Aankopen bij de TK Maxx opening

Kort geleden was ik aanwezig bij de Pre-opening van de nieuwste TK Maxx winkel in Amsterdam. Ik had eigenlijk al vakantie en een dag later vertrok ik, maar ik kon deze opening niet aan mij voorbij laten gaan! Samen met Melissa en Laura sprak ik af en samen gingen we naar de nieuwe filiaal in Amsterdam op Osdorpplein. We kregen een gulle giftcard en konden lekker gaan shoppen. Ik sloeg mijn slag en in dit artikel laat ik je zien wat ik allemaal scoorde. Kijk je mee?

Tot nog kort geleden was TK Maxx een onbekende winkel voor mij. Een tijd geleden maakte ik kennis met de winkel doordat Melissa me mee nam naar een winkel in Den Haag, wat een mega winkel! Het was wel enorm chaotisch en het is zoeken naar mooie producten, want het komt regelmatig voor dat er van een product maar één exemplaar verkrijgbaar is. Voor wie TK Maxx nog niet kent: bij TK Maxx kun je een steeds wisselend aanbod van merknamen en designerproducten vinden, tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. De prijzen zijn stukken lager dan de prijzen in grote winkels of boetieks.

The Vintage Cosmetic Company Wimpers | €3,99

 

In Den Haag spotte ik deze mooie wimpers al, maar heb ze toen laten liggen. Nu ik ze in Amsterdam zag, móest ik ze toch meenemen. Ze zien er zo leuk uit! Ik draag niet vaak nepwimpers omdat mijn natuurlijke wimpers al vrij lang zijn, maar voor de volume vind ik van die halve wimpers soms wel leuk staan. De verpakking trok tevens mijn aandacht en ik ben heel benieuwd hoe deze zullen staan!

Cylo Haute iPhone Cover | €8,99

 

Geloof het of niet, maar dit telefoonhoesje is één van mijn favoriete aankopen geweest bij TK Maxx! Het is een transparante cover met daarin goud/bronzen stukjes. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen, maar vond 25 euro voor een siliconen cover wel iets aan de dure kant. Nu scoorde ik hem voor maar 9 euro, score!

Porseleinen schoteltje | €4,99

 

Is dit schoteltje niet ongelooflijk schattig? Dit was een typisch product die je maar per toeval moet tegenkomen in de winkel, er lag namelijk maar één exemplaar tussen alle decoratie spullen. Die was van mij! Het is een leuk bordje om prullaria op te leggen, sieraden of om te gebruiken voor foto’s. Lekker kitsch, maar o zo leuk!

Real Techniques Sculpting Brush | €9,99

 

Deze kwast stond al een lange tijd op mijn wishlist, maar telkens vergat ik hem te kopen. Totdat ik hem zag liggen bij TK Maxx, wat een geluk! Ik denk dat hij ideaal voor contouren of voor foundation.

Real Techniques Miracle Complexion Sponges 4x | €17,99

 

Sinds kort gebruik ik dagelijks een make-up spons voor het aanbrengen van mijn foundation. De beautyblenders zijn oké, maar ik vind deze sponzen van Real Techniques veel fijner werken. Ik nam meteen een set van 4 stuks mee, zo kan ik er even mee vooruit!

Ollie & Olivia Angled Blush Brush | €4,99

 

Ik was op zoek naar een schuin afgesneden kwast en per toeval zag ik deze hangen. Het merk is voor mij onbekend, maar dat is wel typerend voor TK Maxx. Juist leuk om op die manier nieuwe merken te ontdekken! De haren van deze kwast zijn super zacht en is perfect voor het aanbrengen van blush, highlighter of een bronzer.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom | €24,99

 

De originele ‘appel’ geur kennen jullie ongetwijfeld allemaal wel. Ik vind hem heerlijk fris! Deze variant, Fresh Blossom, kende ik nog niet. Er lagen geen testers, dus ik nam hem met enige twijfel mee. Melissa verzekerde mij dat ik hem lekker ging vinden, en gelijk had ze. Ik heb de geur een dag later meteen meegenomen op vakantie, heerlijk!

Maybelline Dream Wonder Fluid-Touch Foundation | €4,99

 

Ik kocht deze foundation op aanraden van Melissa en daarnaast was dit het final product om mijn giftcard te vullen. Ik heb hem nog niet geprobeerd, dus ik kan jullie nog niet vertellen of hij fijn is. Maar ik ben er wel heel benieuwd naar!

Too Faced Cat Eyes Oogschaduwpalette | €16,99

 

Melissa duwde dit palette in mijn handen, want deze móest ik volgens haar hebben. Zij had hem al eerder gekocht in Den Haag en ze is er dol op. Er lag trouwens ook maar één palette in het make-up schap, dus ik had geluk! Bij TK Maxx moet je echt geluk hebben met deze pareltjes. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar de kleuren zijn in elk geval heel erg mooi; daar kan ik vast wat moois mee maken!

 

Ik ben goed geslaagd bij de TK Maxx zo te zien! Ben jij er wel eens geweest en heb je ook wat leuks kunnen scoren? Let me know!

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

10 Responses to “Aankopen bij de TK Maxx opening”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube