7x Maybelline New York Color Sensational Lipsticks

Het is alweer even geleden dat ik iets testte van Maybelline New York, maar daar kwam een tijdje terug verandering in toen ik een leuk pakketje ontving met maarliefst 8 kleuren lipsticks! Deze Color Sensational Lipsticks zijn dan niet nieuw, maar ik wil ze toch even aan jullie laten zien. Kijk je mee?

De Color Sensational Lipsticks zijn verkrijgbaar in het vaste assortiment van Maybelline. Ze zijn te herkennen aan de strakke, vierkanten hulzen. Zoals je ziet zijn er verschillende soorten verpakkingen, dit komt namelijk door de verschillende lijnen. Zo zijn er matte maar ook glanzende lipsticks.

De lipsticks in de blauw/groene huls hebben een matte finish, wat ook te zien is op het etiket onderaan. Nu ben ik geen grote liefhebber van matte lipsticks, maar deze kleuren zagen er wel goed uit!

Nude Embrace – Siren in Scarlet – Smoky Rose

 

Hoewel de lipsticks mat zijn, zijn ze gelukkig niet heel droog. De kleuren glijden over de huid en hebben een goede pigmentatie. De geur is wel wat overheersend en eenmaal op de lippen ruik je dit ook. Een klein minpuntje, maar ik moet zeggen dat het snel went.

Nude Embrace is een nude kleur, maar deze staat mij totaal niet! Ik heb een hele lichte huidskleur met een roze ondertoon, dus dit is geen goede match. Siren in Scarlet en Smoky Rose zijn daarentegen zijn kleuren waar ik heel blij van word. De kleuren blijven ongeveer 4 uur mooi op mijn lippen zitten.

De lipsticks in de gekleurde hulzen zijn lipsticks met een glanzende finish. Deze kleuren zullen daardoor iets minder gepigmenteerd zijn, maar wel comfortabeler aanvoelen op de lippen. Zoals je ziet zit er één vreemdeling tussen dit stel, een Bold lipsick. Deze kleur bevat wel meer pigment en zal van de lippen knallen!

Pink Hurricane – Plum Passion – Lady Red – Berry Bossy – Fuchsia Flash

 

Deze lipsticks bevatten meer glans zoals je al wel kunt zien. Ik houd ervan! De kleuren zijn vrij uiteenlopend, al zitten er wel een aantal roze en paarse tinten tussen. Prachtige zomerkleuren!

De lipsticks zijn stuk voor stuk prachtig en het pigment valt mij zeker niet tegen! Pink Hurricane is de meest neutrale kleur van het stel, maar deze vind ik wel heel erg mooi. Het is een draagbare kleur voor elke dag. De andere lipsticks zijn ook erg mooi, voor ieder wat wils! Deze lipsticks zijn romiger, waardoor de houdbaarheid iets minder is doordat hij sneller van de lippen af kan glijden. De kleuren blijven ongeveer 2 tot 3 uur mooi zitten, prima!

Wat een mooie en zomerse kleuren van Maybelline! De kleuren zijn heel divers en ik geloof echt dat er voor iedereen een kleur bij zit.

De Maybelline Color Sensational Lipsticks zijn te koop bij de drogist en kosten €11,49 per stuk.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “7x Maybelline New York Color Sensational Lipsticks”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube