Amsterdam Shoplog (MAC, Kiko, Rituals, Stradivarius)

Afgelopen zaterdag was ik met Ashley een dagje in Amsterdam met als doel om lekker rond te slenteren door alle leuke straatjes. Of we iets nodig hadden? Nee, niet echt. Maar je weet hoe zoiets gaat, haha! In dit artikel laat ik je mijn aankopen zien van o.a MAC, Kiko, Lush en Stradivarius. Kijk je mee?

Kiko Water Eyeshadow | €6,20 p.s.

 

Bij Kiko was een enorme Sale, dus daar moesten we natuurlijk even binnen gluren. Op mijn wishlist had ik nog een oogschaduw staan in nummer 201, wat een perfecte dupe zou zijn voor MAC Soft & Gentle. Het is dan wel een oogschaduw, maar hij schijnt ook perfect te zijn als highlighter. Naast deze kleur, scoorde ik ook nog een andere mooie. En ik had geluk dat ze ook nog eens afgeprijsd waren!

Kiko Water Eyeshadow 201 en 219

 

Kleur 201 is de welbekende ‘highlighter’, maar eigenlijk is het gewoon een oogschaduw. Wel heeft de verpakking een inhoud van 3 gram, wat bijna net zoveel is als een blush van MAC. Dus zuinig in gebruik.

Op foto is kleur 201 iets minder glanzend dan in het echt, dus je moet mij er maar op geloven dat hij echt wel prachtig is! Kleur 219 is een prachtige rosé gouden oogschaduw, maar hij zal ook zeer geschikt zijn als blush. Daar heb ik hem dan ook voor gekocht! Ik heb geen idee of deze oogschaduws uit de collectie gaan aangezien ze afgeprijsd zijn, maar anders moet je zeker even een kijkje nemen. Want ze zijn zo mooi!

MAC Extra Dimension Blush – Into The Pink | €25,50

 

Deze blush stond al een tijd op mijn wishlist, maar ik wilde hem graag in de winkel swatchen. Ik was namelijk bang dat hij op een andere blush zou lijken die ik ook heb (Just a Wisp). Gelukkig was dit niet het geval, want Into the pink is veel warmer van kleur.

 

In Amsterdam kun je op meerdere plekken MAC kopen (Bijenkorf, Douglas, MAC Pro Store), maar ik koop het daar eigenlijk altijd bij de Douglas. Het is daar vrijwel nooit echt druk en ik word er altijd goed geholpen.

Ik ben gek op de Extra Dimension Blushes van MAC! De kleuren zijn prachtig en ik ben helemaal gek op de glans, wat een prismatisch spiegeleffect geeft. Ik heb nu 3 blushes uit deze lijn en ik draag ze vrijwel dagelijks. Love it!

Lush Rosy Cheeks vers gezichtsmasker | €11,50

 

Eigenlijk heb ik dit masker gratis mee kunnen nemen, aangezien ik 5 lege potjes inleverde in de winkel. Maar toch noem ik hem in deze shoplog. Ik heb al een aantal verse gezichtsmaskers geprobeerd, maar deze variant nog niet. Ik ben over het algemeen niet zo dol op de geur van rozen, maar toch vond ik dit masker ontzettend lekker ruiken! De rozengeur is totaal niet overheersend, het ruikt juist heel fris. Ik kan niet wachten om deze lekker te gebruiken tijdens me-time!

Rituals ‘The Ritual of Hammam’ Showerfoam | €8,50

 

Ik was eigenlijk op zoek naar mijn favoriete showerfoam ‘Hammam Delight’, maar deze kon ik niet vinden. Wat bleek, hij is in een nieuw jasje gestoken! De geur is gelukkig precies hetzelfde, dus nam ik deze nieuwe variant mee. Sinds onze vakantie afgelopen mei ben ik helemaal gek geworden op deze frisse showerfoam, mede door de eucalyptus-geur erin. Hij staat inmiddels al in de douche, zodat ik er weer lekker van kan genieten!

Stradivarius agenda/planner | €9,95

 

In de Stradivarius viel mijn oog op deze simpele, maar o zo leuke planner. Roze cover, rosé gouden letters; helemaal mijn ding! Ik houd mijn agenda bij in mijn telefoon, maar door mijn nieuwe job leek het mij wel handig om een èchte agenda te hebben. Agenda’s voor 2018 zijn nog niet echt te vinden en ik wilde geen schoolagenda hebben, dus deze kwam als geroepen!

De indeling is vrij simpel, maar ik vind het ideaal! De planner bestaat uit een week per 2 bladzijdes met aan de linkerkant invulschema’s voor prioriteiten, to do’s en notities. En aan de rechterkant vind je kolommen waarin je de dagen kunt invullen. De pagina’s zijn heel clean, maar dat vind ik eigenlijk helemaal prima. Zo kan ik ze eventueel zelf nog opleuken met doodles, washi-tape of stickers. Helemaal leuk!

Tot zover mijn aankoopjes, ik ben er helemaal blij mee! De buit is niet gigantisch groot, maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd. Ik ben het meest blij met mijn MAC blush en de Stradivarius planner. Wat voor planner/agenda gebruik jij? Ben ik wel benieuwd naar! ;)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Amsterdam Shoplog (MAC, Kiko, Rituals, Stradivarius)”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube