Andrélon Kokos Boost

IMG_4134

Als ik aan de lente en zomer denk, dan denk ik: kokos! Dit is wat mij betreft echt een typische zomergeur en ik houd er dan ook enorm van. Je kunt je voorstellen dat ik meteen enthousiast werd toen ik het persbericht van Andrélon kreeg over een nieuwe lijn: Kokos Boost. Deze lijn zorgt voor luchtige volume aan fijn haar, precies wat ik nodig heb! Kijk je mee?

IMG_4139

IMG_4140

Haarproducten van Andrélon zijn altijd groot favoriet geweest, ik gebruik ze al zolang ik het me kan herinneren. De paarse flessen zijn dan ook heel bekend en zijn door de jaren heen niet veel veranderd, op de lay-out na dan.

De Kokos Boost lijn bevat drie producten: een shampoo, conditioner en een volume spray. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor wie wat extra volume kan gebruiken in het haar. Ik heb lang haar, wat snel sluik gaat hangen. In mijn tienerjaren had ik krullend haar, maar die zijn als sneeuw voor de zon verdwenen, helaas. Ik heb wel véél haar, maar dun haar, zoals de kapster dat altijd zegt. Deze producten van Andrélon zijn dus echt voor mij geschikt.

IMG_4146

IMG_4147

ANDRÉLON KOKOS BOOST SHAMPOO – €4,39

Shampoo’s van Andrélon zijn altijd fijn en je hebt ze in heel veel soorten, voor ieder wat wils. De verpakking is natuurlijk standaard, maar het design vind ik wel erg mooi en fris. Ik krijg niet meteen een associatie met kokos, maar het ziet er vrolijk uit.

Zoals bijna in elke shampoo, zit hier ook SLES in. Dit zorgt ervoor dat de shampoo gaat schuimen. Er zijn mensen die irritaties krijgen van SLES. Ik heb hier zelf geen problemen mee, ik krijg hierdoor juist het gevoel dat mijn haar ècht goed gereinigd wordt. Verder zitten er kokosolie- en extracten in, naast nog wat voedende ingrediënten zoals aloë vera sap, glycerine en melk. Melk? Ja, echt! En een groot voordeel: er zitten geen parabenen, geen siliconen, geen kleurstoffen in!

IMG_4149

De substantie van de shampoo is een beetje gelly en transparant van kleur. En de geur, je raadt het misschien al. Het product ruikt heerlijk naar kokos! Niet overheersend, maar lekker subtiel.

De shampoo reinigt mijn haar goed. Ik merk niet direct volume wanneer ik alleen de shampoo gebruik, dit zal in combinatie met de andere 2 producten beter zijn.

IMG_4151

IMG_4152

ANDRÉLON KOKOS BOOST CONDITIONER – €4,59

Na het wassen van mijn haren, gebruik ik altijd iets voedends. Ik was 2 keer in de week mijn haren en ik wissel een conditioner en een masker met elkaar af. Een masker is iets meer voedend, dus dit gebruik ik één keer in de week om mijn haar een oppepper te geven. Een conditioner is ook voedend voor mijn haar en gebruik ik heel graag. Ik was nooit mijn haar met alleen maar shampoo, daar wordt mijn haar zo enorm droog van.

Ook in de conditioner zitten voedende ingrediënten zoals vette soorten alcohol, aloë vera sap, kokosextract, kokosolie, melkzuur en melk. Verder zitten er geen siliconen in deze conditioner, waar de meningen over verdeeld zijn. Siliconen leggen een laagje om je haar, wat het heel glad en zacht maakt. Maar het maakt je haar ook heel zwaar. Deze lijn van Andrélon staat voor een luchtige formule, dus ik had ook niet anders verwacht dat er geen siliconen in zouden zitten. Ik heb zelf nooit problemen met siliconen, maar ik kan me voorstellen dat velen van jullie hier blij mee zullen zijn.

IMG_4153

De conditioner heeft een crèmige substantie en ruikt ook weer heerlijk naar kokos. Dit product vind ik in combinatie met de shampoo ontzettend lekker. De shampoo maakt mijn haar schoon en de conditioner heeft een voedende werking. Ik breng een conditioner alleen aan in de lengtes van mijn haren, omdat het anders snel vettig word bovenop. Dit werkt altijd goed voor mij en op die manier worden mijn lange lokken heerlijk zacht.

Ook na het gebruik van de conditioner merk ik niet dat er veel meer volume in mijn haar komt. Het geeft wel een luchtig gevoel, maar dit kan natuurlijk ook komen door de heerlijke frisse geur die er vanaf komt.

IMG_4154

IMG_4155

ANDRÉLON KOKOS BOOST VERZORGENDE SPRAY – €4,99

Deze spray heeft twee benamingen gekregen. In het persbericht noemen ze het een ‘volume spray’ en op de verpakking is het een ‘verzorgende spray’. Een verzorgende spray gebruik ik om mijn haar beter doorkambaar te krijgen, als een soort van anti-klit-spray. Een volume spray spuit ik op de haaraanzet, waardoor er meer volume ontstaat na het föhnen. Ik denk dat dit product een combinatie van beide is.

In het product zitten ingrediënten om meer volume te krijgen in je haar, zoals VP/VA Copolymer. Verder zitten er, net als in de andere producten, de verzorgende ingrediënten kokosolie, aloë vera en glycerine in.

IMG_4156

Ik vind het een fijn product. Waar ik me wel een beetje aan irriteer, is dat de straal uit de spray ontzettend hard is. Ik heb meer bloggers hierover gehoord, bij mij is dat dus ook het geval. Ik had liever een soort van nevel gehad, in plaats van zo’n harde straal. Hierdoor wordt mijn haar weer heel erg nat en duurt het langer voor ik het droog geföhnd heb.

Als mijn haar eenmaal droog is, merk ik wel veel meer volume en met name bij de haaraanzet. Daarnaast voelt mijn haar lekker luchtig en ruikt het heerlijk naar kokos, mmm!

IMG_4145

Wat een heerlijke lijn van Andrélon. Ik vind met name de shampoo en conditioner heel erg fijn, ze staan nu al een tijd in de badkamer en de shampoo is inmiddels al bijna op. Mocht je de producten tegenkomen, ga er dan zeker even aan snuffelen. You’re gonna love it!

Deze producten van Andrélon zijn te koop in de drogist. Hoe lijkt jou deze lijn?

Liefs, Leonie

♥ Dit artikel bevat producten die gekregen zijn van een merk/bedrijf

3 Responses to “Andrélon Kokos Boost”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube