Balea gezichtsserum & gel-crème (olie vrij)

De zoektocht naar dé perfecte huidverzorging voor mijn huid lijkt oneindig. Ik heb een gevoelige huid, dus veel producten kan ik niet goed hebben. Een tijdje terug liep ik door de DM te struinen en kwam deze nieuwe lijn van Balea tegen. Olie-vrije producten, dat klinkt als muziek in mijn oren! Ik zag twee producten in het schap liggen, een serum en een crème-gel voor het gezicht. Beide nam ik ze mee en heb ze de afgelopen tijd getest, en in dit artikel zal ik je er meer over vertellen!

Ik ben dol op het huismerk Balea! De producten zijn top, ze brengen regelmatig iets nieuws op de markt en de prijzen zijn leuk voor de portemonnee. Als ik het heb over mijn gevoelige huid, dan kan ik wel zeggen dat veel producten te vettig zijn voor mijn huid, of er zitten teveel ingrediënten in waar mijn huid ook weer snel op reageert.

 

Deze producten beloven olie-vrij te zijn, daar werd ik blij van! Als ik kijk naar de ingrediënten, zie ik veel verzorgende bestandsdelen, zoals glycerine. Wel zit er alcohol in, wat ik iets minder leuk vind. Maar het schrikt mij nooit af, ik wil een product altijd eerst proberen om te kijken of het werkt of niet.

De verpakkingen van Balea vind ik altijd zo leuk en vrolijk! Ze zijn praktisch en herkenbaar omdat alle huidverzorgingsproducten van Balea dezelfde verpakking hebben. De lichtblauwe kleur heeft een clean uiterlijk wat helemaal past bij deze lijn.

De substantie van beide producten voelt heel erg prettig aan. Het serum is transparanter en ook wat vloeibaarder, en de gel-crème is iets dikker maar gelukkig niet te erg! De geur is vrij neutraal en heeft iets verzorgends in zich, het is niet overheersend in elk geval.

 

Het serum voelt vooral erg fijn op de huid. Hij brengt makkelijk aan, is goed vloeibaar en trekt redelijk snel de huid in. Mijn huid voelt daarna zo ontzettend zacht! Het is daardoor ook makkelijker om de dagcrème aan te brengen, dit verdeelt dan veel beter. De gel-crème is ook erg fijn en vooral in combinatie met het serum. Ook de dagcrème trekt snel de huid in en mijn huid voelt goed voedend!

 

Ik heb de producten ruim een maand getest, en ik ben echt blij verrast! Normaal ben ik geen fan van gel-crèmes omdat ze vaak heel vettig zijn. Maar aangezien deze olie-vrij is, heb ik daar geen last van gehad. Mijn huid heeft geen rare reacties gehad op de producten en ik heb zeker het idee dat mijn make-up langer mooi blijft zitten gedurende de dag.

Ik ben helemaal blij met deze gezichtsproducten van Balea! Heb je ook last van een gemengde of vettige huid? Probeer ze dan eens, je gaat ze geweldig vinden! Daarnaast hebben ze ook nog een leuk prijsje, want het serum kost €2,95 en de gel-creme €2,75!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

4 Responses to “Balea gezichtsserum & gel-crème (olie vrij)”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube