Beautygloss Vriendinnen Weekend ♥ Plog

bgweekend2

Het Beautygloss Vriendinnen Weekend. Wauw wauw wauw, wat was het geweldig! Ik zit nu nog heerlijk na te genieten, maar ik merk ook wel dat het heel intensief is geweest. Slaaptekort, veel nieuwe indrukken en activiteiten. Maar het was het allemaal waard! Ik heb het hele weekend gevlogd met mijn camera en ik hoop dat ik genoeg beeldmateriaal heb. Ik heb ook geprobeerd om ècht van bepaalde momenten te genieten en niet steeds mijn camera te pakken als we bijvoorbeeld Mascha even persoonlijk spraken. Het is natuurlijk super om zoiets te filmen, maar het moment zelf beleven is veel meer waard naar mijn mening. De vlogs moet ik allemaal nog bewerken wat veel tijd zal kosten, maar ik hoop dat ik er wat moois van kan maken.

Ik was het weekend samen met Esther, Elise en Maaike. We zaten in een 4 persoons huisje en het klikte meteen. Ik kende Esther en Elise en Maaike natuurlijk al, maar Maaike kende Esther en Elise nog niet. In het begin misschien wat onwennig, maar dat ging eigenlijk meteen goed! Ik heb het weekend natuurlijk ook foto’s gemaakt en ik deel ze in dit artikel met jullie. Veel momenten zullen jullie ook zien in de vlogs, maar ik vond het ook leuk om de foto’s te delen met jullie. Enjoy!

♥ Vrijdag ♥

IMG_3884

Het weekend begon met een 2,5 uur durende reis naar Westerhoven waar de Kempervennen is. Onderweg in Arnhem even stoppen om Maaike op te halen en weer gaan met die banaan! We konden pas om 15:00 inchecken, dus ik hoefde gelukkig niet te vroeg van huis weg, scheelt ook weer!

IMG_3971

Maaike en ik liepen naar de receptie om in te checken, en ineens stonden Mascha en Gregor bij de balie! Wat leuk! We maakten even een praatje en Mascha vroeg of we er zin in hadden. Ik had het moment eigenlijk willen vloggen, maar ik was gewoon overdonderd. Ik had Mascha natuurlijk niet meer gezien sinds de Beautygloss Party dus ik was echt verbaasd. En daarnaast was het natuurlijk weer even wennen om in het openbaar te vloggen. Gregor deed mijn roze bandje om en ik maakte even gebruik van het persoonlijk moment om een foto te maken. Het was hier trouwens super rustig, wij waren één van de eersten die incheckten.

IMG_3887

Bij aankomst in ons huisje stond er een verrassingspakket te wachten op ons aanrecht. Mascha had er een persoonlijk kaartje bij gelegd en het doosje was goed gevuld. Aan het einde van het weekend hebben we de inhoud eerlijk verdeeld onder de meiden.

IMG_3892

Esther en Elise kwamen ongeveer een halfuur nadat Maaike en ik er kwamen. Nog iets later kwam een andere Esther langs, zij was vrijdag vrijwilliger voor Mascha om de boel klaar te zetten voor de party’s. We kenden haar wel via Instagram en van het bloggen, maar we hadden haar nog niet eerder gezien. Ze kwam dus gezellig bij ons omdat ze ’s avonds ook naar de party mocht!
Dit roze bandje kregen wij om na het inchecken bij de receptie. Te leuk!

IMG_3896

We hadden allemaal niet veel zin om nog boodschappen te doen en te koken, dus besloten we sushi te eten in Valkenswaard. Ik had nog nooit sushi gegeten in een sushi bar, alleen losse dingen tijdens het wokken. Dus de meiden moesten mij nog veel leren, haha! Ik vond het in elk geval heerlijk!

IMG_3972

IMG_3899

Het was tè gezellig in de Sushi bar, dat we de Beach party helemaal waren vergeten. Deze zou beginnen om 19:00, maar wij kwamen dus veel te laat. Aan de ene kant vonden we dat heel vervelend omdat we hier bij hadden willen zijn, maar aan de andere kant hebben wij het heel gezellig gehad in de Sushi bar. Ook om elkaar wat beter te leren kennen en als een goed begin van het weekend.
Rond 10 uur/half 11 zijn we alsnog even naar de Party gegaan, maar we zijn niet heel lang gebleven. We waren allemaal wat moe van alle nieuwe indrukken en we hadden de volgende dag drukke plannen. Maar het was allemaal leuk aangekleed en we hebben het alsnog gezellig gehad! Ook spraken we Mascha en Gregor nog even, want Maaike had een taart gebakken voor hun. Bij de receptie had Mascha gezegd dat we ’s avonds wel even een stukje konden brengen dus dat deden we op de party. Daarbij hadden we ook 2 bosjes rozen gekocht voor haar wat ze erg leuk vond. Dit moment heb ik trouwens wel kunnen vloggen, jeej! :) Na de party ging Esther die later kwam naar huis toe.

♥ Zaterdag ♥

IMG_3901

Vroeg uit bed en ontbijten, want we gingen shoppen in Eindhoven! De avond ervoor hadden we het heel laat gemaakt. We hebben tot een uur of half 4 liggen kletsen op de bank over vanalles en nogwat! Dus het was een kort nachtje, hihi. Op het park zelf werd ’s middags een bingo georganiseerd, maar wij vonden het eigenlijk een beetje zonde van onze dag om alleen daarvoor op het park te blijven. We zochten op internet of MAC te koop was in Eindhoven en toen dat zo was hoefden we niet lang te twijfelen. Op naar Eindhoven!

IMG_3904

IMG_3913

Ik had een aantal producten op mijn verlanglijstje staan van MAC, maar vind het soms eng om het zomaar te bestellen. In de winkel kon ik het goed bekijken en proberen en uiteindelijk liep ik de Bijenkorf uit met 3 blushes en 2 lipsticks. Ik had geld gespaard voor dit weekend, omdat ik van tevoren wist dat dit zou gaan gebeuren, haha. Winkelen met 3 meiden die van beauty houden, dat is sowieso niet goed voor je portemonnee!

IMG_3909

Tussendoor even lunchen bij een fijne tent. Ik weet niet precies hoe deze tent heet, maar het was heerlijk. Ik nam een hamburger met frietjes, maar dit laat ik natuurlijk ook allemaal zien in de vlog, hihi.

IMG_3911

Ik wist dat er een winkel in Eindhoven was wat Sleek verkoopt en we liepen er langs. Even snel binnen kijken! Van Sleek heb ik niks gekocht omdat ik eigenlijk niks bijzonders zag en daarnaast heb ik al veel van Sleek. Ik kocht wel een aantal andere dingen, maar dit laat ik zien in de shoplog wat na de vlogs online zal komen.

IMG_3921

Moe na een lange dag shoppen! Als afsluiter dronken we een Pumpkin Spice Latte van de Starbucks en toen gingen we weer lekker terug naar ons huisje in de Kempervennen.

IMG_3932

Eenmaal in ons huisje al mijn gekochte spulletjes op de foto zetten en dat viel niet mee! Ons huisje zat midden in de bossen, dus natuurlijk licht was ver te zoeken! We hebben vanalles geprobeerd om het beste licht te krijgen, maar het was echt lastig. Maargoed, dit zijn mijn geshopte spulletjes uit Eindhoven en nog wat uit Valkenswaard!

IMG_3938

Ook nog even de nagels lakken, dat hoort er ook bij! Dit is Angora Cardi van Essie.

IMG_3933

We hebben Mascha’s auto gespot op de parkeerplek, jeej!

’s Avonds was de Pool Party, maar daar heb ik geen foto’s gemaakt. Wel heb ik daar wat gevlogd voor zover dat kan. Camera en water gaan natuurlijk niet zo goed samen, haha! De party was van 8 tot 12 ’s avonds en vanaf 9 uur was het zwembad privé voor ons. Het was in één woord geweldig! Er hing zo’n leuke sfeer naast de geweldige muziek en de decoratie in het zwembad. Iedereen deed leuk met elkaar en ook Mascha en Gregor zwommen rond en deden gek. Er was niemand die ze telkens aan ging spreken of achterna ging, we waren gewoon allemaal vriendinnen bij elkaar! Mascha heeft ook veel gefilmd met de Go Pro dus ik kan niet wachten op de beelden. De party duurde tot 00:00, maar we zijn een kwartiertje eerder vertrokken om drukte bij de pashokjes te voorkomen. Ook deze avond gingen we pas laat slapen. Wat is het toch fijn om met meiden te kletsen over dezelfde interesses. We hebben gepraat over beauty, Instagram en bloggen en alles wat erbij komt kijken. Super gezellig!

♥ Zondag ♥

IMG_3942

Zondagmorgen, we waren KAPOT! We besloten om lekker met z’n 4 in bed te kruipen en gezellig te kletsen. We bleven vervolgens tot een uur of half 1 liggen en daarna moesten we er echt uit. We hadden om 14:00 een workshop van Rimmel London, dus we moesten onszelf wel klaarmaken. En daarnaast was het natuurlijk ook wel zonde van onze dag om de hele tijd in bed te liggen!

IMG_3943

Overal op het park hingen deze Beautygloss ballonnen, te leuk! Mascha wachtte ons op bij de Goodiebags die we op konden halen. We maakten nog een praatje met Mascha en Gregor en ze vertelden dat ze onze foto’s volgden via Instagram. Bij elke foto kon je #BGweekend gebruiken en wij waren één van de weinigen die dit steeds deden. Dus ze volgden alles wat we deden en vroeg of we lekker geshopt hadden in Eindhoven, haha!

IMG_3949

Na de workshop gingen we nog even naar het winkeltje op het park waar we een aantal dingen kochten. We kregen 25% korting omdat we het roze bandje hadden, dus dat scheelt altijd weer! We kwamen deze Scentchips tegen, maar dan van een ander merk. Ze zien er super leuk uit en ik kocht ook een doosje.

IMG_3961

Mijn aankoopjes uit die winkel. Ik ben met name super blij met het nieuwe vest van Veromoda en het horloge.

IMG_3967

Zondagavond, onze laatste avond samen! Maaike ging al naar huis omdat ze de volgende dag moest werken. Ik was dus alleen nog met Esther en Elise. We hadden nog veel boodschappen en lekkers over, dus we hadden een super gezellig avond op de bank. Natuurlijk zijn we weer laat gaan slapen, omdat het tè gezellig was, haha!

♥ Maandag ♥

Op maandag moesten we om 10:00 uit het huisje zijn, wat echt een uitdaging was. We gingen natuurlijk veels te laat uit bed en we hadden zo’n dikke bende in ons huisje! We waren druk onze auto aan het inpakken bij het huisje, toen we ineens de auto van Mascha voorbij zagen rijden. Ze stapte een huisje naast ons uit en pakte vervolgens ook haar auto in. Huh?! Bleek gewoon dat Mascha het hele weekend verbleef in een huisje naast ons!! Wij sliepen in huisje 41 en zij in 51! De huisjes staan ook achter elkaar geplaatst, dus we stonden echt naast elkaar. Te bizar! We liepen naar haar toe omdat Ester en Elise hun boek nog wilde signeren. We vroegen of ze het gezellig hadden gehad gisteren, omdat we op Instagram hadden gezien dat ze een feestje hadden. Toen wisten we natuurlijk nog niet dat het feestje in een huisje naast ons was, haha. Mascha vroeg meteen of we last van hun gehad hadden en zei: ‘Gregor! Zij zaten gewoon in een huisje naast ons!’ Het verbaasde me, want het klonk echt alsof ze òns kenden. Maar dit kwam natuurlijk ook omdat ze onze foto’s hadden gevolgd op Instagram, haha! We vertelden Mascha dat we geruchten hadden gehoord dat ze in een luxe huisje zaten achter het park en daar moest ze wel om lachen. ‘Roddels’, zei ze. We hebben kort gepraat en daarna moesten zij ook druk verder met inpakken omdat ze ook veels te laat waren, hihi.

IMG_3978

Door alle drukte met inpakken hadden we nog niet eens ontbeten, dus dit deden we nog even op het park. Je kon voor €12,50 onbeperkt ontbijten, dus dat deden we. Het was heerlijk! Ik ben echt een ontbijter en kan dan ook best veel op. Esther en Elise gelukkig ook, want ik vind het zelf altijd rot als ik veel ontbijt terwijl anderen maar één koffie drinken ofzo, haha.

Terwijl wij aan het ontbijten waren, kwamen Mascha, Gregor, Awisa en Tatjana binnen omdat ze er ook wilden ontbijten. Ik vond het zó grappig dat we ze echt overal tegenkwamen. Gewoon lekker in hun onesie, met slordig haar en geen make-up. Ik vond het prachtig om te zien. Niks geen cocktail jurkjes, opgestoken haar en felle lippen. Gewoon lekker zichzelf, en daarom vind ik haar zo geweldig. Jammer genoeg ging het restaurant bijna sluiten dus konden ze niet meer ontbijten.

IMG_3980

Fotootje met z’n 3! We waren op tijd klaar en Esther en Elise werden pas later opgehaald. Wat doe je dan? Juist, geld uitgeven! We reden weer naar Valkenswaard en gingen lekker snuffelen bij o.a het Kruidvat en de ICI Paris.

IMG_4002

IMG_4005

Ik trakteerde mezelf op een heerlijke parfum. Dit geurtje van Robert Cavalli stond al zo lang op mijn verlanglijstje en ik heb dan ook al zeker 10 testers versleten. Deze set met een bodylotion was ook nog eens in de aanbieding, dus ik hoefde niet lang te twijfelen. Een mooie afsluiten van een geweldig weekend! Daarna was het tijd om afscheid te nemen om vervolgens weer 2,5 uur naar huis te rijden.

Mascha zal dit waarschijnlijk nooit lezen, maar ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik dit weekend heb mogen beleven! Niet alleen om haar, maar ook omdat ik samen was met 3 geweldige vriendinnen die ik nòg beter heb leren kennen. Ik vond het fantastisch! Ik vond Mascha al geweldig, maar nu ik haar nog persoonlijker heb meegemaakt heeft ze mijn hart echt gestolen. En Gregor is ook een heerlijke vent en heel spontaan. Ik heb een fantastisch weekend gehad met iedereen en ik kan niet wachten op volgend jaar!

Liefs, Leonie

34 Responses to “Beautygloss Vriendinnen Weekend ♥ Plog”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube