je met leuke Youtubers kan opnemen en dat je natuurlijk blijft bloggen :) ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo`n blog lezer ben. maar bij jou kijk ik 1x per weer op je blog! Hopelijk nog een fijne dag :) Hier ^^ is niks van gelogen ik meen het echt!! Ik doe zeker mee!! Love you !!x

 • willy:

  Gefeliciteerd!

  Ik volg je via blogloving en je YouTube
  Kanaal. Ik ben 38 maar vind het erg leuk om je filmpjes
  Te kijken. Vooral je ooglooks vind ik erg mooi

 • Denise:

  Hoi Leonie,
  Gefeliciteerd met hoe ver je bent gekomen!! Sinds je eerste blogspot is alles inderdaad professioneler geworden, maar je enthousiaste schrijfstijl is hetzelfde gebleven :). En dat is ook de reden waarom ik je site zo leuk vind. Mijn stash bestond uit één mascara, maar die is inmiddels aardig gegroeid door je site ;) Haha. Ik kwam voor het eerst op je youtube-kanaal doordat ik zocht op een shoplog over Londen. Sindsdien kijk ik dagelijks op je site.
  Op naar de vijf jaar!! :)
  En ik doe heel graag mee, haha!

 • Tamar:

  Gefeliciteerd! Ik ben echt een grote fan van je! Ik zou graag mee willen doen met de actie , ziet er erg leuk uit. Ik volg je al ongeveer een jaar op youtube en je kan me altijd verrassen met leuke filmpjes. Keep up the good work!

 • Mila:

  Gefeliciteerd Leonie! Leuke winactie en ik doe graag mee. Ik volg je al op Youtube, Bloglovin’ en Instagram :)

 • maaike vt:

  ik doe graag mee! ik volg je blog al een tijdje en ik geniet van elk artikel. ik kijk ook altijd jouw video’s omdat ik zie dat je er echt van geniet. het zou ook perfect uitkomen want ik ben op 21 maart jarig :) x

 • eliza agten:

  Hee leonie,
  ik volg je al bijna een jaar en vind je een hele leuke meid. via instagram weet ik van je blog en ik kijk elk filmoje die je opneemt. het leukste aan je blog en youtube kanaal vind ik dat je ook veel budget makeup gebruikt. Handige tips en leuke videos. ik doe graag mee met je super leuke winactie

 • Nine:

  Gefeliciteerd Leonie! Ik bezoek jouw site elke dag, maar ik heb je leren kennen via YT. Volgens mij verscheen een van jouw filmpjes als suggestie om te bekijken.

  Ik doe erg graag mee met de winactie! Super!

 • sabrina:

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Wat een tijd alweer. Zo lang volg ik je nog niet. Dat is nu een paar maanden. Je was een van de eerste blogs die ik ben gaan volgen. Haha ik wist voor toen nog niet eens dat er blogs bestonden! Ik lees je artikelen met heel veel plezier en hoop dat je er nog lang mee doorgaat. En natuurlijk waag ik een gokje voor dit leuke pakket.

 • marije:

  superleuk, gefeliciteerd! ik doe uiteraard mee. Ik volg je al vanaf het begin, maar zou werkelijk niet meer weten hoe ik je ooit heb gevonden, haha!

 • Esther:

  Gefeliciteerd! Ik doe mee. Ik ben op je blog gekomen door Youtube!

 • Hoi! Wat een super leuk blog heb jij! Ik kende jou blog eerst nog niet maar ik volg je nu op instagram en je hebt hele leuke post! Ik volg je op bloglovin’ en je youtube kanaal en ik heb de foto gerepost op mijn account van mijn eigen blog. Gefeliciteerd met je twee jaar bloggen! Ga zo door! :) Liefs,,

 • Wauw, gefeliciteerd! Ik wil graag meedoen ^^. Zo’n halfjaar geleden kwam ik in aanraking met je blog en youtube via Instagram. Ik ging me meer interesseren in beauty en sowieso blogs, dus zo ben ik bij je terecht gekomen en ik geniet er nog steeds van! Geniet nog van deze (verjaar)dag! xx

 • Amy Borkes:

  Van harte gefeliciteerd!! <3 Super leuke winactie, met geweldige producten! Deze winactie kan ik zeker niet voorbij laten gaan! Ik doe zeker mee! Ik ga de foto reposten op mijn Instagram account genaamt @xamy_borkesx en ik volg je ook op instagram. Ook volg ik je op Bloglovin met ook de naam @xamy_borkesx !

  X Amy

  P.s: U heeft echt een geweldige blog + U maakt ook super leuke youtube filmpjes!!

 • Michelle:

  Leuk winactie! Ik zou heel graag willen meedoen. Ik volg je al een jaartje en ik kijk er nog steeds elke dag van op hoe je gegroeid bent. Elke keer kijk ik je filmpjes opnieuw. Ik raak ze nooit beu. Je bent zo een lieve en spontane meid. Keep on going ;) <3 liefs uit België

 • Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik volg je blog al een tijdje met veel plezier!
  Ik doe ook graag mee aan je winactie!

 • loubna:

  Gefeliciteerd!!, indd op naar de volgende interresante leuke jaren!

  Doe graag mee met je winactie!:)

  xxx

 • Saskia:

  Hoi hoi!!

  Wat een leuke winactie en tof dat je al twee jaar bezig bent!
  Ik volg je volgens mij ruim een jaar via YouTube en inmiddels een aantal maanden ook je blog.
  Vind het mooi om te zien dat je gewoon je zelf bent en dingen duidelijk en nuchter overbrengt :)
  Ik doe graag mee aan de winactie,
  Ga zo door!

  Groetjes Saskia

 • Sandra:

  Ten eerste gefeliciteerd! Ik volg jouw heel graag, je bent gewoon jezelf en net als ik ook niet blij met jezelf, dat heb je toch maar even omgedraaid. Ook al ben ik wel iets ouder dan jij heb ik het zelfde en sta nu op het punt mijn roer om te gooien. Jij bent daar een grote hulp bij met je make-up tutorials en zie bij jou hoe leuk je eigenlijk kunt kleden met een wat groter maatje dan een fotomodel. Ik heb je een paar maanden geleden ontdekt puur op zoek naar iets over make-up En daar was jij met je video’s. Sinds die tijd volg ik je video’s en blog. Met heel veel plezier. :)

 • Janette:

  Gefeliciteeerd! Je account is super en het inspireert me heel erg. Je verdient deze mijlpaal!

  Liefs, Janette (janetterooda / MusicLoverxx)

 • stephanie:

  Super leuke winactie leuke spullen zitten er tussen ik volg je al een paar maanden ik zag een filmpje voorbij komen van een shoplog en jou video stond er toevallig ook tussen en sindsdien volg ik je omdat je super leuke filmpjes maakt groetjes stephanie rijnders

 • Kimberly:

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je blog nu ongeveer 2 maanden denk ik, heb je gevonden omdat ik op google zocht naar een review van een product (weet niet meer wat..) en vond je site heel leuk.

  Ik doe graag mee aan de winactie!

 • Evi:

  Wat leuk! Hoelang ik je volg weet ik niet, maar al heel lang. Sinds ik youtube heb volgde ik je al. Jij was één van mijn eerste kanalen die ik volgde. En ik vind je lay-out juist mooi en verzorgd! Ik doe graag mee met je winactie. En wens je nog vele jaren en dat je nog groter mag groeien, maar dat zal niet zo’n probleen zijn ;) x

 • Kim timmermans:

  Gefeliciteerd! Ik doe zeker mee met deze leuke winactie! Ik zag een keer een video van je op youtube staan en sins dien volg ik je! Ik volg je denk ik een jaartje nu! Ik doe ook mee op instagram!

 • Mariska Cooiman:

  Gefeliciteerd met je jubileum! Heel leuk! Ik doe graag mee met de actie. Fingers crossed :)

 • Hi Leonie, wat geweldig dat je na 2 jaar zo ver bent gekomen en tevreden terug kijkt op je blog-periode! ik volg jouw blog als sinds je nog maar een stuk of 100 volgers had op youtube en ik ben er nog steeds :p ik doe graag mee aan je winactie! x

 • Gefeliciteerd. Super leuke win actie ik doe mee

 • annemarie:

  Gefeliciteerd!! Ik doe mee!

 • Proficiat! Ik doe zeker mee met de winactie! Ik volg je nog niet zo lang, een maandje ongeveer denk ik en ik ben terecht gekomen op je blog via een andere blogger maar welke precies weet ik niet meer. Kusjes!

 • Lisanne:

  Gefeliciteerd!!!!
  Super leuke winactie
  Ik volg je nu al ongeveer 1 jaar
  En kwam op jou video via andere beauty video :)
  Ik waag een gokje en doe mee aan de winactie

 • Jana:

  Hey Leonie! Wat leuk dat blushingbeauty nl nu al 2 jaar bestaat , gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele jaren volgen. Ik volg je nu al enkele maanden en ik vind je video’s erg leuk en ik heb al veel make-up looks uitgeprobeerd. Ik ben op jou youtube channel gekomen door jouw video over wenkbrauwen bijtekenen. En ik doe het ook nu op die manier. Toen heb ik ook je blog eens bekeken en ik bezoek hem nu dagelijks. Ik zou graag meedoen aan de winactie

 • Lieve leonie sind ik beautynloggers volg ( ongeveer sinds anderhalf jaar gelden) volg ik jou al. Je bent echt mijn favo blogger en ik hoop dat je dit nog lang blijft doen. Je doet het super. Ik zou graag mee willen doen aan de winactie omdat ik dan ook wat producten kan testen die jij fijn vind. Ik hoop een even mooie stash als jij te krijgen x muraya

 • lot:

  hey leonie! Ontzettend lief dat je deze winactie doet voor al je volgers, en gefeliciteerd met deze mijlpaal! ik vind dat je ontzettend leuke producten weggeeft en zou heel graag willen winnen! Ik kwam ongeveer 3 maanden geleden op je kanaal via mijn zus, dus als ik win kan ik haar ook wat producten geven (; xx

 • Nathalie:

  Hoi Leonie,

  Ik volg jou al vanaf het begin, ik kan me je eerste blogpost nog heugen, en ik vind het dan ook leuk om die terug te zien!
  Ik volg meer, ook beautygloss. Daarvan weet ik dat jij die terug ook volgt. Je kijkt tegen haar op volgens mij, maar ik als kijken vind jou leuker.
  Zie het als een compliment.
  Ik vind je veel persoonlijker, en leuker.
  Je bent zo lekker herkenbaar, een echt meisje. Ik herken mezelf ook in je, je relatie, je strijd met eten/kilo’s, en bijvoorbeeld de DM! Ik hooouu van de DM haha. In klebe zit er ook een he!? Daar ga ik altijd heen. Misschien een tip voor je.
  Ik heb geen sociale media dingen zoals instagram of Twitter.. Alleen een mail adres.
  Ik wil evengoed mee doen! Hopelijk mag dat, gewoon met me comment.
  Ik vind je een sterke vrouw, en dan weet je zelf wel wat ik bedoel denk ik.

  Ga zo door meid!

  Liefs Nathalie

 • Jana:

  Oh, vergeten te melden. Ik heb nog niet zo lang instagram en het is een privé-account.. Dus ik denk niet dat je dan kan zien dat ik het deel…

 • Merle:

  Heel erg gefeliciteerd en echt een superleuke/lieve winactie.
  Je hebt al heel veel bereikt en dat vind ik erg leuk om te zien, net zoals de videos die je maakt.
  Ik volg je nu ca. 4 maanden en vandaag de dag nog steeds :).
  Ik zou graag willen meedoen aan deze winactie ! Xx merle

 • Gefeliciteerd!

  Ik doe mee, super leuke winactie. Ik volg je op alle social media en heb gerepost op Instagram.

  Ik volg je blog twee maanden ongeveer denk ik, en ik vind je blog, youtubekanaal en instagram echt super leuk! Ik kwam op je blog door je instagram account, hahah.

 • Wauw, knap, ik volg je al een tijdje & je bent suuuper goed bezig, keep up the good work! Ik doe zeker mee! ♥

 • Anita H.:

  Geweldig. Ik ben ook DM-fan. En ik doe heel graag mee.

 • Wauw!!! Van harte gefeliciteerd!! Wat heb je een mooi pakket samengesteld! Ik zoe zeker mee! Liefs, Melanie

 • nisatje:

  GEFELICITEERDDD!

 • Ik ga niet mee doen omdat ik wel weer genoeg heb gewonnen de afgelopen tijd. Maar gefeliciteerd, 2 jaar alweer!

 • Bente:

  Hoi Leonie,

  Gefeliciteerd! Ik volg je blog nog niet zo lang maar vind hem erg leuk!
  Natuurlijk doe ik graag mee om kans te maken op dit leuke pakket, hihi

 • kuikentje:

  Gefeliciteerd! :D
  Ik doe heel graag mee en volg je al denk ik meer dan een jaar.
  Grappig dat je tot 21 maart mee mag doen want op de 21ste ben ik jarig :D

 • Lara:

  Gefeliciteerd ! Ik doe graag mee met deze super leuke winactie!

 • Emma Timmermans:

  Leuke winactie ik doe mee en gefeliciteerd!

 • nisatje:

  GEFELICITEERDDD!

 • Oe wat een mooi verwenpakket zeg! Ik kan mij trouwens zo goed voorstellen hoe awkward je eerste video moet zijn nu. Haha. Ik wil gaan starten met video’s, maar ik vind het zo eng! Jij spat inmiddels van het beeld, dus alles komt goed! Ik volg je via Bloglovin’, uiteraard via Youtube, Instagram (@xmelisssss) en sinds kort via Twitter (@xmelisssssGG). Keep up the good work! Knap hoe jij bloggen en je werk combineert. xxxxx

 • kyara:

  Superleuke winactie! Ook vooral omdat er veel buitenlandse producten inzitten zoals Balea. Ik volg je blog nu ongeveer anderhalf jaar en dit was ook de eerste keer dat ik make up begon te gebruiken. Sindsdien gebruik ik nu elke dag met veel liefde makeup ! Ik heb jouw blog ontdekt door shoplog in te typen op youtube , en ik zag jouw bovenaan mijn lijstje staan dus daar klikte ik ook. En zo ben ik ook jouw blog gaan lezen tot de dag van vandaag.

  Nog gefeliciteerd met het 2jaar lang bloggen , groetjes

 • Tess:

  Hai!
  Ik volg je nu ongeveer een jaartje! Ik denk dat ik op jou site kwam door of google of een andere blogger! Ik durf het niet met zekerheid te zeggen..
  ik volg je al op twitter/yt/blog en bloglovin!
  Instagram niet want dat heb ik niet..
  xoxo

 • Tionne van Halder:

  Lieve Leonie,
  Als allereerst van Harte Gefeliciteerd met je “Blogverjaardag” :) Supertof dat je dat wilt vieren met een winactie. En ik doe uiteraard graag mee. Ik volg je via Instagram, YouTube èn Bloglovin’. Ik heb het bericht ook gerepost via Instagram. Ik volg je eigenlijk pas sinds September. Ik had een “Facial Cleansing Pad” gehaald bij de Primark, en ik wilde er graag een review over lezen. En toevallig had je er een “First Impression” video van rmaakt! :)
  Liefs,
  Tionne

 • hallo leonie
  ik de ZEKER mee aan je winactie
  En wilde je feliciteren met je jubilieum
  Hopelijk ga je nog heel wat jaartjes door!
  Leer veel van je en tips altijd handig en sholopgs ook altijd super leuke spulletjes en sieraden
  Ga zo door en wat leuk dat je dit deelt met ons via een kei leuke winactie ben zelf bij de DM geweest tegekke winkel!^^
  xxxx Nikki

 • Nina:

  Gefeliciteerd! !!! Ik doe graag mee. Ik volg je blog sinds dat je haar net weer bruin was, via YouTube (:

 • Gefeliciteerd met je mijlpaal!
  Ik volg je denk ik al vanaf het begin denk ik en ik merk dat je heel erg bent gegroeid qua blog, leuk!

  Ik volg je op youtube, instagram en via bloglovin’.

  Liefs xx

 • Anne:

  Ik doe mee!
  ik weet nog heel goed hoe ik je heb leren kennen. het begon met een cupcake filmpje van mascha 1,5 jaar geleden, ik ben toen gaan kijken wat voor filmpjes ze nog meer had en ben toen op beautyfilmpjes uitgekomen. Ik merkte toen dat ik beauty toch wel heel leuk vond. Ik ben daarna gaan zoeken naar andere youtubers en kwam toen op je kanaal uit. Ik vond je manier van praten en doen toen zo leuk dat ik je ben gaan volgen. Jij hebt me toen geholpen in de voor mij nieuwe wereld van make up. ik ben nu gek op make up en weet er al aardig veel van! Ik wilde je daar graag voor bedanken en feliciteren met je 2 jarige bestaan van mijn favoriete blog.

 • Wat blog je al een lange tijd zeg! Heel tof! Ik bezoek je website elke dag en ik word altijd enorm blij van je artikelen! Ik doe graag mee met de winactie :)
  Ik volg je via Bloglovin’, YouTube en Instagram.

  Liefs,

 • Sien:

  Gefeliciteerd!
  Ik kwam op jouw yt kanaal terecht toen ik een filmpje zag van een mega action shoplog. Dat is al een lange tijd geleden, je had nog je blonde haar :). Ik denk dat ik je nu al ongeveer 1,5 jaar volg op je blog. Doe zo verder!! Ik doe graag mee.

 • Yvet:

  Ik heb je blog sinds anderhalf jaar ontdekd en ik geniet van je artikelen en filmpjes. Ik doe zeker mee met je leuke winactie!

 • Ik volg je nu ongeveer een jaar en als ik op zoek ben naar een eerlijke review van een product kijk toch altijd eerst op blushingbeauty! Ik doe ook graag mee met de winactie, ik volgde je al via alle social media. ;)
  Ik hoop dat er nog vele jaren mogen bijkomen!

 • Amerens:

  Mmm, alleen al voor die lekkere douchgel doe ik al mee! Super actie!

 • Super gefeliciteerd met je blog! Sinds ik je volg ben je ook alleen maar beter geworden. Leuk! Balea spulletjes. Ik heb er nog niks van dus ik doe zeker mee.

  Twitter: @QUINNT_
  Instagram: aatniiuq
  YouTube: Quinta
  Bloglovin: Quinta

  Veel succes naar de andere lezeressen en nog heel veel succes met je blog!

  Liefs, Quinta

 • Ik wil heel graag meedoen! Je verdient het dik om zo ver te komen met bloggen. Ik volg je al een hele tijd eigenlijk en ik vind het zo fijn dat je jezelf blijft in je filmpjes en op je blog. Daarom vind ik je blog zo leuk!

 • Yasemin:

  Gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van je blog! Op naar de 10 jaar!
  Het pakket bevat leuke artikelen, ik maak heel graag kans! Jij schrijft leuke blogs zie ik, en jij hebt al veel volgers, dat gaat goed :D

  ♥ Ik heb je gevolgd op Twitter (xYasemin2011)
  ♥ Ik heb je gevolgd op Instagram (yasemintanri)
  ♥ Ik heb je gevolgd op Bloglovin’
  ♥ Ik heb je gevolgd op YouTube (Yasemin Tanri)

 • Stephanie:

  Ik volg je al een half jaar en ik vind je video’s echt heel interessant en ook op je blog lees ik elke review. Ik vind echt dat je het zeer goed doet. Daarom zou ik graag willen meedoen aan deze winactie

 • charlotte:

  Ik vind het supergoed van je dat je zo n mooie blog heb! Ik kijk altijd met plezier naar je filmpjes en daarbuiten vind ik je artikelen, met name de fotodiary, altijd erg leuk! En dankzij jou heb ik een kleine verslaving ontwikkelt voor de victoria `s secret bodysplashes, haha! Je bent een voorbeeld voor me, zelf ben ik ook lang, niet de slankste, maar dankzij jou en je site en je filmpjes weet ik hoe je makeup technieken kunt toepassen en ik leer nog meer van jou filmpjes. Echt, keep up the good work! Xcharlotte

 • Eva:

  Wow twee jaar! Gefeliciteerd!
  Ik ben pas net 2 maandjes bezig met blog maar vind het wel echt super leuk. Op naar de volgende twee jaar! :D
  En natuurlijk wil ik ook graag meedoen met je winactie <3

 • Hanna:

  Hallo Leonie!
  IK DOE MEE met de winactie! Ik kwam bij je blog via Instagram. Ik was een beetje aan het kijken bij andere bloggers en toen kwam ik bij jou terecht! En wauw, wat een leuk account! Ik ben doorgelinkt naar de site en van het een kwam het ander. Ik volg je nu zo’n driekwart jaar. Ga vooral zo door!
  Liefs, Hanna

 • Jennifer:

  Ik doe graag mee. Ik kwam op je YouTube kanaal doordat ik een aantal keek doorklikte en op een gegeven moment merkte ik dat ik telkens jou filmpjes uitkoos ( dit komt mede doordat je veel aandacht geeft aan budget producten ) . Toen bedacht ik me dat als je op YouTube veel over budget make-up praat, dat ook wel zou zijn op je blog. En nu zijn we ongeveer een jaar verder en probeer ik iedere dag op je blog te kijken of er al een nieuw artikel online staat.
  Ik wil je dus hierbij van harte feliciteren en ik hoop dat je 1. Nog veel over budget zal schrijven en 2. natuurlijk veel plezier zult hebben in wat je doen. Het ga je goed !
  Xjennifer

 • Merve:

  Gefeliciteerd en ga zo door!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik weet het niet zeker maar volgens mij volg ik je al bijna een jaar :-)

 • Henderica:

  Tof! Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag :) En ik doe graag mee met de winactie. Erg leuk pakketje heb je samengesteld.

 • Renate:

  Hoi, ik doe ook graag mee met deze winactie. Ik volg je blog nog maar een paar maanden, maar merk dat ik deze bijna dagelijks check (naast m’n andere favorieten: misslipgloss, veracamilla, beautylab, beautygloss) om te kijken of er een leuk nieuw artikel of filmpje op staat. Ik vind dat je heel vriendelijk overkomt en leuke afwisselende onderwerpen en producten behandeld, dus ik denk dat ik nog wel even fan blijf;) Veel succes en plezier met Blushingbeauty!

 • Tessa:

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog.
  Ik heb jou ontdekt door je shoplogs dat zal ongeveer 1,5 a 2 jaar geleden zijn geweest. Toen was je haar nog blond! Je enthousiasme in de filmpjes is alleen maar groter geworden. Je filmpjes zijn super leuk om na te kijken en ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat met bloggen en videos makenn.

  Oja en ik doe heel graag mee aan de winactie.
  X Tessa

 • Gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum! :)
  Ik volg je sinds het begin en ik vind het erg leuk om te zien hoe je in de tijd bent gegroeid met je video’s en je blog!
  Ik vind het altijd erg leuk om te zien als er een nieuw filmpje van je online staat! Dan ga ik er lekker voor zitten met een kopje thee en even genieten :)
  Ik waag graag een gokje, dus ik doe bij deze ook mee met de winactie!

  You go girl!
  x Marianne

 • Oeh twee jaar alweer! We zijn ongeveer tegelijk begonnen met bloggen idd. Ik volg je trouwens ook al ongeveer sinds die tijd, leuk!! Waar het voor mij bij een hobby is gebleven vanwege drukte in mijn privé leven, is jouw blog enorm gegroeid en steeds meer professioneel geworden. Proficiat met alles wat je zover bereikt heb al, neem een extra stukje taart namens mij :)

  Vrolijk pakket heb je samengesteld, zitten een aantal producten in die ik nog niet ken en waar ik benieuwd naar ben, maar ook een aantal persoonlijke favorieten. Ben zelf ook dol op de DM en sla daar altijd groots in haha! Leuk Leonie, ik volg je zoals je weet via Bloglovin en via de site. Keep up the good work!

  Love,

  Susanne

 • Danique:

  Lieve Leonie,

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!!
  Ik volg je altijd met veel plezier. Dit doe ik omdat ik jou een toffe meid vind die lekker haarzelf blijft!! Ik leer enorm veel van jou ( en kan de producten nog eens aanschaffen ook #budgetproof)

  Xx danique

 • Emke:

  wou wat leuk dat je blog alweer 2 jaar bestaat! ik kan het ook niet geloven dat ik hem al 2 jaar volg? maar je maakt erg leuke product foto’s en ik geniet om ervan te lezen. je schrijft erg leuk en dat maakt het bloggen ook vast wel leuker. maar ook video’s zijn erg leuk op te kijken. ik sta elke woensdag en zaterdag in spanning te wachten op een nieue video. ik doe natuurlijk mee met de winactie. ik vlog je al op alles van de vorige winactie van vorig jaar ;) verder nog veel geluk en dat je nog lang mag bloggen en video’s maken!

 • Chinouck:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardagg x! Ik zag je bij aanbevolen kanalen staan en ging een video kijken waarin je de prettybox van November ging unboxen en vond het echt een leuke video :) dus ik doe zeker mee met je win actie xx

 • Yente:

  Gefeliciteerd Leonie! Ik volg je nu al anderhalf jaar denk ik, op youtube heb ik jou gevonden toen ik naar action shoplogs aan het zoeken was.
  Ik doe ook zeker mee xoxo

 • Danique:

  :o

  Ik doe mee! :)

 • Ilse:

  Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan!
  Ik volg je nu denk ik tussen de 6 en 12 maanden en ik ben je gaan volgen door je shoplogs op youtube. Verder doe ik graag mee met de winactie :)

 • nebahat:

  Leuke winactie, ik doe zeker mee!! Ik volg je al sinds dat je bent begonnen met youtube fimpjes maken, dat is al twee jaar..
  xxxxx

 • Awesome ik doe graag mee :D ik volg en like overal! <3

 • Ziggy Andrien:

  Gefeliciteerd met de 2 jaar! ♥️
  Ik doe graag mee !
  Ik volg je al bijna een jaar en vind je looks altijd fantastisch.

 • Ziggy Andrien:

  En ik ben door een vriendin getipt op je kanaal en maak sindsdien al je looks na!

 • Angela:

  Lieve Leonie,

  Als allereerste wil ik je feliciteren met het twee jarig bestaan van je blog!!
  Wat gaat de tijd toch snel!
  Ik volg je al voor een langere tijd en ik vind dat je het erg goed doet.
  Je hebt leuke en interessante reviews van producten en leuke video’s.
  Natuurlijk zijn er verbeterpunten hier en daar maar ik vind dat je heel goed bezig bent.
  Iedere week kijk ik toch even op je site en youtube kanaal of er niks nieuws bijstaat.
  Je bent een van de weinige beautybloggers van Nederland die niet superveel vlogt en juist veel producten beoordeelt. Dit vind ik juist erg leuk! Zo ben je weer net iets anders, speciaal dus (: . (Al zouden iets meer vlogs ook echt super leuk zijn hoor!) Ik vind het ook super dat je de lay-out van je site gaat veranderen! Ben benieuwd! ik geniet iedere week weer van je leuke video’s en van je website! Ik snap best dat een site bijhouden , filmpjes maken, monteren en daarnaast nog eens werken heeeel veeeel van je vraagt maar ga vooral zo door! Je gaat de goede kant op en je wordt steeds beter
  Hugs and kisses Ang

 • Ella:

  ik doe graag mee ik volg je op instagram,twitter en Youtube.
  ik volg je nu al een jaar en een half. Heb je leren kennen via je opgemaakt videos en via daar heb ik je blog gevonden !! Blijf zeker en vast verder bloggen. je bent voor mij echt een inspiratie geworden!!
  XX Ella

 • Heeey Leonie,
  Van harte met je blog! Ik volg je een klein half jaartje maar ik heb vanaf het begin al genoten van je filmpjes. Toen ik er ook achter kwam dat je niet alleen een youtube kanaal had maar ook een site, werd ik helemaal blij. Jou filmpjes en artikelen hebben me heel erg geholpen en daar ben ik dan ook steeds verder mee gekomen op het gebied van beauty. Ik gun je het beste met je site en je kanaal en hoop dat je nog vele jaren met plezier zulke leuke artikelen en video’s kan maken. ;)

  xxx Sophie

 • Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee met de winactie :)
  Ik leerde je blog kennen een paar maanden geleden via Bloglovin. Ik aboneerde me toen ook op je Youtube kanaal en ik moet zeggen dat ik je blog en filmpjes heel leuk vind :) Ik word altijd blij als ik zie dat je een nieuw filmpje hebt geplaatst. Ga zo door zou ik zeggen!

 • Ester:

  Ik waag ook graag een klein kansje tussen alle reacties haha.
  Super leuk pakket!! <3
  Ik volg je nu iets langer dan een jaar denk ik? Ik heb je filmpjes nog gezien met je webcam en geblondeerd haar! Je bent echt enorm veranderd in afgelopen tijd, en dat is super leuk om te zien.
  Ook dat je blog en youtube kanaal steeds groter word!!
  Ik zal voorlopig (lees komende jaren) met enorm veel plezier naar je filmpjes kijken. <3

 • Eva van Bergen:

  Ik volg je overal, ik doe mee

 • Sofie Vandenberghe:

  Heej Leonie

  Proficiat met het tweejarig bestaan van je blog!

  Ik doe heel graag mee aan deze superleuke winactie.
  Ik volg je op bloglovin, youtube en instagram.
  Twitter heb ik niet. (Anders zou ik je hier ook zeker volgen ;) )
  Het is al sinds het begin van je blog dat ik je volg. Ik kwam er terecht na het bekijken van een actionshoplog filmpje op je youtubekanaal.
  Leuk om te zien hoeveel je verbetert bent sinds dan :)
  Met de app bloglovin check ik iedere dag wat voor nieuws je hebt. Dat is zowat vast in mijn ochtendroutine geraakt :D

  Groetjes Sofie

 • Petra:

  Heeey leonie,
  Gefeliciteerd met je website!
  Ik vind je site altijd heel dicht bij de realiteit staan, jij laat niet alleen maar de dure producten zien, maar ook de producten die voor iedereen betaalbaar zijn. Mede daardoor is jouw site al ruim een jaar een dagelijkse plek om even te gluren.
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met deze site
  Ik wil trouwens ook een gok wagen voor de winactie.
  Ik hoop dat ik je de toekomst nog vaker mag feliciteren met je site,
  X

 • Leonie:

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee!
  Ik ging even na bij mezelf hoelang ik je al volg, en dat is nu bijna al een jaar! Wow, de tijd is erg snel gegaan zeg. Ik was toen gewoon een beetje rond aan het kijken op YouTube en wat beautyvideo’s aan het kijken tot ik jou ook tegenkwam. Na een paar video’s gekeken te hebben heb ik me gelijk geabonneerd en daarna ook elke video weer gekeken! Ik zie dat je erg vooruit bent gegaan in alles wat je doet! Via je YouTube kanaal heb ik ook kennis leren maken met je blog, wat ik ook super leuk vind om te lezen. Ik vind dat je het super goed doet en ik hoop ook nog veel meer van je te zien!!

 • leonie:

  Gefeliciteeerd! ik ben je video’s gaan kijken door dat je verscheen op de start pagina van youtube. Ik volg je nu ongeveer een jaar en vind het echt super om naar je video’s te kijken. EN ik doe graag mee met je winactie!
  x

 • Esther Munnig Schmidt:

  Hoi! Leuke actie! Ik kijk je video’s al een tijdje op youtube. Volgens mij was dat toen doordat een vriendin me wees op een filmpje van jou. Ik heb daar geen account, maar volg je nu ook op de andere kanalen :-)

 • Marit Kassing:

  Gefeliciteerd!!!!! Ik doe heel erg graag mee. Ik volg je blog en youtube kanaal al meer dan een jaar. Ik zag een van je filmpjes staan nadat ik shoplogs aan het opzoeken was. Ik was gelijk fan van je!!! Nogmaals gefeliciteerd!!!

 • marilou:

  Allereerst gefeliciteerd met je jubileum, Leonie! Ik weet niet precies wanneer ik ben begonnen je te volgen, denk dat ik via een andere random blog op deze site terecht gekomen ben. Wat ik wel nog weet is dat ik op de allerlaatste pagina ben begonnen en zo naar je recentere posts heb toegewerkt, haha. Je bent ongelooflijk gegroeid in die 2 jaar, qua reviews, video’s, make up skills en kwaliteit van foto’s! Durf eigenlijk wel te zeggen dat je inmiddels één van mijn favo bloggers bent.

  Ik ding graag mee naar de heerlijke spulletjes die je voor een van je gelukkige volgers heb verzameld. Volg je overal, behalve op twitter (heb ik niet meer, dju ;)

  Liefs en wens je een hele fijne week!

 • Michelle:

  Hee!
  Ik doe ook graag mee! Ik volg je ook op YouTube en op instagram. Ik reageer niet vaak, maar ik volg je blog en YouTube al bijna vanaf het begin!

 • michelle:

  Ik doe mee❤i

 • Ward:

  Heee, ik zou graag mee willen doen aan deze winactie! Ik volg je op youtube, bloglovin en instagram. Ik ben trouwens wel een jongen, maar ik ben geïnteresseerd in beauty, en de nagellak kan ik altijd aan mijn zusje geven, want zij volgt je blog ook!

 • Annemieke:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee

 • Myrthe:

  Wow, leuke actie en gefeliciteerd natuurlijk! Ik volg je op Bloglovin :)

 • de kaey:

  Ik maak graag kans op het superleuke pakket! Ik volg op Bloglovin!

 • Marijke:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor zo’n leuke prijs!

 • Happy Blog Birthday!
  Super leuk pakket, I’m in.
  – Volg je op Bloglovin ( ByBird)
  – Instagram ( berdienrenes)
  – YouTube ( Berdien Renes)
  – Twitter ( @berdienrenes ByBird)
  Liefs

 • nisanur:

  Gefeliciteeeerd! Ik ken je al best wel lang via youtube toen je nog blond haar had enzov. Maar je blog begon ik pas later te ontdekken. En OHWAUW super mooie fotos en goede kawaliteiy reviews! Leuk dat je een winactie voor je blog doet!:) Ik doe mee en volg je via bloglovin en instagram (nisa en nisanurxa)Ik gun het iedereeeN
  Xx

 • Pauline:

  Gefeliciteerd!!! Ik doe supergraag mee voor dit leuke pakket ;)

 • Vivianne de vries:

  Hoi lieve Leonie

  Gefeliciteerd! 2 jaar dat is alweer best een tijdje!!! Maar er komen er vast nog veel meer bij. Ik zeg eerlijk dat ik je nog geen 2 jaar volg ik denk nu ongeveer ander half jaar denk. Niet vanaf het hele begin tenminste. Ik ben geloof ik op je blog via de andere meiden kwa beauty wereld gekomen. Zoals mascha, teske, vera, elise, en ga zo nog maar even door. Ik volg jullie allemaal bijna iedere dag omdat ik het zo leuk vind om van een ander weer dingen te leren. Je vlogs vind ik ook hartstikke leuk altijd en vergeet daarbij niet je shoplogs! Ik wil zo graag naar de dm drogist in Duitsland maar het is zover voor mij!! Maar als ik er ooit eens in de buurt kom dan ga ik er zeker heen. Meid ik kan zo nog wel even doorgaan wat ik allemaal leuk aan je blog vind maar ik vind je hartstikke leuk en gezellig! Groetjes vivianne

 • Merel:

  2 jaar al, wat gaat de tijd toch snel haha. Ik doe graag mee met de winactie, en ben ofcourse al geabonneerd op youtube. Twitter en ig heb ik alleen niet maar niet geschoten is altijd mis toch? ;)

 • Joanne:

  Hoii,
  First of all: gefeliciteerd! Wat een gafe winactie :D Ik volg je blog nu een half jaartje and I am loving it! Dit kwam door mijn enthousiaste vriendin die jou blog al best wel lang volgde. Ik doe alle dingen :) Alvast bedankt en fingers crossed….
  X Joanne

 • Yvon:

  Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik ook mee! Ik volg je nog geen 2 jaar maar denk ruim een jaar nu. Ga zo door!!!

 • van erum maria louisa:

  ik speel raag mee voor een toffe prijs

 • Daphne:

  Hii Leonie!

  Ik vind jouw blog wel een van de leukste! Ik vind het heel fijn hoe jij je filmpjes maakt en je schrijfstijl is ook zo fijn! ☆
  Ik volg je ongeveer een jaartje, ik kwam op je blog toen ik een review zocht van een bepaald product en zo ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit op je Youtube kanaal. Deze winachtie vind ik dan ook heel leuk dus ik doe zeker mee! And of course volg ik je ook op insta en bloglovin xoxo

 • Daphne:

  En youtube natuurlijk haha

 • Karina:

  Gefeliciteerd!

 • Karina:

  Gefeliciteerd!

 • Leuk, ik doe graag mee! Ik volg je al een tijdje, en geen idee meer hoe ik op je blog ben gekomen. Volgens mij was ik op zoek naar DM-shoplogs. In ieder geval lees ik je erg graag, en ben van plan dit nog een lange tijd te gaan doen :)

  Liefs,

  Astrid

 • Romy:

  Van harte gefeliciteerd! Ik kom net voor het eerst op je blog via een vriendin die mij tipte, maar I love what I see :) Dus ik kom zeker nog eens terug! En op dit prachtige pakket maak ik dolgraag kans!

 • melissa:

  GEFELICITEERD. Wat een superleuke actie; ik doe mee. H ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), youtube (melissa van stipdonk), instagram (melissamaas1984) en ook gerepost via instagram. gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Karen:

  Je werkt aanstekelijk! Wat een enthousiasme. En dat zonder opdringerigheid. Chapeau!

 • marit:

  Hey Leonie! Heel erg gefeliciteerd met dit mooie mijlpaal. Ik doe graag mee aan deze geweldige winactie. Ik heb deze foto dan ook gedeeld op instagram (x_maritsterre_x)
  Ik was op youtube video’s van Mascha aan het kijken en toen stond jou video aan de zijkant. ik vond jou er zo leuk en spontaan uitzien, dus ben ik jou video’s gaan kijken.
  Je bent echt geweldig en ik hoop nog vele jaren voor deze mooie blog.
  xxx Marit

 • Marie-Claire:

  wat een leuke winactie, ik doe mee! vind je blog echt geweldig! gefeliciteerd met de 2e verjaardag :D

 • Leonie:

  Gefeliciteerd met alweer je 2jarig bestaan! Via een video op youtube ben ik je ook gaan volgen op je blog, ik laat niet altijd een reactie achter maar ben zo’n stille lezer :) Vind vooral je diaries leuk om te lezen (hierna die van deze week kijken)
  Het pakket ziet er echt heel leuk uit, toppie! Ik doe graag mee aan je winactie!
  Je bent goed op weg, ga zo door!

  X

 • Olivia:

  Heeej Leonie,
  Super super super gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan vannje blog!
  Ik vind deze winactie zooo leuk♡
  Ik volg je nu ongeveer 3 kwart jaar.
  Ik ben ook pas sinds 3 kwart jaar begonnen met mensen te volgen en filmpjes kijken!
  Ik zit altijd te kijken of er al een video van jou online staat, omdat ik ze zoooooow leuk vind!
  Vooral je opgemaakte producten filmpjes vind ik leuk en ik heb ze allemaal terug gekeken.
  Srry voor dit lange bericht^-^
  Gaaaaaa zo dooor xx

 • Miriam:

  Ik doe heel graag mee! Lees je blog altijd met veel plezier!

 • Hilal:

  Ik doe graag mee! :)))

 • Wendy:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volg je bovendien op Bloglovin’

 • marjolein:

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je op instagram en youtube en neem dagelijks een kijkje op je blog. Ik waardeer je eerlijke reviews heel erg!

 • karlijn:

  Alweer 2jaar :D
  Gefeliciteerdd!!

 • ilona:

  Ik wil graag meedoen met de winactie. Een van de eerste filmpjes die ik van je zag was er denk ik ook een van je eerste make up looks / tutorials, het was een budget makeup look en je was toen een van de weinig die vooral budget gebruikte wat ik erg leuk vond en vind. Ik ben eigenlijk gewoon blijven plakken op zowel je Facebook als je blog ^-^

 • Aniek:

  Gefeliciteerd, een topactie. Ik doe graag mee

 • Ilsiee prins:

  Jeeeej superleuk zeg.,gefeliciteerd. Op naar de volgende leuke jaren! :D Ik doe graag mee met je winactie,. ik weet niet hoelang ik je al op bloglovin volg. Misschien een jaartje ofzo? Op youtube en twitter volgde ik je nog niet, maar nu wel hoor hihi. Wel heel erg handig eigenlijk met filmpjes enz. Ik zeg, ga lekker zo door met je blog .
  Enne, natuurlijk vier ik het feestje graag mee, wat een superpakket!
  Groetjes ilsiee

 • Joan:

  Ik doe mee! Ik volg je al een jaar ongeveer, het begon bij youtube en inmiddels volg ik je ook op je blog en instagram!! Je filmpjes en foto’s zijn super en hoop er nog lang van te genieten!!

 • linda raaijmakers:

  Allereerst gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan :D Woohoo!!!
  Ik doe heeeeeeeel graag mee voor dit gave pakket voor mijn 30e verjaardag :D daarvoor heb ik de volgende stappen doorlopen:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn

  Groetjes Linda

 • Marike:

  Tjee ik had helemaal niet door dat het al 2 jaar geleden was dat ik je vlog voor het eerst zag.
  Natuurlijk doe ik ook mee met de winactie!
  Op naar de 3 jaar, gaat vast lukken!
  Xxx

 • Manon:

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met deze feestelijke actie :)

 • Nina Mol (@Mol075):

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Ik doe graag mee! Ik volg en like je op BL, TW en YT.

 • Van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan. Ik heb je ontdekt op Facebook en volg je nu op Bloglovin en YouTube.
  Heel graag doe ik mee met deze fijne winactie.
  Groetjes Irene.

 • Denise:

  Lieve Leonie,
  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan.
  Ik volg je nu al bijna 2 jaar en heb je zien groeien naar een zelfverzekerde vrouw.
  Ik ben echt trots op je, ga zo door je kan het.
  Liefs Denise

 • Sanne Becks:

  Wat een leuke mijlpaal,van harte gefeliciteerd.En de actie is ook niet mis,ik doe graag mee.Veel succes en volgers in de toekomst gewenst maar dat komt wel goed als je zo bezig bent.

 • linde:

  wat knap dat je dit al na 2 jaar hebt bereikt!! door jou krijg ik stiekem nog meer zin om ook zelf een blog te beginnen! dus ik doe zeker mee met deze actie dan heb ik meteen review materiaal hahah. groetjess en ga zo door!

 • linde:

  ohja ik volg je nu denk ik een jaartje ongeveer! Ik ben gewoon altijd opzoek naar leuke en goede reviews en die van jou zijn altijd super om te lezen, vandaar ook dat ik bij jou uit kwam! :)

 • ik doe mee ik wil zo graag winnen ik heb nog nooit wat gewonnen ik heb ook vorig jaar mee gedaan maar ik heb niet gewonnen ik volg je al sinds het beging

 • Laura:

  gefeliciteerd! ik doe ook mee!
  ik hoop dat je nog lang door gaat met je site en youtube, want je bent zo’n leuke meid !
  veel liefs, xxx

 • Micha Tamara Vermaas:

  Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk producten en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie pagina’s en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar en volg natuurlijk overal!!!

 • Sophie:

  Ik doe graag mee! Wat een leuke spulletjes Leonie :)

 • Woei, gefeliciteerd lieverd! Wat een leuk pakket heb je samengesteld :D Ik ga daarom dus ook een poging wagen. Liefs ‘x

 • Gefeliciteerd!!
  Ik ben net een eigen blog begonnen, en eigenlijk ben jij hiervoor mijn voorbeeld! Echt knap wat jij hebt bereikt in 2 jaar! Ik doe graag mee met de winactie want dan heb ik meteen producten om te reviewen!
  Groetjes en ga zo door!!

 • Barbara:

  Leuk ik doe ook graag mee, ook op de andere kanalen (o.a. twitter) volg ik je.

 • Iris Dubbink:

  Ik doe graag mee, beetje laat maar toch. Ik volg je nu ongeveer 1 jaar en ben heel erg tevreden, je sprak me aan omdat je zon leuke spontane meid bent! En je woont dicht bij mij in de buurt haha. Ik volg je op Instagram, twitter en YouTube! En wat een gave spullen!!

 • Eva:

  Oooh wat een leuke actie! Heeeeel erg gefeliciteerd met je tweejarig bestaan, dat er maar heel veel mooie jaartjes bij mogen komen. Ik doe zeker mee!

  Lieeeefs!

 • monique:

  Hoi,

  Wat een leuk pakket zeg. Ik waag eens een gokje. Tot op heden googlede ik je site altijd, maar nu heb ik me maar eens aangemeld bij Bloglovin! Veel handiger!

 • Demi:

  Natuurlijk doe ik mee! Ik kijk nu iets langer dan een jaar je blog en vind het ontzettend leuk. ♥

 • Anita te Gussinklo:

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat een leuk pakket heb je samen gesteld.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin, Twitter & You Tube.

 • Pauline:

  Gefeliciteerd! En een superleuke winactie! Doe graag mee!

 • will langenberg:

  Van harte gefeliciteerd met de eerste twee jaar van blushingbeauty.nl en ik hoop dat er nog vele jaren bijkomen.
  Ik zit hier voor het eerst op en doe natuurlijk graag mee om dat mooie pakket te proberen te winnen.
  Nog heel veel succes in de toekomst.

 • Nancy van Heck:

  Gefeliciteerd ik doe graag mee want wat een mooie spulletjes.

 • Nancy Roos:

  Twee jaar alweer! De tijd vliegt! Gefeliciteerd, gewoon doorgaan, op naar drie jaar :)
  En natuurlijk doe ik graag mee aan de actie

 • Sabah:

  Gefeliciteerd!!!

  Ik doe graag mee!! Ik volg je via Instagram, youtube en blusingbeauty off course ( de rest hebt ik niet)

 • Emmy:

  Heey, ik doe mee, ik volg je nu ongeveer 1 jaartje op youtube en 5 maandjes op de blog, het vindt het altijd heel leuk om te lezen/te zien.

  XX Emmy.

 • Nicky:

  Gefeliciteerd met je twee jaartjes! Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik heb laatst je blog ontdekt en heb toen weken al je filmpjes zitten kijken en je blogs gelezen. Ik ben gelijk naar de winkel gegaan om make-up te halen die jij goede reviews had gegeven! Ik vind het heerlijk om je filmpjes en blog te bekijken en heb er heel veel aan gehad. Het is ook erg leuk om te zien hoe jij in twee jaar vooruit bent gegaan! Op naar nog twee jaar :)

 • Jan:

  Gefeliciteerd!!! Ik doe mee.

 • Anna:

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik ben op je blog terecht gekomen na een zoekfunctie op de zoekmachine Google.
  Dolgraag zou ik willen winnen! <3

 • Nienke:

  Woww!! Ik doe zekerr mee!! Wauwie❤️Gave winactie

 • Julia:

  Leuke winactie ik doe mee op instagram!

 • Anne:

  Ik lees je blog denk ik nu een half jaartje. Een vriendin van mij is helemaal verliefd op make-up net zoals ik en zij raden mij aan om jouw blogs te lezen en sinds die tijd lees ik jou blogs en kan ik niet wachten tot de volgende weer online komt. Gefeliciteerd met je 2 jaar bloggen kusjeess

 • Noor:

  hey leonie, ik doe mee!
  ik volg je echt al sinds dat je net begonnen bent, ik volg je al sinds je eerste filmpje!

 • Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Volgens mij ben ik op jouw blog gekomen doordat ik op Google zocht voor reviews van de Action lippenstiften. En zo kwam ik op jouw blog terecht en ben ik eigenlijk niet meer weggegaan! Ik bekeek wat andere artikelen en vond deze blog eigenlijk wel heel leuk! Ik heb alleen geen flauw idee meer hoe lang dit geleden is. Ik denk ongeveer een jaar geleden.
  Op instagram volg ik je onder de naam @jetteeeex en ook op Bloglovin volg ik je.
  Dat er nog vele jaren mogen volgen!
  x Jette

 • Eline:

  Ik doe super graag mee aan de winactie❤️
  Ik vind je video’s echt super
  leuk op instagram neem ik heel vaak en kijkje op je account!!
  Ik ga je zometeen direct promoten XOXO

 • Saskia:

  gefeliciteerd met je twee jarig bestaan.. Ik ken je van je youtube videos.

  Ben je nu ook op Bloglovin gaan volgen ;)

 • Viola de bakker:

  gefeliciteerd❤️
  Ik hoop dat er een leuke winnaar verschijnt.
  Echt leuk dat je dit doet.
  Ik doe heel graag mee.
  X-jes Viola

 • Nina:

  Gefeliciteerd!! Super leuk dat je al zo’n tijd bezig bent met bloggen. Ik volg je blog nog niet zo lang, een maandje of 2 denk ik. Ik zocht een review van een product, en toen kwam ik bij jouw blog uit, en toen zag ik steeds meer en meer artikelen die me interessant leken, sinds toen volgde ik je blog heel trouw haha! :)

 • Sara:

  Heyy leonie
  Als eerste gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van blushingbeauty.nl . Wat gaat 2 jaar toch snel voorbij gaan. Ik volg je nu ongeveer een 1 jaar op YouTube en 4 maanden op je blog. Ik vind je video’s heel erg leuk en je artikelen erg leerzaam. Ik doe graag mee met de winactie .

  Kus sara

 • Florine:

  ten eerste: gefeliciteerd!!
  ik volg je al 1,5 jaar ongeveer. Ik vind je videos echt heel erg leuk. De opgemaakte
  videos en shoplogs van dm zijn mijn favo!! ook vind ik je revieuws heel leuk. Ik
  doe graag mee met de winaxtie’!

  kus florine

 • Sharon h:

  Gefeliciteerd met alles wat je nu al hebt bereikt! Dat is sowieso echt iets om super trots op te zijn. Ik volg je nu denk ik een paar maandjes en kijk ook echt uit naar je filmpjes. En dat zegt iets haha, ik verlies al gauw mijn aandacht al ik filmpjes kijk op Youtube, maar jou filmpjes zijn zeker weten boeiend en super leuk. Ik volg je ook al een poos op instagram en bloglovin. Ga zo door meid!

 • Dilara:

  gefeliciteerdd, ik zou graag mee willem doen :))

 • Dilara:

  gefeliciteerdd, ik zou graag mee willen doen :)))

 • Zoe:

  JEEEEJ Gefeliciteerd!!!
  Jou blog geeft mij echt inspiratie voor mijn blog :D
  Ik doe graag mee,
  Dat heb het ook al op instagram gezegt,
  https://instagram.com/zoe_konijnenburg

 • Janneke:

  Van harte! Ook ik doe heel graag mee!

 • zoe:

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram en twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 • Gefeliciteerd Leonie!
  Ik volg je op instagram (Whitzel) en Bloglovin.
  Heb (helaas) geen Twitter.
  Uiteraard heb ik je foto ge-repost op Instagram ♡

  Groetjes en ga zo door met je fijne en leuke blogs!
  Bedankt,

  Liefs, Whitney

 • Joyce:

  Ik doe meeeeeee!!!!!! ❤️❤️
  Ik kijk ongeveer al 1,5 jaar naar je, ik was het gaan kijken omdat mijn moeder het altijd al keek en mijn moeder weet dat ik make-up en dingen allemaal super leuk vind en toen heeft ze het me aangeraden ( en ja mijn moeder kijkt ook graag naar jou ☺️) maar ik hoop natuurlijk dat ik win, maar er doen superveel mensen mee, dus heb ik niet zoveel kans ( iedereen succes

 • Joyce:

  Ik doe meeeeeee!!!!!! ❤️❤️
  Ik kijk ongeveer al 1,5 jaar naar je, ik was het gaan kijken omdat mijn moeder het altijd al keek en mijn moeder weet dat ik make-up en dingen allemaal super leuk vind en toen heeft ze het me aangeraden ( en ja mijn moeder kijkt ook graag naar jou ☺️) maar ik hoop natuurlijk dat ik win, maar er doen superveel mensen mee, dus heb ik niet zoveel kans ( iedereen succes

 • Kirsten:

  Ik ken je blog nog niet zo lang, maar doe toch graag mee. Op naar de volgende twee jaar.

 • Lynn:

  Heeiii ik doe mee met de winactie, gefeliciteerd dat je al 2 jaar zo leuk blog heb ik volg je nou ongeveer 1 jaartje echt super leuk en ik hoop dat je nog heel lang doorgaat xx lynn

 • Anne:

  Ik vind jou filmpjes echt geweldig ik vind het vooral leuk want andere beauty volgers die hebben hele dure producten en jij hebt die iedereen kan bestalen maar nog geficiteerd ik hoop dat je nog heeeel lang blijft vlogen want het is super leuk

 • chimene:

  ik doe mee!
  ik heb je op al je accounts gevolgd!
  ik zou dit graag willen winnen !

  xoxo

 • Fabiëne:

  Ik doe mee ♥

 • Aniek:

  Ik loot graag mee.

 • tanesha:

  echt super leuk, ik doe mee

 • lieke:

  ik doe mee
  ik ben op je kanaal gekomen omdat ik een keer iets opzocht en toen kwam ik jou filmpje tegen en toen vond ik het zou leuk dat ik meteen ben geabonneerd
  ik volg je nu al en lange tijd en vind je nog steeds heel leuk om je filmpjes te kijken
  en gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van blushingbeauty

  xxxx lieke

 • wauw, gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog! wat een leuke winactie, ik doe zeker mee ( ik heb het al op instagram gepost)!
  groetjes,
  Sophies <3

 • Hazar:

  Leuk! Ik doe mee

 • Wow! Wat een boel reacties zeg! Nu maar duimen dat je de mijne ook leest. Allereerst van harte gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog. Via via op Instagram heb ik je gevonden, getriggerd door de winactie met Baleaproducten, want ook ik ben fan van Balea. Yeah! Wat een leuk blog heb je en ik ga je ook op Bloglovin’ volgen en eop je andere social media accounts! Zo en nu ga ik duimen en wens ik je nog meer succes met je blog!

 • Michelle Heesbeen:

  Wat geweldig dat Blushingbeauty al twee jaar bestaat, gefeliciteerd! Ik doe mee aan de winactie ;)

 • Helma:

  Hoe is het mogelijk! Ik lees je blog bijna dagelijks. Heb je op IG. En het deze geweldige actie gemist. Kan nog net op het nippertje mee doen. Een erg leuke win actie. Op hoop van zegen!

 • Gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd op Instagram waar ik je winactie nu pas ontdekte. De producten van Balea vind ik geweldig dus ik doe zeker mee. Ik volg je nu ook op Bloglovin. Fingers crossed :-)

 • Merlin:

  Gaaf leuke winactie! Hopelijk ga je nog heel lang door

 • Jolien:

  Ik doe graag mee. Ik volg je al anderhalf jaar met veel plezier! Xx

 • Natascha:

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van blushing beauty. En ik doe super graag mee met de winactie. Ik ben nu ruim een jaar geaboneerd op je youtubekanaal. Ik ben op je kanaal terecht gekomen doordat ik een make-up look zocht met
  producten van essence en ik vond het gelijk een leuk kanaal en heb toen gelijk
  geaboneerd. Ik hoop dat je nog super lang doorgaat je bent super!
  Xx Natascha

 • Krista:

  Ik doe mee ook op instagram, ik volg je nog niet helang lang maar ik heb wel al je filmpjes terug gekeken, waarom bekijk ik je kanaal nog niet langer? Ik was eerst nog niet zo van make up en brauty enz.

 • Liesbeth:

  Leonie, van harte en heel veel succes in de toekomst.
  Ik ben groot fan van je blog en…… BALEA producten.
  Gr. Liesbeth

 • sarah Kenter:

  Hoi leonie!
  Ik vind het echt een super leuke winactie!
  Ik doe ook mee op insta!
  Nog veel succes de komende jaren
  Sarah

 • Merly:

  Ik doe graag mee en volg je een jaar. Ik ben denk ik op je blog terecht gekomen via Bloglovin. Ik kijk met veel plezier je shoplogs ( vooral van de DM) en je opgemaakt filmpjes.

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube